Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Skylink,Telly a jaké jsou další možnosti přes sat?

Zdravím,
Dnes nám skončil roční balik kombi u Skylinku...ani jsem si toho nevšiml až když přišel zbytek rodiny že to nejede :)
Koukám na Skylink a oni už nenabízí při ročním předplatném balíčku měsíc zdarma?
Pak koukám na Telly ale tam je to ještě horší,platit apku abych mohl koukat na mobilu 50kč/mes... hm....

Jaké jsou ještě jiné společnosti na satelitu?
T-Mobile taky nic moc....

IPTV jit nechci jedu tv mam ještě plazmu není to smart tv....

Dík za rady.

tompr
Registrace: 1/2006
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 77
Odpověď v diskusním vlákně

@Varos107

asi tak nějak.Nepotřebuju mít 4k,8k - stačí mi dívatelný obraz a myslím si,že tady to právě jde.A navíc parádní volba - chceš se dívat?předplatíš si sluřbu na měsíc a "užívej si"... Ty Sport 1,2 mi taky trošku chybí - KHL.ale to nevadí.Člověk nemusí mít vše :sly: :sly: :sly:

_________________________ Vím,že nic nevím _________________________

jamess96
Registrace: 11/2005

RE: Skylink,Telly a jaké jsou další možnosti p...

Na olympiádu nejlépe eurosport player... 10 i více přenosů v jeden okamžik... ;) :)))

Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.

drobeček

@drobeček

R^ R^ :laughing: jj,ale pak už bych necěděl,na co se dívat!! :laughing: :laughing:
Jinými slovy: někdy je méně více... :laughing: :laughing: :laughing: :laughing:
Ale jinak máš drobečku pochopitelně pravdu!! R^ R^ :)

jamess96

@drobeček

Tak tak. Sleduji někdy na 3 zařízení zároveň. 10 jich doma nemám :laughing:

Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.

milde
Registrace: 2/2018

Na tenisu AO jsem jich napočítal až 16 v jeden okamžik :O :laughing:

Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.

drobeček

@drobeček

A dobrý je i archiv.

Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.

milde

@drobeček

tak tobych musel mít 3 hlavy a 6 očí - a potom by to možná šlo vše sledovat... :laughing: :laughing: :laughing:

jamess96

Nemůže se tak stát, že při zápase české tenistky režie přepne na jiný zápas, jako se to stávalo při klasických eurosportech. ;) :)))

drobeček

Tyhle debaty mě dostávají k otázce, kde na to koukání berete čas. A že mám satelity víc než 30 let, asi 14 LNB a kdyby nebyla olympiáda, tak to pustím na chvíli 2x za tejden.

MMorous
Registrace: 10/2019

@MMorous

Mě to ospravedlňuje. Do práce nechodím. Jsem v důchodu a bydlíme v paneláku. Dříve to taky nešlo (fabrika) :))

milde

@MMorous

... nebudˇ takový morous. Holt někdo musí makat a někdo zase může čumět na "bednu"-vlastně ted´kom na placku... :laughing: :laughing: :laughing:

jamess96

Tohle je pohled normálního laika, což mě u morouse trochu překvapuje. Když mám na zahradě 2m parabolu na závěsu přece neznamená, že ležím u TV 24hod denně. To znamená, že například se dneska podívám večer po práci na Spartu a nikomu nemusím platit ani korunu...A nebo se můžu podívat na jakýkoliv hokej z NHL, který se do Evropy pomocí družic přenáší atd.

