Quantcast

Předplacené karty UPC Direct - jednodušší přístup k placené TV

| Tisk

logo Společnost UPC nově uvedla na trh dva druhy ročních předplacených karet pro příjem přibližně sto padesáti televizních programů digitální satelitní televize UPC Direct. První z nich, předplacená karta „Rodina“ umožňuje příjem všech programů v základní nabídce digitální satelitní televize UPC Direct. Stojí 4.200,-Kč, tj. 350,-Kč měsíčně, včetně DPH. Zájemce si může zakoupit i atraktivnější verzi, předplacenou kartu Rodina + HBO, která je rozšířena o exkluzivní filmové tv kanály HBO, HBO2, HBO Comedy a Cinemax a stojí 5.988,-Kč, tj. 499,-Kč měsíčně.

Předplacené karty mají, stejně jako třeba tramvajenky pro zákazníka řadu výhod“, upozorňuje Václav Bartoň, generální ředitel UPC: „zákazník totiž nemusí - na rozdíl od dřívějška - o sobě uvádět žádné údaje a sepisovat na prodejně smlouvu o poskytování služeb, nechodí mu žádné účty a neplatí žádný měsíční paušál. Karta je přenosná, platná na celém území ČR a lze si ji aktivovat až tehdy, kdy se to hodí. Karta není ani vázána na zapůjčení satelitního přijímače od UPC – kdokoliv ji může využívat ve všech vhodných satelitních set top boxech, které má k dispozici. Naše karta totiž bez problémů dodá digitální televizní signál všude tam, kde není či nebude terestrický televizní signál či pokrytí kabelovou sítí.Kartu lze navíc věnovat i jako dárek, využít ji třeba v další místnosti či brát si ji sebou do na chatu či chalupu. Nová možnost příjmu UPC Direct byla připravena zcela přesně podle naší firemní linie: otevřít digitální svět každému, a to jednoduchým způsobem.

Řádná cena za předplacenou roční kartu v rozšířené verzi je přitom více než konkurenční. Obdobná nabídka např. u další satelitní platformy Digi TV je totiž dražší o 1 Kč (500 Kč měsíčně) a zbývající, na první pohled o něco levnější, placené satelitní služby zase nabízejí méně než polovinu (až deset oproti až dvaceti šesti) placených televizních programů z nabídky UPC. Cena je výhodná právě díky ročnímu předplatnému, kdy se redukují některé, jinak nezbytné náklady. Platnost karty lze před uplynutím doby aktivace rovněž jednoduše prodloužit – stačí, když bude její držitel kontaktovat Klientské centrum UPC. Pokud zákazník při pořízení předplacené karty zanechá na sebe kontakt, bude mu společností přibližně 14 dní před vypršením předplaceného období telefonicky nabídnuto pokračování předplatného.

Společnost upozorňuje, že k předplacené kartě UPC Direct je nutné mít k dispozici přijímač digitální satelitní televize. Pro použití karty UPC Direct musí přijímač obsahovat výhradně dekódovací systém Cryptoworks, tj. musí být opatřen právě tímto logem.



Digitální satelitní televize UPC Direct umožňuje přístup ke všem českým veřejnoprávním a celoplošným televizním komerčním kanálům a téměř ke všem ostatním českým televizním kanálům a k desítkám neustále se rozšiřujících česky dabovaných programů. Do nabídky digitální satelitní televize UPC Direct, kerá je bez výjimky dostupná na celém území ČR, patří televizní filmové stanice jako MGM, Film+, Hallmark, AXN, HBO a Cinemax, dokumentární National Geographic, Spektrum, Animal Planet, Discovery Channel, Travel Channel, Viasat Explorer a Viasat History, žánrové TV Paprika, TV Deko, Zone Reality, sportovní jako Sport1, dětských televizních stanic. Podrobné informace o digitální satelitní televizi UPC Direct a o akčních nabídkách jejího příjmu lze nalézt na www.upcdirect.cz .

František Malina
tiskový mluvčí a ředitel PR





Reklama




Vybrané články