![]() |
|
Bundesliga v PL zpět na ElevenVčera jsem byl připraven koukat na zápas Dortmundu na Match TV a koukám, že je v EPG na Eleven Sports Polska. Proti původnímu plánu vysílat opětovně (BL tam byla před odchodem na Viaplay) až od nové setony je nejvyšší němeská soutěž v Elevenu už od Nového roku.No proč ne, komentáře mají Poláci vždy skvělé (dva komentátoři na tribuně stadionu, další 2-3 mají studio na hřišti), navíc Eleven jednička vysílá i v 4K rozlišení. F1 od nové sezony taky návrat na "jedenáctku", Premier League se vrací na Canal+ |
PepaJožka
Registrace: 8/2022 Příspěvků: 403 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32 | |
![]() |
|
@PepaJožkaEšte mám rád Španielsky a Taliansky komentár ten dobrý tiež.![]() Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD, Sweet TV SK,CZ,PL,HU. SKylink Live TV/HBO Standard
|
Zetor25
Registrace: 11/2015 Příspěvků: 6 185 |
![]() |
|
@Zetor25U sportu je mnohem dulezitejsi kvalita obrazu, na stadionu Ti to taky nikdo nekomunikuje....Mimo polské a ruské koukám na jugoslávské Arena Sporty, Sportkluby.... vysílájí tam všechno, v komentáři něco podchytím a obraz jak lusk |
PepaJožka
![]() |
|
@PepaJožkaTak aj premňa je prvoradá kvalita obrazu.Samozrejme tiež mám ELEVEN Sports 1 4K a je pekný obraz.Škoda že u nás nie je Canal+4K ako majú Poliaci. ![]() Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD, Sweet TV SK,CZ,PL,HU. SKylink Live TV/HBO Standard
|
Zetor25
![]() |
|
RE: Bundesliga v PL zpět na Eleven20:00 Španielsky superpohár - finále: Real Madrid - FC Barcelona , Eleven Sports 1Komentár: Mateusz Święcicki, Sebastian Chabiniak |
stamar
Registrace: 9/2007 Příspěvků: 1 369 |
![]() |
|
@stamarFotbal krásný, ale hlavně ten obraz. Match TV s bitrate 19,33 megabit.... neuvěřitelný obraz |
PepaJožka
![]() |
|
@PepaJožkaMatch TV máš cez satelit alebo cez internet?![]() Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD, Sweet TV SK,CZ,PL,HU. SKylink Live TV/HBO Standard
|
Zetor25
![]() |
|
@PepaJožkaRadšej si futbal pozriem v poľštine,ako v je...... ruštine.Predstav si,že aj ja mám Match 4K. |
stamar
Registrace: 9/2007 Příspěvků: 1 369 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32 | |
![]() |
|
![]() |