Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Pořady v televizi

Bundesliga v PL zpět na Eleven

Včera jsem byl připraven koukat na zápas Dortmundu na Match TV a koukám, že je v EPG na Eleven Sports Polska. Proti původnímu plánu vysílat opětovně (BL tam byla před odchodem na Viaplay) až od nové setony je nejvyšší němeská soutěž v Elevenu už od Nového roku.

No proč ne, komentáře mají Poláci vždy skvělé (dva komentátoři na tribuně stadionu, další 2-3 mají studio na hřišti), navíc Eleven jednička vysílá i v 4K rozlišení.

F1 od nové sezony taky návrat na "jedenáctku", Premier League se vrací na Canal+

PepaJožka
Registrace: 8/2022
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32
Odpověď v diskusním vlákně

@PepaJožka

Ešte mám rád Španielsky a Taliansky komentár ten dobrý tiež. ;)

Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD, Sweet TV SK,CZ,PL,HU. SKylink Live TV/HBO Standard

Zetor25
Registrace: 11/2015

@Zetor25

U sportu je mnohem dulezitejsi kvalita obrazu, na stadionu Ti to taky nikdo nekomunikuje....

Mimo polské a ruské koukám na jugoslávské Arena Sporty, Sportkluby.... vysílájí tam všechno, v komentáři něco podchytím a obraz jak lusk

PepaJožka

@PepaJožka

Tak aj premňa je prvoradá kvalita obrazu.
Samozrejme tiež mám ELEVEN Sports 1 4K a je pekný obraz.Škoda že u nás nie je Canal+4K ako majú Poliaci. :(

Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD, Sweet TV SK,CZ,PL,HU. SKylink Live TV/HBO Standard

Zetor25

RE: Bundesliga v PL zpět na Eleven

20:00 Španielsky superpohár - finále: Real Madrid - FC Barcelona , ​​Eleven Sports 1
Komentár: Mateusz Święcicki, Sebastian Chabiniak

stamar
Registrace: 9/2007

@stamar

Fotbal krásný, ale hlavně ten obraz. Match TV s bitrate 19,33 megabit.... neuvěřitelný obraz

PepaJožka

@PepaJožka

Match TV máš cez satelit alebo cez internet? :lookaround:

Zetor25

@PepaJožka

Radšej si futbal pozriem v poľštine,ako v je...... ruštine.Predstav si,že aj ja mám Match 4K.

stamar
Registrace: 9/2007
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra