![]() |
|
Telly - zvýšení poplatkůSlušní lidé, nenechte se okrádat údajným zdražením služeb, nemají na to právo. Všichni máte smlouvu s prémiovou slevou 30% z ceny balíčku po dobu 24 měsíců. Cena balíčku je uvedena na Shrnutí smlouvy dle zákona. Popřípadě podejte podnět na ČTU. Je třeba aby Telly byla odebrána licence poskytovatele TV, novodobí šmejdi. |
petik005
Registrace: 1/2019 Příspěvků: 10 |
Stránka: 1 2 3 [ 4 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 81 | |
![]() |
|
@Frank11Že se to tu psalo x-krát mě nezajímá. Já sem do fóra pořad nelezu, tak nečtu měsíc staré zprávy zpětně. A to že mě zdražily Magentu jsem si nestěžoval, jen jsem dal příklad. Však bych mohl odejít. Ale nechci. Pro mě je to ten nejlepší operátor s dobrým výběrem programů. Kromě Vodafone jsem vyzkoušel všechny a na konec zůstal u T-mobile. |
Petor58
Registrace: 11/2021 Příspěvků: 204 |
![]() |
|
@bretahTakže tá zmluva je vlastne len zdrap papiera. Načo sa potom zmluvy uzavierajú? Zákazník ju musí dodržať, nikoho nezaujíma, že sa uňho tiež mohli zmeniť podmienky. Poskytovateľ nemusí, stačí keď mu oznámi zmenu, lebo má tak napísané VOP. Tak toto rozhodne nie sú rovnocenné možnosti.Ale opakujem, v tejto chvíli sa s tým nedá nič robiť, môžme o tom len diskutovať. Inak, ak sa nemýlim, tak Skylink pri zdražovaní služieb nechal dobehnúť už objednané (predplatené) balíčky do konca obdobia za pôvodnú cenu. |
Frank11
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 476 |
![]() |
|
@Petor58Viackrát sa to písalo v tomto vlákne, nie inde a mesiac dozadu. |
Frank11
![]() |
|
@Duzuprosím já mám doma v bytovce 4+1 DVBT2 a běží 3-4 tv večer víc nepotřebuji ( každý dítě kouká na svoje , Stejně na Skylinku nic není fotbal nekoukám atd. Pěkný filmi , přírodu motoristický pořady , atd zrušili.- |
standa111
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 1 751 |
![]() |
|
@Frank11Jmenoval jsem Tě? nepovídej, na slovíčkaření si zakládám |
PepaJožka
Registrace: 8/2022 Příspěvků: 403 |
![]() |
|
@PepaJožka16.02.2025, 08:05.00ad =morální hledisko= .... je úsměvné, když se zde někdo ohání morálním hlediskem a zároveň se pohoršuje nad blokací vysílání slovenských stanic v ČR a naopak :-) Toto si napísal! A o morálnom hľadisku som písal jedine ja. Tak na koho iného si asi tak mohol myslieť pri písaní svojej reakcie? Si taký ješitný, že si ani toto nedokážeš priznať, nielen to, že si ešte aj vymýšľaš. |
Frank11
Stránka: 1 2 3 [ 4 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 81 | |
![]() |
|
![]() |