Quantcast

HBO Comedy se objeví v digitální nabídce kabelové UPC

| Tisk

logo Společnost UPC Česká republika, a. s. oznamuje, že 15. září zařadí do vysílání své digitální kabelové televize nový TV kanál HBO Comedy. Ten bude v prvních dnech vysílat na pozici, kterou dříve zaujímal Promo kanál. HBO Comedy tak budou moci po dobu několika následujících dnů sledovat všichni zákazníci digitální kabelové televize. V závěru příštího týdne bude HBO Comedy trvale zařazeno do prémiových balíčků HBO a SuperFilm a do nabídky SUPREME . Ty si mohou zákazníci digitální kabelové televize UPC doobjednat k základním nabídkám Standard a Starter. Cena za nabídky digitální kabelové televize se po zařazení HBO Comedy nijak nezmění.

Společnost UPC zatím neplánuje, že HBO Comedy nabídne zákazníkům analogové kabelové televize a to z kapacitních důvodů. Stejně tak zatím neplánuje zařazení tohoto televizního kanálu do nabídky UPC Direct. Zde je důvodem dosud probíhající jednání.

HBO Comedy – je televizní kanál zaměřený výhradně na komediální žánr. Diváci se na něm setkají s nejnovějšími filmovými komediemi z hollywoodské produkce, doplněnými nabídkou komediálních seriálů a sitcomů. HBO Comedy vysílá každý den od 10:00 do 02:00 hodin v českém jazyce a program není přerušován komerční reklamou. Premiéry z HBO Comedy v krátkém časovém odstupu objeví také na HBO a HBO2, takže na své si přijdou i zákazníci analogové kabelové televize.



Společnost oznamuje, že na příští týden připravuje další, velmi významné rozšíření nabídky své digitální televize.

František Malina
tiskový mluvčí a ředitel PR
UPC Česká republika





Reklama




Vybrané články