Quantcast

LEO TV na kartách TaT zřejmě na podzim

| Martin Vyleťal | tisk

Nový český erotický kanál LEO TV, který zahájil před 2 týdny, mohou ze satelitu přijímat pouze uživatelé karet společnosti Gital, která si zajistila exkluzivitu. Podle vyjádření výkonného ředitele Trade and Technology, Jaromíra Glisníka je snaha tento program dostat i na jejich karty.

"S dodavatelem programu LEO TV jednáme více než rok. Existuje oboustranná vůle tento program do naší nabídky zařadit, hledáme jen oboustranně výhodný obchodní model," popisuje situaci J. Glisník.

"Osobně dávám přednost zařazení programu LEO TV do balíčku MULTI, možná je však i varianta prémiového programu," míní J. Glisník. "Nyní po úspěšném rozjezdu LEO TV je ideální čas pro vyhodnocení poptávky a odezvy na jeho vysílání a tím i optimalizace obchodního modelu. Za nejvhodnější období pro zařazení programu LEO TV do naší nabídky považuji podzim letošního roku, kdy budeme posílat všem našim zákazníkům informační dopisy," popsal možné přidání programu do nabídky Jaromír Glisník.

LEO TV vysílá denně od 22:00 do 6:00 hodiny na satelitu Astra 1E (23,5°E), na kmit. 11,992 GHz, pol. H, SR 27500, FEC 3/4, na transpondéru platformy CS LINK. Během několika týdnů až měsíců se na trhu může objevit další kanál pro dospělé - EROX. Provozovatel zatím nemá satelitní licenci, česká Rada pro rozhlasové a televizní vysílání mu jej odmítla udělit a jednou z možností je požádat o licenci v jiné zemi.





Reklama




Vybrané články