Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
25.10.2007, 11:17.41

UPC Direct-výpověd

Chci ukončit smlouvu.Použil jsem ktomu jejich e-mail formulář.Je to již čtyři dny a zatím žádná reakce.Jak se dozvím,že výpovědní lhůta vstoupila v platnost?
uživatel
Sony
25.10.2007, 11:31.40

RE: UPC Direct-výpověd

Psalo se tu, že min. 5 dní, než začnou volat (nebo psát) a přesvědčovat...
uživatel
Roy73
25.10.2007, 11:47.21

Nezúfaj,

Digi TV v mojom prípade sa za mesiac a pol ! nezmohlo tiež na žiadnu reakciu...
uživatel
P 222
25.10.2007, 11:47.44

No,pokud daj slevu,tak to by byla jiná.Platím skoro 1700 Kč měsíčně.UPC mám od samého začátku.Nějaká sleva za věrnost by slušela. :((
uživatel
Sony
25.10.2007, 11:49.50

1700 mesačne to je sila to radšej budem pozerať len cslink a skylink tí su lacnejší R^ R^
uživatel
Jupi
25.10.2007, 11:55.58

RE:

1700 mesacne? To by som v zivote za sledovanie TV neplatil. To je hroza!
uživatel
Marian21
25.10.2007, 11:57.49

Tak to je síla, za to bys měl kartu Premiere i s bonusem... No každopádně ti zlevní, dělají to tak...
uživatel
Roy73
25.10.2007, 12:07.52

Je teda fakt že mám dvě karty,přijímače mám vlastní.Doma mám Rodinu,Balíček+,HBO+Cinemax=1220 Kč a na chajdě jen rodinu=440 Kč,ale i tak je to dost.
uživatel
Sony
25.10.2007, 12:22.50

ještě je čas

V mém případě se ozvali za 20 dnů. Ale dohodli jsme se. Rodina 350 a plus za 1,- na dobu 12 měsíců. Spokojenost doufám na obou stranách. :)
uživatel
tnt
25.10.2007, 14:34.29

to Sony

dávej si pozor, aby Ti přišla odpověd v tom smyslu (robot), že Tvůj e mail přijali, pak běží 35 denní lhůta, s UPC se jednat dá, je to individuální, prostě věc Vaší dohody, která nemusí být veřejná...
uživatel
Babui
25.10.2007, 20:45.07

Možná se něco změnilo, UPC jsem měl už dvakrát a výpověď musela být vždy na papíře. Mail nestačil.
uživatel
Mrzout
26.10.2007, 01:09.29

to Mrzout

To jsi jako měl UPC, zrušil ho, stýskalo se ti, tak jsi si ho opět založil, opět tě nasrali, tak jsi ho opět zrušil ???
Tak to tě obdivuji :) :) :) R^
uživatel
kacenkin
26.10.2007, 14:39.56

Výpověď - UPC

Asi před rokem jsem byl klientem UPC a výpověď jsem vyřešil velice jednoduchým způsobem :-/ . Zašel jsem k montážníkovi, kde jsem uzavíral smlouvu k UPC a oproti potvrzení o odevzdání karty jsem de-facto zrušil smlouvu dnem, když jsem montážníkovi kartu předal :O . Pravdou je, že různými dopisy z UPC - klientské centrum - se snažili o cosi v tom směru, že mi i po odevzdání karty montážníkovi posílali signál a že musím tuto jejich službu uhradit. Žel nic takového se nestalo, páč když nebyla karta, tak jak jsem mohl sledovat onen signál - Kde nic není, ani kuře nehrabe, se říká a oni z UPC-éčka sklapli a byl klid ;P . Ono se vyplatí (nenápadně) vyčkávat. Slyšel jsem, že se chystá na trh nová společnost, snad dceřiná firma od Ufouna, nebo kohosi jiného. Jisté je, že velice brzo "slavná" firma UPC bude muset nabídnout více a snížit ceny. Dočkejme, ono se to brzo všechno vyvalí a to pak bude "jiný kafe" a bude z čeho vybírat ;) . Sony, zkus "fintu fň", odevzdej kartu na nejbližší provozovně UPC a kup si za menší peníz kartu T+T, nebo digi a brzo zjistíš, že máš nějak plnější šrajtofel. Částku cca 1700,-kč bych já osobně za sledování satelitní televize nedal a (ruku na srdce) kolikráte jsi plně využil onoho balíčku + s HBO a Cine? To bys musel koukat den co den od vidim do vidim a stejně bys z toho měl prd, páč se stále opakují jak filmy, někdy i předpotopní, tak i dokumentální zajímavosti, ale i blbosti, které zrovna nezajímají Rv . Jiný by bylo, kdyby už fungovala služba, že si najdeš pořad či film a pustíš si jej kdy chceš. Něco málo funguje na O2 multimediální tv, ale je to ještě omezené a chybijící :( :O .
uživatel
satelit