Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
24.11.2007, 23:04.04

Uz je to tady

Ahoj , mam dojem ze se zde tvori politicke forum a ne satelitni , panove vratme se zpet na Orbit a ty okolo-kolem at pisou do drbny a satelitni zajemci si bez obav napisou sve problemy ,,, co rikas hnupe,,, vime kdo se tak ozyva , kdyz procitam forum tak mam pocit ze ti umelci spise ty zacatecniky odradi , zdr,Ahoj Orbit-sat.Dc.Cs.Dx .
uživatel
badera
24.11.2007, 23:30.21

RE: Uz je to tady

Malinko jsem nepochopil očem to píšeš.
uživatel
spyko
24.11.2007, 23:34.00

RE: Uz je to tady

Tim, ze zalozis dalsi vlakno se nic nevyresi ... bohuzel nekteri ctenari jsou takovy, ze radi hovori o svych pocitech a dojmech naprosto mimo satelitni temata.
uživatel
007
24.11.2007, 23:36.30

@badera

Už prosím Vás přestaňte s těmahle vláknama na prd.Pořád honíte nějakou čarodejnici a místo příspěvků,které by přinesly pozitivum v našem oboru tak pořád rejpete.Každý je chytrý až je přitom blbý.Já jsem měl taky s Vladem různé problémy hlavně kvůli vyjadřování,ale musím uznat,že jako člověk kolem sat.přijmů něco zná a mám dojem,že z tvých příspěvků,jsem se tady ještě nic pořádnýho z oboru Sat. nedozvěděl,možná že tě tu za tu dobu vidím poprvé.tak zklidni hormon,odkliď se a nebo otevři trochu perspektivnější vlákno třeba na způsob programování diabla a jeho provozování,nebo dej vědět něco nového o poznatcích tvého přístroje,jeho podpory SW,jaké máš poznatky,co ti jde a nejde atd.jinak jsi zrovna stejný vosel jako každý druhý který tady stále rozebírá takové blbosti,které nesouvisí s naším oborem.Kdybys aspoň dovedl někomu tady už pomoci,to jsem ještě neviděl a už tu působím nějakou dobu.
uživatel
hery