![]() |
|
TV Samsung vs SkylinkMám k Vám dotaz ohledně nastavení Skylinku na TV Samsung.Mám týden novou televizi Samsung UE75TU8072 - Crystal UHD s uhlopříčkou 75". Televize mam již DVB-S a přednastavenou službu Skylink. Mám v televizi zasunut modul skylink ready CA module Irdeto Cl a Cl+ a samozřjmě kartu irdeto. Naladění programů proběhne, seřazené programy Skylinku vidím, ale funguje jen ČT24 u ostatních kanálů TV napíše "Modul Cl nebo karta smart card nebyly nalezeny". Řešil jsem to s podporou Samsung...resetoval jsem do továrního nastaven a nic nepomohlo. Podpora Skylink mi napsala ať to řeším ze Samsungem, že karta je v pořádku. Kartu s modulem jsem zkusil ve stávajícím přijímači Mascom a funguje. Nevím jestli je chyba v TV a zkusit jí vyměnit ještě ve 14 denní lhůtě. Nemáte s tím někdo zkušenosti, už jsem bezradný, předem děkuji za odpovědi. |
Tom370
Registrace: 11/2020 Příspěvků: 8 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 38 | |
![]() |
|
RE: TV Samsung vs SkylinkHlavně to sem všechno pořádně napište, ať se ví, proč to nekupovat. |
MMorous
Registrace: 10/2019 Příspěvků: 2 519 |
![]() |
|
modul semusí dost razantně zasunout,možná i továrko tv potom a znova vše nastavit |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 401 |
![]() |
|
RE: TV Samsung vs SkylinkChce to pozvat odborníka když nevím, je to fakt rychlejší, já to kdysi taky udělal a vyšel z toho jako![]() |
lglb
Registrace: 9/2017 Příspěvků: 723 |
![]() |
|
@Tom370Nedocvaknutý plastový adaptér na modul dodávaný Samsungom ? |
Dzordzo
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 3 456 |
![]() |
|
TV Samsung vs SkylinkTady bych ti poradil jediné: kup si obyčejný satelitní přijímač,který bude stokrát přívětivější k tvým snahám použít jakoukoliv kartu.Já u svého Samsungu taky mám sat.tuner,ale jen zoufalci to zkouší normálně používat.Je to nepoužitelné!!! Já jsem chtěl jen ze zvědavosti vyzkoušet schopnost přijímat satelitní programy,ale je to katastrofa-aspoň u Samsungu. |
ALEXCZ
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 842 |
![]() |
|
@ALEXCZA ta zoufalost u SAMSUNGU , že není možné dát do jednoho seznamu programů sat a dvb-T.. A k tomu nemožnost jednoduchého přepnuté mezi tunery.. To vymyslel ****. A tahne se to s něma x generací. |
lubos32
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 487 |
![]() |
|
@Tom370No já nevím,ale před rokem jsem taky koupil Samsung,vzal jsem modul Neotion CI+ s kartou Skylink ICE,který jsem vytáhl z Mascoma 2000 HDCi,strčil to do nové TV a jede to od té doby úplně bez problému.Toho Mascoma jsem si zatím nechal,ale mám ho ve skříni.Musíte taky počítat s další spotřebou energie při použití STB,modulem(funkčním) v TV tato spotřeba odpadá |
petrvicar
Registrace: 2/2014 Příspěvků: 11 |
![]() |
|
@Tom370Zkusil jsi se podívat do tý štěrbiny? Vytáhni modul, posviť si baterkou do štěrbiny a uvidíš kontakty. Třeba je něco mezi pinama. Vyluxovat, vyklepat nebo štětečkem. Jestli modul jinde chodí, tak to může být v kontakzech. |
MMorous
Registrace: 10/2019 Příspěvků: 2 519 |
![]() |
|
RE: TV Samsung vs SkylinkDnes som mal skoro rovnaký problém.Dcéra má tv Samsung UE50H6470SS a bol pripojený na humax ale už skončil tak som naladil skylink ale tam nie je fastckan tak som zadaval ručne trvalo mi to vyše hodiny lebo som nemal editor program.Ale dalo sa to zvládnuť.Vybral som z mojho tv sony modul mascom a mám aj smith tak som vložil modul smith a zapol tv naskočilo koliesko inicializacia modulu a nič.Potom som zasunul mascom a hneď ho nacitalo vložil kartu nex a všetko ide ok.Ten modul je modročevenybiely skylink ready Cl+.Keď som dal do tv sony obidva moduly funkčné.Aj menu aj stav zavadzača všetko rovnaké tak prečo v samsungu nejde ten smith? |
niglabi
Registrace: 4/2020 Příspěvků: 123 |
![]() |
|
RE: TV Samsung vs SkylinkProblém vyřešen. Koupil jsem ten modul v Okay na který jsem dával odkaz výše a vše funguje bez problémů. Je na něm vzadu napsáno Mascom, ale na přední straně zase Smith.Jinak všem děkuji za reakce. |
Tom370
Registrace: 11/2020 Příspěvků: 8 |
![]() |
|
@Tom370Tohle je jistota https://www.mall.cz/ca-moduly-karty/irdeto-irdeto-skylink-ca-modul-smit?src=sug&s=smith%20irdeto |
bulon
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 63 |
![]() |
|
@bulonTak presne ten modul mi nenačitalo v tv samsung H rady76xxxx rok výroby 2014 len v tv sony ale som dal mascom a ten sa hneď inicioval. |
niglabi
Registrace: 4/2020 Příspěvků: 123 |
![]() |
|
TV Samsung vs SkylinkMám podobný problém. Necelý rok stará Samsung QE55Q70R, modul Smit, Skylink ready od Mascomu, v podstatě od začátku se potýkám s pravidelnými výpadky programů.Týká se to zejména programů ČT, Nova, Prima a další.. Co je zajímavé je, že řada programů přitom normálně hraje, Nova+1, Šlágry, NG, Spektrum apod.. Výpadky jsou třeba jen několikavteřinové, ale klidně i desetiminutové. Vůbec nejsem schopen vypozorovat nějakou příčinu, je jedno zda je slunečný den, nebo sněhová vánice. Někdy je klidně i týden klid, někdy je to 10x denně. Řeším to různým vytahováním a zastrkováním karty, modulu, měnil jsem konvertor, žádná změna. Omlouvám se, jsem v tomhle fakt lama, potřeboval bych jen postrčit nějakým směrem. Osobně to vidím na výměnu modulu, jinak mě nic nenapadá, fakt se mi nechce znovu zapojovat externí satelit. Díky všem. |
Luposos
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 8 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 38 | |
![]() |
|
![]() |