Quantcast

AMC Channel od 16.8.2016 s lokální verzí pro Česko a Slovensko

| Tisk

logo Společnost AMC Networks – Central Europe přichází v České republice a na Slovensku s atraktivní novinkou. Díky novému, specializovanému feedu pro tyto dvě země nabídne na svých stanicích divákům již od 16. srpna 2016 unikátní programovou nabídku. Tento krok nabídne předplatitelům stanic z nabídky AMC komfortnější divácký zážitek a širší portfolio prémiových filmů než dosud.

Nový specializovaný signál AMC v České republice a na Slovensku nahradí ten dosavadní, který od roku 2014 pokrýval celou Střední Evropu. Podobně budou mít vlastní lokální verzi AMC Channel i diváci v Rumunsku a Slovinsku.

Tato významná změna, umožní jedinečné programové schéma. Nabízený obsah bude bohatší a především uzpůsoben specifickým potřebám místních diváků. Ti se mohou těšit na pohodlnější, plně lokalizovanou nabídku,” říká o změně jednatel AMC Networks International – Central Europe v České republice Evžen Chlanda.

Mezi hlavní změny, na které se lidé v České republice a na Slovensku mohou těšit, patří infografiky a předěly mezi filmy kompletně v českém a slovenském jazyce. Změna bude plně automatická, parametry nového feedu budou totožné s těmi dosavadními. Zákazníci ani operátoři tedy nebudou muset dělat žádné technické úpravy na svých přijímačích nebo distribučních sítích.



Z hlediska programové nabídky čeká diváky stanic spadající pod AMC Networks též změna k lepšímu. Což ostatně dokládá seznam filmů a seriálů, které na ně čekají v následujících týdnech na stejnojmenné stanici AMC.

Těšit se mohou například na Noční jízdu s Tomem Hardym, Rumový deník s Johny Deppem nebo Šestý den s Arnoldem Schwarzeneggrem, a především na pokračování druhé sezony populárního seriálu Fear the Walking Dead.

redakce





Reklama




Vybrané články