![]() |
|
Telly - zvýšení poplatkůSlušní lidé, nenechte se okrádat údajným zdražením služeb, nemají na to právo. Všichni máte smlouvu s prémiovou slevou 30% z ceny balíčku po dobu 24 měsíců. Cena balíčku je uvedena na Shrnutí smlouvy dle zákona. Popřípadě podejte podnět na ČTU. Je třeba aby Telly byla odebrána licence poskytovatele TV, novodobí šmejdi. |
petik005
Registrace: 1/2019 Příspěvků: 10 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 81 | |
![]() |
|
@DuzuPán Duzu, ste si istý tvrdením vo vašom príspevku, že dotyčný musí mať pevnú MAC adresu a za tú sa platí?Nemá každé zariadenie jedinečnú MAC adresu? A túto adresu si môže užívateľ zmeniť v routeri, t.z. nakloňovať na inú? Myslím, že každý, kto sa aspoň trochu vyzná v sieťach, by s vaším tvrdením nesúhlasil. Mali ste asi na mysli nejakú inú adresu, nie MAC adresu. |
RudoM
Registrace: 5/2020 Příspěvků: 321 |
![]() |
|
@DuzuMini je hlúposť, to skôr HBO Standard... máš tam stanice z balíka Digital, čo je ten základ, ktorý bol kedysi zadarmo, HBO lineárne stanice, k tomu službu Max a ešte ti k tomu funguje videotéka Canal+ a najnovšie Canal+ Sport 2,3 (avšak to len v Skylink Live TV) Pri ročnej platbe to stojí len 89€, čo je za tento obsah viac ako veľkorysá ponuka, keďže lacnejšia verzia služby Max stojí 7.99€.Samsung QE55QN95D, Skylink Premium
|
Montevideo
Registrace: 5/2023 Příspěvků: 1 136 |
![]() |
|
@Frank11Haha to je dobre. Morálne hľadisko![]() T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 522 |
![]() |
|
@peterskÁno. Z morálneho hľadiska.Pretože ja a napr. aj @petik005 nepovažujeme za férové, keď poskytovateľ môže porušiť uzatvorenú zmluvu hocikedy (aj keď to má uvedené vo VOP) a zákazník prakticky nikdy. To je skôr do plaču, ako do smiechu. A nič sa s tým zatiaľ nedá robiť. |
Frank11
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 480 |
![]() |
|
@Frank11Ale no, veď je to v každej zmluve aj pri nete, mobile a pod..T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 522 |
![]() |
|
@peterskÁno. A máš pocit, že je to v poriadku? Oni môžu meniť podmienky kedykoľvek a zákazník nie?!? |
Frank11
![]() |
|
RE: Telly - zvýšení poplatkůJistěže, oni jsou vlastníkem produktu, který nabízí a určují si podmínky, se kterými tě dopředu seznamují, za kterých ten produkt můžeš využít. No a je na kunčaftovi a jeho peněžence, jestli to za to stojí. Ty, jako zákazník, jsi v mnohem větší výhodě. Ty se bez nich obejdeš, oni bez tebe ne. |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 261 |
![]() |
|
RE: Telly - zvýšení poplatkůProblém je, že to majú tak všetci, takže nemáš na výber.Opakujem. Problém (etický, morálny) je to, že keď dve strany uzavrú zmluvu o dodávaní služieb na určitú dobu za konkrétnu cenu, tak by to malo byť záväzné pre obidve strany. Bez ohľadu na VOP, prípadne by tam také niečo ani nemalo byť uvedené. |
Frank11
![]() |
|
@bretahSmlouva je smlouva, sorry. |
petik005
Registrace: 1/2019 Příspěvků: 10 |
![]() |
|
ad =morální hledisko=.... je úsměvné, když se zde někdo ohání morálním hlediskem a zároveň se pohoršuje nad blokací vysílání slovenských stanic v ČR a naopak :-) |
PepaJožka
Registrace: 8/2022 Příspěvků: 403 |
![]() |
|
@PepaJožkaNo to asi tak. Telly zdražila o 20Kč a humbuku kolem toho. Nám v loni v listopadu zdražily Magenta tv některé balíčky až o 100Kč a nenapsali jsme o tom ani čárku. Nebo jsem to přehlédl. |
Petor58
Registrace: 11/2021 Příspěvků: 204 |
![]() |
|
@petik005Tak nám ukaž znění, že se nemůže změnit. |
bretah
![]() |
|
@Petor58No ale taky v té Magente je pár věcí navíc (videotéka vlastní, BBC i Canal+)... a za poslední dva roky se počet kanálů v Magentě opravdu výrazně navýšil.Pořád zde je možnost sdílet Magenta účet až z pěti dalšími.... Myslíš, že já platím Magentu v plné kládě? Už tři roky platím nějakému týpkovi za balíček M 140 korun (nominál 550) :-) |
PepaJožka
![]() |
|
@PepaJožkaJasně, to vim. Jednou jsi to tady psal. Já si neztěžuji, jen jsem na to poukázal "Tellakům".Já mám Magentu M obsazenou celou pro sebe. 3 televize, 1 Android box, mobil a tablet.👌 Akorát nevím jak to máte rozdělený vy, když tam je možnost připojit jen 2 televize, nebo boxy a zbytek mobily či tablety. |
Petor58
![]() |
|
@Petor58nene, T Mobile to má na 5 libovolných zařízení plus 1 jejich box. I v nastavení vidíš jaké tam jsou zařízení.... ve skupině máme 2 televize LG a 3 Samsungy, box kdyby si někdo koupil, může být šestý |
PepaJožka
![]() |
|
@PepaJožkaAha. Tak jsem to asi špatně pochopil. Tam píší Sledujte až na 6 zařízení. 2 přístupy přes set-top box a 4 přístupy pomoci aplikace MAGENTA TV.🤔 |
Petor58
![]() |
|
@Petor58Aplikace je jedno v čem.... je to 2+4? Myslel jsem 1+5 ale možná se zmenily podminky když dali ty PLUS tarify.... Bylo to 1+5 |
PepaJožka
![]() |
|
@PepaJožkaJo je to 2+4. Koukal jsem na jejich stránky.Ja jim platím za balík M 466 Kč. Mám ji zařazenou v Magenta 1 spolu s paušálem na mobily. Tak o něco levnější.☺️ |
Petor58
![]() |
|
RE: Telly - zvýšení poplatkůTak když jsme u toho svědomí a morálního hlediska, tak jsem si před dvěma dny zakoupil Skylink Live ten balíček za 99 Kč jen kvůli tenisu WTA. Teď hraje Vondroušová už od 13:15 a na Skylinku ji zapnou až ve 14:00.👎 Děkuji nechci. Tak jsem si pustil zahraniční IPTV, kde to dávají online od začátku. Donce v CZ jazyku. Zajímavé. Svědomí mě netrápí. Taky jsem ji musel zaplatit |
Petor58
![]() |
|
RE: Telly - zvýšení poplatkůPardon v SK. |
Petor58
![]() |
|
@Petor58Teraz som zapol Canal+ Sport 2 a je tam zápas s Vondrousovou. Dal som spätné prehrávanie a ten zápas začal krátko po 13:00. Netreba sa riadiť podľa EPG... v tenise sú časy orientačnéSamsung QE55QN95D, Skylink Premium
|
Montevideo
Registrace: 5/2023 Příspěvků: 1 136 |
![]() |
|
@MontevideoDíky, to jsem nevěděl, já jsem koukl na EPG. Nemám se Skylink zkušenost. Mám jiné operátory a to WTA mám jen na zahraniční IPTV. A teď už i na Skylink Live. 99 Kč mě nezabije. Tak sorry 🤷 |
Petor58
![]() |
|
@PepaJožka".... je úsměvné, když se zde někdo ohání morálním hlediskem a zároveň se pohoršuje nad blokací vysílání slovenských stanic v ČR a naopak :-)"Mohol by si prosím konkrétne citovať z niektorého príspevku ako sa ja osobne pohoršujem nad geoblokáciou? Ak nie, tak si nevymýšľaj! |
Frank11
![]() |
|
@Petor58"Telly zdražila o 20Kč a humbuku kolem toho."Aj x-krát sa to tu môže napísať, ale niektorí asi nevedia pochopiť písaný text. Tu v princípe nejde o samotné zdraženie, každý si môže predávať svoj produkt za takú cenu (ak nie je štátom regulovaná), za akú chce! A má právo ju aj meniť. Toto nikto nerozporuje! Ale keď sa dve strany zmluvne dohodnú na niečom na určitú dobu a za určité peniaze, tak by to mali dodržať OBIDVAJA!!! Načo je tam potom tá zmluva? Odpoviem si sám, len preto, aby ňou bol viazaný iba zákazník a poskytovateľ si s ňou môže vytrieť ..., lebo to má uvedené vo VOP. A majú to tak všetci, takže nie je kam ujsť. Toto je ten etický, či morálny problém, s ktorým sa zatiaľ nedá nič robiť. Ale je mi jasné, že niekto v tom nebude vidieť problém. Najskôr to bude poskytovateľ nejakých služieb. |
Frank11
![]() |
|
@Frank11No a poskytovatel ti oznámením o zdražení dává najevo, že tu smlouvu za domluvených podmínek není schopen dodržet... |
bretah
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 81 | |
![]() |
|
![]() |