| 25.10.2007, 12:50.17 | |
Co koupit?Zdravim. Co dnes koupit.Přijímač s emu, modul(diablo)nebo linux..Díky za info |
![]() jimar |
| 25.10.2007, 12:58.46 | |
RE: Co koupit?Dneska se tu roztrh´pytel s inteligentními otázkami R^ ... Vždyť sis sám odpověděl! Kup si a)Přijímač s emu, nebo b)modul(diablo)nebo c) linux! Zvaž co umíš a k čemu to chceš a pak se ptej! Jsi-li uživatel, který chce občas zadat někam kódy a koukat, zvol A, máš-li chuť na B, zvol ho. Chceš-li se více učit, zvol C! Ale s tím ti opravdu nikdo neporadí, další zbytečné vlákno... |
![]() Roy73 |
| 25.10.2007, 13:08.07 | |
RE: Co koupit?Pokud nemáš ještě nic tak modul je nejdražší záležitost.Přijímač+ modul+programátor= drahá hovadina.Linux je efektivní pokud máš s kým co ,,linuxovat"..pak je to paráda. Nějaký dobrý přijímač s emu a s univerzální čtečkou je myslím zlatá střední cesta. Ale to všechno je jen muj názor a první věc nejpodstatnější kterou si nenapsal je na co chceš koukat a co od sat.vysílání očekáváš. Já kdybych dnes znova začínal tak chci podporu+linux+emu.A to je zase ,,prokletý Dreambox". Nástup HDTV to dnes trochu komplikuje těch přijímaču je málo vlastně jen Kathrein. |
![]() pat |
| 25.10.2007, 13:38.42 | |
To Roy73Tak proč na to reaguješ... |
![]() jimar |
| 25.10.2007, 13:47.08 | |
@jimarProtože jsem na to vytřeštil oči a zareagoval zcela impulzivně... Víš spousta z nás sem chodí roky, aby si na tyhle otázky udělala názor a ty to shrneš jednou otázkou a chceš jasnou odpověď hned! Nic ve zlém, jen bych řekl, abys nejdřív četl a četl a pak se ptal konkrétněji, pak se tu vyhneme jistému za*írání fóra :8) |
![]() Roy73 |
| 25.10.2007, 18:40.02 | |
Co koupit-reakciaOpenbox X-810 |
![]() ahe56 |
| 25.10.2007, 23:49.44 | |
Vykašlat se na levný SD emu plečky.Uvažujte do budoucnost - velmi blízkou! Je tady HDTV,levné ploché TV. Nějaký Openbox nebo Head bych nekoupil,to raději pozvu ženu na dobrou večeři.PS: Dnes jsem absolvoval Digitex,a jak mě potěšilo,že jsem v postatě neviděl hrát nic víc HD,než koukám doma,snad až na FULL HD Sony... ...Nebo že by SilverCrest s Lidlu? To je kauf... |
![]() Zorbas |
| 26.10.2007, 11:05.10 | |
@Zorbasa slyšel si ty kecy v panelové diskusi IPTV versus CS-Link /kolem poledne/?Také Ti bylo zle? |
![]() Saxon |