| 07.12.2007, 09:34.12 | |
kvalitaZda se me,ze kvalita obrazu posledni dobou se nejak zhorsuje.Je to jenom u me,nebo je to znama vec.Je to pridavanim dalsich programu?A da se obraz zlepsit?? |
![]() janina |
| 07.12.2007, 10:00.34 | |
RE: kvalitaJde pouze o to jaky obraz mas na mysli, ten co mi visi na zdi je nejak porad stejny, ale za par desetileti chytne mozna nejakou patinu... :)Pokud myslis CS link tak ano, a je to rozhodne setrenim datovym tokem - jeho prerozdelenim na vic "programu". Navic konkretne u TV H@VNA mam pocit ze je zrada jeste nekde jinde nez jen v bitrate (kde nevim, nevidim do zakulisi - ale "kvalita" je mu silne neodpovidajici) . Pokud myslis UPC direct tak ten je tak priserny ze uz to horsi snad ani byt nemuze.... |
![]() Lucifer |
| 07.12.2007, 10:13.50 | |
RE: kvalitaHlavně že u Nova Cinema když je tam jen logo statického obrazu (po skončení vysílání do 12hod.) tak maj furt "plnej kotel" 3MBs dat. toku. Stačilo by přitom cca 0.5MBs jak to má třeba CT 4 Sport |
![]() Standa2 |
| 07.12.2007, 10:21.46 | |
kvalitamáš recht v zájmu boje o zákazníka nasadíme laťku např.TVH@VNA CINEMA požrala ty bitraty asi skoro všechny ale počkej až skočíš do krámu a koupíš komplet tak se za pár měsíců budeš divit jak se nám z toho staly puzzle.Jestli to přečte nějaký manager od TV..... TAK ASI ŘEKNE NĚJAKEJ CHYTREJ? |
![]() kaliv |
| 07.12.2007, 10:25.38 | |
RE: kvalitaCo chceš kupovat, Nova Cinema není placený program...? Chytrej? To by mne bylo bývalo nenapadlo, ale nejsem pravda manežer. |
![]() Antonín |
| 07.12.2007, 13:48.53 | |
kvalitamyslel jsem to tak že se snažej o ovládnutí mediálního trhu a nechci být špatným prorokem ale za nějakeký čas tam bude reklam až nás z toho hlava bude bolet tak proč za to platit i tak za to při té registraci a při koupi toho kompletu stejně každý kdo chce mít naše programy ze satelitu musí zaplatit protože ČT je taky slabá v kolenou protože NOVA si prosadila víc než bylo předtím za všechny ČT i s PRIMOU |
![]() kaliv |