Quantcast

freeSAT rozšiřuje nabídku o FilmBox Live

| Tisk

logo Společnosti SPI International/FilmBox Channels Group a UPC DTH rozšířily svou spolupráci v České republice, na Slovensku a v Maďarsku s cílem přinést zákazníkům satelitních platforem freeSAT a UPC Direct novou aplikaci, FilmBox Live. Tato nová on-line služba bude součástí prémiového balíčku FilmBox Pak, který je k dispozici na obou platformách.

Jako součást pokračujícího závazku zvýšit hodnotu nabídky pro předplatitele freeSAT a UPC Direct bude FilmBox Live zařazen do aktuálního prémiového balíčku FilmBox Pak. Tento jedinečný produkt umožní předplatitelům balíčku FilmBox Pak možnost sledovat živé vysílání všech filmových a tematických programů FilmBox a zároveň si vychutnat bohatou videotéku s neomezenou možností sledovat nabídku FilmBox Live na více zařízeních zároveň.

Kromě hollywoodských trháků, oceněných filmů a televizních seriálů FilmBox Live nabízí i dokumentární pořady, přenosy ze sportovních akcí, stejně jako hudební videa a pohledy do světa módy. Mezi novými seriály ve videotéce FilmBox Live najdete například šestidílnou adaptaci Tolstého díla Vojna a mír z dílny BBC či seriál Wolf Hall, historické drama popisující vzestup Thomase Cromwella (rovněž BBC). FilmBox Live také přinese 13dílné britské fantasy drama Beowulf: Návrat do Shieldlands.

Služba také poskytuje přístup k množství kanálů, které vysílají živě, a to včetně filmových kanálů FilmBox, jakož i mezinárodních tematických kanálů: FightBox pro milovníky bojových umění; dokumentární kanál DocuBox, Fast & Funbox – kanál věnovaný extrémním sportům, FashionBox s 24hodinovým obsahem ze světa módy či FilmBox Art House, první kanál s nezávislou a uměleckou filmovou tvorbou a 360TuneBox pro hudební fanoušky.

Nárůst počtu odběratelů balíčku FilmBox Pak byl loni více než dvouciferný. Jsme velmi rádi, že můžeme rozšířit náš stávající balíček FilmBox Pak na platformách freeSAT a UPC Direct. Tento komplexní zážitek ze sledování bude plnohodnotnou prémiovou televizní zábavou bez reklam, s možností sledování na více zařízeních. To umožní odběratelům, aby si rozsáhlou knihovnu špičkové kvality a její různorodý programový obsah opravdu užili kdekoliv chtějí – to vše v ceně jediného předplatného,“ vysvětluje Berk Uziyel, výkonný ředitel společnosti SPI International/FilmBox Channels Group.

FilmBox Live je nyní jednou z hlavních VoD platforem v regionu, která kromě filmů na vyžádání přináší i nepřetržitý a neomezený přístup k několika živě vysílajícím kanálům,“ potvrzuje Berk Uziyel.



Jsme potěšeni, že rozšiřujeme naši nabídku on-line službou FilmBox Live pro zákazníky freeSAT v České republice a na Slovensku a UPC Direct v Maďarsku. Dále tím rozšíříme naše služby sledování na více zařízeních a poskytneme našim zákazníkům více filmů i tematického obsahu,“ uvedl Jim Helfgott, viceprezident společnosti UPC DTH pro marketing a prodej.

Služba FilmBox Live VoD bude k dispozici i pro ostatní zákazníky freeSAT/UPC DTH, kteří si díky novému předplatnému užijí měsíc bezplatně. Spuštění FilmBox Live v Maďarsku, České republice a na Slovensku proběhne 23. listopadu 2016.

redakce





Reklama




Vybrané články