Quantcast

freeSAT: Vánoční soutěž a speciální program Stingray Christmas

| Tisk

logo Satelitní operátor freeSAT přináší svým zákazníkům a příznivcům vánoční soutěž Adventní kalendář. Každý den v období od 1. do 26. prosince je možné vyhrát zajímavé ceny. Zákazníci freeSAT budou mít navíc exkluzivně k dispozici speciální program Stingray Christmas zaměřený na vánoční písničky.

Kromě známých a očekávaných hollywoodských trháků s vánoční tématikou a vzrušujících vánočních pořadů na oblíbených programech přináší freeSAT i několik dalších překvapení.


obrázek

Soutěž Adventní kalendář vznikla ve spolupráci s osmi partnery zastupujícími téměř dvě desítky programů. Hlavním partnerem je Scripps Networks Interactive a soutěž se týká takových programů, jako jsou například Travel Channel, Fine Living, Food Network, Stingray, AMC, Sport 1 & Sport 2, Minimax, TV Paprika, Nat Geo, Fox a další. Každý den bude mít jiného partnera a hrát se bude vždy o jiné zajímavé ceny. Soutěž bude probíhat na facebookové stránce freeSAT www.facebook.com/freeSATtvCZ

Poslední tři dny soutěže Adventní kalendář – od 24. do 26. prosince – se bude hrát o hlavní cenu. Fotoaparát Canon S200 věnoval do soutěže Travel Channel. Vítěz si tak bude moci užít silvestrovský večírek již s novou elektronickou hračkou.



Soutěžící se mohou do Adventního kalendáře zapojit tak, že na danou e-mailovou adresu zašlou správné odpovědi na otázky z facebookové stránky týkající se partnera příslušného dne. Zapojit se mohou nejen zákazníci freeSAT, ale kdokoliv – čím více účastníků, tím lépe.

Všichni zákazníci feeSAT s předplaceným balíčkem freeSAT medium HD mají navíc šanci ještě podtrhnout vánoční náladu díky programu Stingray Christmas, který naleznou na pozici 199. Od 1. prosince do 9. ledna si budou moci užívat nepřetržitý tok vánočních písní včetně klasických kousků od Whitney Houston, Justina Biebera, Eltona Johna a mnoha dalších interpretů.

redakce





Reklama




Vybrané články