Quantcast

Česká verze MTV od března v kabelové síti UPC

| Tisk

logo Společnost UPC se rozhodla otevřít svou televizní síť pro českou mutaci MTV, a to od 1. března 2010. MTV tak bude zařazena do vybraných nabídek v digitální a analogové televizi UPC

Česká mutace MTV nahradí ve vysílání naší digitální televize evropskou mutaci MTV. Vedle toho budeme i nadále nabízet hudební televizní stanice MTV Dance, MTV 2, VH1, VH1 Classic, FUN1, Musiq1, MusicBox, C Music, Mezzo a Nat Geo Music - tedy celkem jedenáct,“ konstatuje v této souvislosti Václav Bartoň, generální ředitel UPC .

Česká mutace MTV bude v digitální televizi UPC dostupná v nabídce Standard, která je zahrnuta i v nabídce Supreme. Vedle toho se stane součástí balíčku Music, který si lze samostatně přikoupit k nejnižší digitální nabídce Starter. Česká mutace MTV se stane rovněž součástí nabídky Klasik analogové kabelové televize UPC. Cena za všechny nabídky zůstane stejná.

Česká mutace MTV je po Nat Geo Wild, Nat Geo Music a Russia Today již čtvrtou televizní stanicí, o které společnost UPC letos rozhodla, že ji doplní do spektra programů své digitální televize. Společnost plánuje, že svou digitální televizní nabídku rozšíří v krátké době ještě o další.



MTV nabízí pestrou programovou skladbu, zaměřenou primárně na mladší cílovou skupinu ve věku 15-34 let. Mezi její hlavní pořady patří hudební World Stage, adrenalinový Nitro Circus, reality show The Hills a mnoho dalších. MTV vysílá 24 hodin denně pro Českou republiku a Slovensko. Česká verze MTV je v pořadí již 68. kanálem celosvětové sítě MTV, působící ve 162 zemích a vysílající ve 33 jazycích.

František Malina
tiskový mluvčí a ředitel PR





Reklama




Vybrané články