Quantcast

Peter Gazík se stane novým ředitelem a jednatelem TV Markíza

| redakce | tisk

1. září 2023 nastoupí do funkce generálního ředitele a jednatele TV Markíza Peter Gažík. Vystřídá tak Matthiase Setteleho, který se po deseti letech ve funkci generálního ředitel rozhodl věnovat jiným profesionálním příležitostem.

Matthias Settele setrvá v TV Markíza jako jednatel do 31.10.2023, aby byla zajištěna kontinuita řízení a plynulý přechod všech povinností. Po svém odchodu z TV Markíza zůstane Matthias Settele členem redakční řady CME.

Peter Gažík a Matthias Settele. Ilustrační foto (foto: TV Markíza)
▲ Peter Gažík a Matthias Settele. Ilustrační foto (foto: TV Markíza)

Slovenský rodák Peter Gažík má několikaleté topmanažerské zkušenosti, naposledy působil jako generální ředitel telekomunikačního operátora Yettel Hungary, tuto funkci zastával od ledna 2021. Dříve šest let vedl telekomunikačního operátora O2 Slovakia jako jeho generální ředitel. Znalosti nabyté v oblastech B2C, vedení týmů a digitální transformace zúročí při dalším rozvoji obsahových a distribučních strategií TV Markíza, která bude divákům nadále poskytovat nejvyšší možnou kvalitu mediálního a zábavného obsahu, kterou očekávají.

Jsem vděčný za čas strávený s úžasným týmem TV Markíza. Po deseti letech jsem se však rozhodl předat odpovědnost novému manažerovi a pokračovat v projektech mé vlastní poradenské činnosti. Společně jsme toho dosáhli opravdu hodně, díky čemuž se TV Markíza stala vedoucí televizní skupinou a provozovatelem nejlepší lokální streamovací platformy. Nyní nastal čas, abych se posunul dál,“ zhodnotil odcházející generální ředitel Matthias Settele.





Reklama




Vybrané články