![]() |
|
Skylink,Telly a jaké jsou další možnosti přes sat?Zdravím,Dnes nám skončil roční balik kombi u Skylinku...ani jsem si toho nevšiml až když přišel zbytek rodiny že to nejede :) Koukám na Skylink a oni už nenabízí při ročním předplatném balíčku měsíc zdarma? Pak koukám na Telly ale tam je to ještě horší,platit apku abych mohl koukat na mobilu 50kč/mes... hm.... Jaké jsou ještě jiné společnosti na satelitu? T-Mobile taky nic moc.... IPTV jit nechci jedu tv mam ještě plazmu není to smart tv.... Dík za rady. |
tompr
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 049 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 4 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 77 | |
![]() |
|
@mildeVěř tomu, že jsem satelit dlouhou dobu měl, a to jsem přijímal ty obrazově nejkvalitnější pakety, ale nyní mám přes net identickou kvalitu.... Full HD/UHD/50 FPS, bitrate 10-25 megabit, zvuk 5.1. K tomu archiv na 10 dní zpět a mediatéhu s tisíci filmy... Stojím si za tím, že ITPV/OTT dnes rozhodně proti SAT nepokulhává, naopak.... Samozřejmě neberu jako etalon sledování přes net nějaké KUKI..... |
michalnew
Registrace: 3/2019 Příspěvků: 1 353 |
![]() |
|
@bulonOpravdu na LG 55 OLED CX nepouštím nějaké mazanice... ale taky nebazíruji na českém paketu |
michalnew
![]() |
|
@michalnewJá Ti věřím, však se satelitem jsme začínali přibližně ve stejnou dobu. Já v roce 1989. Ale tazatel chce satelitní vysílání a ne IPTV/OTT.Já a mamželka zase bazírujeme spíše na česky mluvících programech. Řeči jsem promeškal v mlàdí. V důchodu to již nepotřebuji. Ať se daří ![]() Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 3 823 |
![]() |
|
@mildeTazatel neví/neřekl, co chce.... nezmínil obsahovou prioritu, ani zda to musí být české. Nemám problém říct, že stran IPTV/OTT nemá o nabídce ani šajn.... už jen proto, že O2TV hraje minimálně srovnatelně se Skylinkem...Navíc, jak jsem psal výše.... celé téma je házení perel sviním, notabene i proto, že zakladatel tématu má zamálo tohle i po dvou dnech potvrdit... Z mého pohledu, nechť si (nejen) dotyčný TRHNE NOHOU, aneb "Voják se stará, voják má" Vše... |
michalnew
![]() |
|
michalnewnechcem rypatale fakt zacinas cloveka s prepacenim s*at ... ako ides tu vyzdvihovat sluzbu ktora s legalnostou ma tolko spolocneho ako ja s jadrovou elektrarnou, cize absolutne nic tu cloveku tresknes o super kvalite a cakas co ? ze ti napise ? a ty mu ako reseller predas ? fakt by admini mali s tymito tvojimi prispevkami urobit pomerne rychly koniec to ze tu kde kdo ma nacierno kde co si nemusime klamat, ale aby si stale pri kazdej zmienke o IPTV/OTT treskol co ty mas za kvalitu tak fakt mi to pride, ze chlape ty tu resellerujes nieco a to teda pekne nie je a ak to nahodou nerobis, tak tu prestan splietat o nelegalnych sluzbach ako su kvalitne, nikoho to nezaujima... pochopili sme sa ? tie uber leet sluzby su v merku mnohych institucii v ramci EU, takze aby si jedneho dna nekukal na ciernu obrazovku caj aby cloveku stupol tlak este aj na parabola.cz tak to je uz co povedat Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
![]() |
|
@alfasexMáš naprostou pravdu a bohužel i takový se tady najdou...A ještě se s tím veřejně chválí - nepochopitelné... ![]() ![]() ![]() _________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 3 953 |
![]() |
|
RE: Skylink,Telly a jaké jsou další možnosti p...michalnew je známý zloděj apriliarsv alias hotovyrad.Dreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix
|
Antoš
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 2 318 |
![]() |
|
RE: Skylink,Telly a jaké jsou další možnosti p...... a který mj. sliboval, že se odstěhuje na východ za Ural kde je všechno nejlepší.... ale zas nám nějak docupital zpátky a rozdává tu rozumy "voják krade, voják má..."![]() |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 388 |
![]() |
|
@alfasexNěkomu platí a myslí si, že je to ofic.![]() Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
@lanceOd tam má to IPTV.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
@michalnew!Stojím si za tím, že ITPV/OTT dnes rozhodně proti SAT nepokulhává, naopak" no môžeš snívať o všeličom, ale ver tomu, že "pokulhává". A keď si taký odborník, tak aj vieš prečo.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 589 |
![]() |
|
@alfasexA jak Ty můžeš vědět, jakou mám službu, hm? Věř tomu že je to služba naprosto legální.Proč bych měl někomu něco prodávat? Jsi úplně mimo, vydělávají mi zaměstnanci, ne nějaký "podomní prodej" ad "ty tu reselluješ"... Čekám na citaci, co zde přeprodávám... Nejsi jen laciný tlučhuba a svá slova si obhájíš, ano? |
michalnew
![]() |
|
@AntošCo to meleš? |
michalnew
![]() |
|
@mildeOpravdu není Beeline TV ofic? Tak joK tématu vše, lůzo |
michalnew
![]() |
|
@michalnewty si ale "hrdina" - na všechny tu nabliješ a pak se sám "zabiješ" (zruší reg.) ...![]() ![]() ![]() _________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
![]() |
|
@jamess96Jediné doré co na tomto foru udělal. Namachrovanej hul..t.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
RE: Skylink,Telly a jaké jsou další možnosti p...Však on se Hotovka dříve nebo později vynoří pod novým nickem...![]() ![]() Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 762 |
![]() |
|
RE: Skylink,Telly a jaké jsou další možnosti p...Nie je to náhodou ten "podnikateľ", ktorý tu prednedávnom tvrdil, že plazmy sa v pohode môžu aj dlhodobejšie prepravovať na ležato a jeho firma to stále tak robí? |
Frank11
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 494 |
![]() |
|
RE: Skylink,Telly a jaké jsou další možnosti p...To bude on...![]() ![]() Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 762 |
![]() |
|
RE: Skylink,Telly a jaké jsou další možnosti p...Také si myslím, že s kvalitním internetovým připojením je kvalita IPTV daleko před Skylinkem... Skylink je poslední dobou nabídkou i technickou kvalitou úplně o ničem...Žádejme kvalitu, ne kvantitu.
|
PetrT
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 638 |
![]() |
|
@PetrTMyslet si může každý co chce. A satelitní přijímač Vu+Uno4K Se nemám jen na příjem póřadů ze skylinku, ale i z jiných družic. A nejen to při použití pluginů.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
RE: Skylink,Telly a jaké jsou další možnosti p...2milde: Já mám VU+Solo 4k. Také mám možnost příjmu zahraničních i 4k programů. Tady jsme řešili CZ satelitní providery. O to smutnější je pohled v systémových informacích tohoto přijímače na zobrazení satelitních datových toků Skylinku - SD kanály průměr 1,5 Mbit/s a prémiový HBO HD kolem 2,6 Mbit/s. To je pro mě neakceptovatelné a IPTV (s vyjímkou Skylink live) je kvalitnější.![]() Žádejme kvalitu, ne kvantitu.
|
PetrT
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 638 |
![]() |
|
@PetrTS tím Skylinkem máš pravdu. Třeba se polepší. Skylink Live používám jen na přenosných zařízení. Ale samostatně bych ho nekupoval. Kuki tv mě jde lépe.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
@mildeměl jsem Skylink Live - ale to je skutečně jen "nouzovka" hlavně sportovní pořady téměř nedívatelné.Momentálně jsem si předplatil Telly -Sportovní balíček na měsíc k vůli Olympiádě a to je už jiné.Dá se dívat i na NHL a obraz není špatný... Prostě to už se podle mne dá...![]() ![]() ![]() _________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
![]() |
|
JamessTvá slova o Telly sportovnim balíčku jen potvrzuji. Snad jen absence Sport1. Obrazová kvalita obou Eurosportů je lepší, než byla u Skylinku a Nova Sport 3,4 jsou obrazově taky dost dobré. V současné době nikde nevidím podobnou nabídku.On Air: KWS Varos106, Kathrein MSK120, Kathrein MSK200/MT, Kathrein CAS124, UNAOHM EP3000
|
Varos107
Registrace: 8/2021 Příspěvků: 2 065 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 4 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 77 | |
![]() |
|
![]() |