![]() |
|
Skylink sms 8877Dnes som chcel aktivovat kartu skylink na 5dni a spatna sms mi prisla.Sluzba SMS je neaktivna. Ak potrebujete viac informacii, volajte 02/20 250 241. Vas Skylink. Myslite ze uz je to nefunkcne? M7 Inverto Twin 4-Feed Monoblock - VU UNO4K - Corab 80
|
qwertyn00
Registrace: 1/2012 Příspěvků: 21 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31 | |
![]() |
|
RE: Skylink sms 8877A co má společného reaktivace - oživení karty vyřazené z evidence a SMS platba na 5 dní... ?![]() ![]() Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 763 |
![]() |
|
@Bohemia czNeviem, ci som pochopil spravne, ale ak si previedol zmenu sluzby zo starej napr. Irdeto karty na novy modul (teda predpokladam bezkartovy Viaccess alebo Nagra), tak si myslim, ze to nepojde a karta je definitivne vyradena. Ale mozem sa mylit a mozno na callcentre Skylinku Ti poradia viac pre taketo pripady. Iny pripad moze nastat, ak je karta deaktivovana a vyradena z evidencie a dlhsie nepouzivana. Ak sa ju pokusas ozivit a nebola velmi dlho neaktivna (napr. nejake roky), tak to by mohlo ist reaktivaciou a nasledne zaslanim zapisov zo Zakaznickej zony Skylink pripadne cez callcentrum Skylinku. Ale aj tu na fore sa preberali pripady viac rokov nefunkcnych kariet, ktore uz sa ozivit nedali ani Skylinkom, tak tam neviem, ako sa postupuje, ci poslu este nejaku nahradu alebo musis kupit novu kartu/modul a zaregistrovat ho nasledne. Ale tiez si pamatam, ze sa pisalo aj o dlhe roky deaktivovanych kartach, ktore sa ozivit podarilo sposobom vyssie napisanym. Co sa tyka tejto temy, tak ano, bola o aktivacnych sms (ktore som aj ja dlhe roky vyuzival - naposledy tento rok asi v juni a aktualny stav s nutnym predplatnym balika mi vobec nevyhovuje), ale vsak pytat sa predsa mozeme a je to stale relativne pribuzna tema v ramci vlakna. |
kolle
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 323 |
![]() |
|
@kollejo jo, jedna se o vymena stare karty za novy modul nagra, jen jsem chtel vedet jestli tu kartu uz muzu vyhodit nebo by ji nekdo eventuelne chtel a mohl ji znovu zaregistrovat, i kdyz tedy nevim kdo by chtel dobrovolne platit tu aktivaci 999kc, snad jedine nejaky fanatik 😂 ale diky |
Bohemia cz
Registrace: 3/2022 Příspěvků: 1 448 |
![]() |
|
KollePo přechodu na bezkartovy systém Nagra nebo systém Viacess orca se karta automaticky vypne do několika hodin a už nejde aktivovat. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 668 |
![]() |
|
@HYPERa ani znovuzaplacenim registracniho poplatku 999kc ?napisu na skylink az budu mit cas jestli mi budou schopny k tomu neco rict. |
Bohemia cz
Registrace: 3/2022 Příspěvků: 1 448 |
![]() |
|
Bohemia czU ty karty byla výměna neboli proveden vpodstate přechod na novější systém. To platí i při kartě next, kdy z hlavní jedné karty chceme udelat kartu next bohužel už jen v nagre systému nebo ve viacess orca pokud jsou ještě k mání, pro jinou kartu mateřskou pokud jsme používali dvě samostatné karty pro příjem a jednu chceme zrusit neboli přestat platit po skončení předplatného. Duvod byl i ten, že Skylink už nenabízí karty Irdeto next. Karta se do pár hodin deaktivuje. I takto to jde rychle udělat na prodejně. Osobně jsem byl u toho, kdy jsme to řešili s kamarádem a hlavně nemuselo se čekat až Skylink pošle kartu next. Zkus tam zavolat, ale myslím si že to asi nebude už možný. A ten poplatek 999,- se platí hlavne u karet nových M7. Uvidis, ta karta bude vedena v počítači pod výměnou, takže to asi už nebude možný. Za optání nic nedáš a myslím si že by to byla blbost platit za starou kartu použitou aktivační poplatek 999,- jako za kartu novou M7. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 668 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31 | |
![]() |
|
![]() |