On Air: KWS Varos106, Kathrein MSK120, Kathrein MSK200/MT, Kathrein CAS124, UNAOHM EP3000

Varos107
Registrace: 8/2021

To píšeš dobře, taky se rád mrknu po práci co mě zajímá, supertennis, NHL na Turkmenistanu, dřív jsem koukal po práci na Sumo a Koridu, ale tady se pořád dokola skloňuje Telly, Skylink, Orange, IPTV, a lidi se ptají na blbosti, který si můžou přečíst na každým druhým letáku nebo na Netu a chtějí všechno a hned a zadarmo. A ještě Ti vynadají do chytrolínů, když na hloupou otázku nedostanou rychlou odpověď. Přitom všechny plné nabídky jsou kromě sportu řádově 80 procent stejný. K IPTV a zbytku rodiny bych ještě dodal, proč se tazatel nezajímá o kabelovku. V lokalitách, kde to jede zemí a po světlech, alespoň u nás v Plzni, je to léta stabilní a bez problému. Za posledních 20 let byla vážná porucha, když bezdomáči přeřezali u Škodovky kabely, jinak to jede jako z praku.

MMorous
Registrace: 10/2019

Morous

Na Telly jsem vlastně přešel kvůli tátovi, oba máme rádi cyklistiku, aktivně i pasivně a když lehnul Eurosport u Skylinku, tak byl táta smutnej a to nevidím rád...Dnes platím měsíčně 350kč za dva CA moduly a sportovní balíček a nějaký Jarda ze Skylinku mi může políbit (nevhodné slovo)...

On Air: KWS Varos106, Kathrein MSK120, Kathrein MSK200/MT, Kathrein CAS124, UNAOHM EP3000

Varos107
Registrace: 8/2021

jen bych dodal, že existuje taky ANTIK karta (Conax - jede ve všem) kde máš ESP + Discovery za 150/měsíc, kvalita neurazí (za ty prachy...) :)))

lance
Registrace: 10/2008

@lance

Jo taky jsem objednal na zkoušku. Co bude zač. Mají i internetovou tv, ale nevím zda v ceně nebo zvlášť.

milde

P.S.

Také ještě T Mobile tv.
Sledujte až na 8 zařízeních
T-Mobile SAT TV můžete sledovat na čtyřech set-top boxech a dalších čtyřech zařízeních (tabletu, telefonu, notebooku nebo smart TV). Díky aplikaci T-Mobile TV GO, kterou získáte k T-Mobile SAT TV tarifu zdarma, můžete sledovat kdykoli online.

milde

lance

7,90 Eur zatiaľ nieje 150.-Kč..

Cahors 52E-28E, T90 23E-9E, Gib100 1W+5W, Gib100 rotor, Zero4K, Octagon

P 222

@P 222

ANTIK TV POUKAZ na 1 měsíc balíček ANTIK TV BALÍK 149-Kč.

jjery
Registrace: 12/2012

@P 222

mají permanetní akci za polovinu (12/2=6 eur=150)

lance

Satelit je dobrá věc,Dvbt2 taky ,ale když je internet v zemi tak super na OTT vzhledem k počasí jaké u nás bývá neustále fouká všechno se dost třepe na střechách a digital není analog tak za mě všechny tři možnosti.

Vu+Uno 4 K Se

Laik
Registrace: 5/2007

@Laik

Mám všechny tři možnosti jak píšeš. Má to zde dost paraboláků. Spokojenost nad míru. :))

milde

lance

Permanentná akcia je 300 korún za DVE karty!
Za 150 korún nič nekúpiš.
Takže sa MUSÍŠ podeliť, to treba uviesť, je to zásadný fakt.
Cenníky Antiku mám totiž naštudované, je to bezkonkurenčne najlacnejší provider na SK-CZ trhu, tak som si len tak z plezíru zaplatil služby Antik aj Antik Sat na rok.
Neviem načo, ale keď je to tak lacné, no nekúp to.. :)))

Cahors 52E-28E, T90 23E-9E, Gib100 1W+5W, Gib100 rotor, Zero4K, Octagon

P 222

@P 222

Pro slováky ano. Pro čechy je tam méně CZ programů od Primy a Novy.

milde

@P 222

máš naštudované leda prd, páč balík všetko stojí 12eur/měsíc ale při objednání předplatného dostaneš 2 násobnou dobu tj. 12 eur za 2 měsíce (to je ta permanentní akce) takže 6 eur/měsíc = 150 :)))

lance
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 77

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra