Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Akú verziu Magio Go do android boxu?

V poslednej dobe mi hapruje Magio Go v android tv boxe H 96 Max 8K. Často bezdôvodne prepína na kanál č. 6 Dajto. Preinštaloval som apku a chyba sa opakuje. Ide o verziu 3.0.16 pre ovládanie pomocou DO. Poradí niekto inú spľahlivejšiu verziu?

Karner
Registrace: 3/2010
Stránka: 1 2 [ 3 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 60
Odpověď v diskusním vlákně

@Karner

V telefóne som našiel tu verziu 3026 v boxe už zase nie. Ale nevadí, magio go ktoré využívam doma mám sprostredkované od bratranca a on ho má zadarmo. Tak som riešil koľko stojí prenájom ich origo boxu, pri cene 1,9€ mesačne nemám čo riešiť. Dám tomu ale ešte šancu a skúsim to rozbehať, len nemám na to teraz čas a rodina nalieha nech to dám do poriadku čo najskôr.Dnes by to malo doraziť tak som zvedavý...

Ochmonek
Registrace: 8/2021

@Karner

Super ovládač funguje, hlasitosť ovládam na recieveri ale teraz sa mi nepáčia farby.. Tá ostrá červená je hrozná. Inak tu 3.0.26 som hodil na ulož to

Ochmonek

@Ochmonek

Keď cez Aurora Store nainštaluješ, ona sa neukáže, lebo neni ofiko. Nájdeš ju v Nastaveniach, Aplikácie. Odtiaľ ju otvoríš.

Karner
Registrace: 3/2010

RE: Akú verziu Magio Go do android boxu?

Áno ja som ju otvoril len sa mi nepáčili farby obrazu. Téraz mám box od telekomu a na počudovanie v ňom ide aj kodi lepšie než na x96max+ takže som usúdil že system android tv je vhodnejší do android boxov.

Ochmonek

Premier sport 2 frekvence kde?

chci se zeptat, jestli uz nekdo nahodou nevi na kterem TP na satu bude Premier sport2 pro cz pro Telly, T-Mobile.cz. Zatim jsem nic nenaladil. Ze by to zatim slo spolecne z pozice PS2 SK?

HYPER
Registrace: 11/2010

RE: Akú verziu Magio Go do android boxu?

jinak sorry, melo to byt spravne ve vlakne TELLY.CZ.

HYPER
Registrace: 11/2010

@masto

Ani jeden z Tebou zmiňovaných boxů není Android TV. Ale nebyl bys první ani poslední, kdo uvádí (potenciální) zákazníky v omyl

michalnew
Registrace: 3/2019

@masto

Tyto boxy bych nikomu nedoporučoval na sledování žádné internetové televize. Jako je Skylink Live, T- Mobile GO. Kuki, Eurosport Player, O2TV a jiné. Ovládání DO o ničem. Neřeší to ani myš. Maximálně co na nich funguje s DO, tak Kodi a OTT s příslušnou player aplikací. Ano cena & výkon možná, ale komfort obsluhy EE.

Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.

milde
Registrace: 2/2018

@milde

Přesně tak... tohle je z nouze ctnost, nikoliv řešení

michalnew
Registrace: 3/2019

@michalnew @milde

Chlapci, popísali ste to presne a výstižne. A pri tom by sa táto debata mala skončiť, lebo komu niet rady tak tomu nevysvetlíte, čo a ako funguje. Myslím teraz android boxy, nie Magio Go. :)))

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012
Stránka: 1 2 [ 3 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 60

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra