Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Jiné placené TV

Prima karta

Je tu este niekto, kto ma a najma pouziva Prima kartu?

Be independent and your TV screen will never be the same.

sato
Registrace: 2/2006
Odpověď v diskusním vlákně

Mám --zapisy chodí ale nedekoduje

Už 3 měsíce se dokopávám k tomu ji strčit do ci slotu tv a znova probudit jinak jela tak 4 měsíce zpět oka. Pozor potřebuje vyšší zabezpečení v oscamu.

mchromy
Registrace: 7/2009

Prima karta

Ahoj Martine,
mas odo mna PMku a snad sa mi ozvu aj ostatni kolegovai z fora (niglabi, martin5 a fergus), ktorych som oslovil cez PMku.
Touto cestou este poprosim kolegu "jarmil" o kontakt (napisanie tu do diskusie) ak este zijes a chodis tu.

Dakujem.
Sato

sato

RE: Prima karta

No ja ju zháňam už veľmi dlho. Ani nie na prevádzku (ale aj to) ale hlavne ako zberateľský kus. :lookaround:

Dodo22
Registrace: 4/2023

ja ju mám

ale cca 2 mesiace mi už nefunguje. Nepomohli ani zápisy (vyššie zabezpečenie v oscame mám).

Rasto1978
Registrace: 6/2010

pre p. Vyletala a redakciu

Prave o tom to je a riesi to uz viac ludi z CR, kedze oficialny prijem na SK nie je....

Cirka okolo Velkej noci nastal vypadok tychto kariet s tym, ze zopar dni bola uplna tma. Nasledne sa rozbehla Prima News, avsak na ostatnych staniciach spolocnosti Prima CZ bola tma.

Neskor sa vsak ukazalo, ze karty boli preklopene do SK modu a tak aj tebe (ako vo vsetkych pripadoch o ktorych zatial viem) pojdu po zopar minutach SK variacie Primy. Staci si napriklad nechat prijimac zapnuty na Prima SK a potom si vychutnavat reklamu na "senzacne nizke ceny v Kauflande". :))) Uz iba z marketingoveho hladiska je takato reklama zamerena na ceskeho divaka so slovenskou reklamou trochu vedla. Telefonaty majitelov kariet z CR vsak zacinaju zvonit nielen v Prime, ale aj na info linke Skylinku.

Mna zaujimav ta technicka stranka veci.
Mozem tymto poziadat aj pana Vyletala a redakciu paraboly aby zistila, preco je tento jav a spolocnost Skylink to nedava do poriadku? Nieco zo zakulisia viem (preco sa to stalo), ale kedze je to neoficialne, nemozem to tu napisat.

sato

Prima karta

Děkuji všem
I za mě jdou slovenské programy a cnn prima news. Prvotní vyjádření linky a technika - karty v pořádku přepni na prima tv a čekej hodinu. Čekám již druhý den, ale furt tma na cz mutacích. Prosím o pomoc zdejší redakci paraboly, aby zjistila, co vede sklylink k nedodržování smluvního závazku, který vznikl mezi skylinkem , společností prima a námi zákazníky, protože při převodu klasické karty, kterou jsme musely hradit i včetně manipulačního poplatku pro převod dochází k poškození všech zúčastněných stran. A myslím si, že pokud měním službu nebo omezuji její funkci, tak bylo by fér o tom informovat spotřebitele s nabídkou nějaké kompenzace, když nejsou schopni dodržet smluvní podmínky, popřípadě informovat spotřebitele o omezení služby. Za mě k tomuto nedošlo. Ptám se přispěvatelů jestli jim došlo upozornění? Mě tedy ne.

Budu rád za jakoukoli reakci k tématu.

Děkuji Chromý

mchromy

no nevim v cem je problem, pokud verze SK funguji na Slovensku a verze CZ v Cesku, tak je to i na m7 kartach podle regionu, totez logicky prima pozaduje i na tzv. prima kartach. Nebo nekomu nejdou vubec zadne Primy?

koudelka
Registrace: 4/2009

@mchromy

a STVR Karta ti jede, posielal som ti ju, ale už hodne dávno.

pharao
Registrace: 5/2012

Prima karta

@koudelka - právě že to tak není. všichni mají sk verzi co vám od sata. Mám dle sklyink region cz, platba v cz i na infolince skylinku potvrzeno že karta je cz a přijímám prima cnn news a slovenské mutace primy. Zatím nevím o nikom, kdo od března tohoto roku je schopen přijímat české mutace prima na tuto kartu. Po delším pátrání chybí zaslaná oprávněni pro tyto programy CAID s platným chid.
@pharao - jasně běží jak víno. jak se daří?

mchromy

Prima Karta

Momentální stav - M7 plní přání skupiny Prima. Dotazuji se podpory tv prima, proč vypnuli CZ lokalizaci na kartách, kde se zavazují k bezplatnému přijmu kompletního baličku jejich služeb do konce životnosti karty.
Až dorazí odpověď (odesláno před 5 dny, mají 30 dní), tak uvedu rozuzlení, které začínám mít tušení, že pro nás zákazníky, nebude pozitivní.
Děkuji všem na foru za pomoc. Prosím ozvete se všichni uživatelé prima karty, můžeme sepsat hromadnou zprávu. Karet bude asi minimum, tak at nepíšeme po jednom.

Hezký den Martin Chromý

mchromy

Skúšal som moju Prima kartu zapisy prisli ale tma kartu som skušal aj na sk primy nechal som dve hodiny v module a nič.

niglabi
Registrace: 4/2020

Pokial nepridaju ChID ceskej Primy do ChID co su na karte tak to moze byt v module aj tyzden a nic. Kto ma chut tak moze skusit premapovat ECM v oscame ci to nahodou nenabehne.

TBS5925 , Coolstream Zee2 , Dreambox 7020HD , WaveFrontier T90 , Gibertiny OP100 90E~50W

EnoSat
Registrace: 1/2006

Další postup

Momentální stav - Napsáno na podporu Primy. Prima sama nevědwla pto M7 vypnulo. Poslední odezva, že je ze strany tv Prima dán požadavek, aby bylo na kartách zprovozněny cz mutace Primy a sk mutace vypnuty. Ale mám to 14 dní a stále mi karta nejede. Při dotazu jestli mohu poslat čískla karet prima v okolí, které nejdou, mi bylo řečeno at majitelé jedou stejnou cestou jak já. Požadavek na podporu tv prima, a oni pořeší požadavek u 7M. Momentálně dekoduji sk primy, cz tma.

mchromy

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra