Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
25.11.2007, 11:40.34

prosim o radu na dialkove ovladanie

prosim niekoho o radu na najlacnejsi obchod na dialkove ovladace na satelitny primac Homecast 150 Cr ktory sa mi nejak pokazil.Dakujem
uživatel
mikulas99
25.11.2007, 11:48.02

RE: prosim o radu na dialkove ovladanie

Zkuste www.dalkoveovladace.cz.Tam kliknete na dálkové ovladače a vypíšete e-mail a oni Vám odpovědí jestli jej mají a za kolik.Mají dobré ceny a jsou velmi slušní.
uživatel
hobza
25.11.2007, 13:28.04

DO na Homecast patria medzi tie drahšie DO.Tu u nás som videl najlacnejšie cca 650 Sk.
uživatel
letas
25.11.2007, 15:31.32

Pozor, aby to byl skutečně ovladač. Může být chyba i na druhém konci - zkontroluj i baterky, než ten ovladač koupíš.
uživatel
Antonín
25.11.2007, 17:22.27

Samo oprava

Zatial som skoro všetky ovládače opravil sám.Neboj sa toho a rozober ho.Skontroluj najskôr baterky. Jak sú dobré skontroluj či sú dráty dobre spojené s plošákom a s pružinou, čo má kontak na baterky.Dobre vyčisti plošák a gumu s ktorou prepínáš programi.(obvykle sa DO obleje malinovku,alebo ničim sladkým a zostane tam lepkavý film,ktorí zabranuje dobrému kontaktu,takže nejde prepínať)A ešte často sa stáva ,že sa uvolný leddioda ,čo vysiela infra.svetlo na satelit (to treba potom priletovať )Napíš mi či Ti moje rady pomohli alebo nie.roznik.jozef@azet.sk R^
uživatel
Krasín
26.11.2007, 00:20.51

Měl bys uvést, jak se to pokazilo - jestli nefunguje nic, nebo pomalu, apod...(= pokles vodivosti gum.tlačítek), bez podrobnějších informací je těžké něco poradit...kdybych tu měl popisovat, co všechno jsem již s dálkami zažil, tak jsme tu týden...čao, a popiš to podrobněji.
uživatel
Děda Petr
26.11.2007, 09:06.48

Jenomže jedině, co má reálný smysl vyměnit, je infra LED, pokud je vadná. Všechny ostatní závady je lépe řešit novým ovladačem, vodivé laky, čmrkání tužkou a podobné věci nikam stejn ěnevedou.
uživatel
Antonín