Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
19.12.2007, 17:15.35

redakce

Děkujeme že reakce byla takto provedená.To již nešlo číst co tam bylo. Ještě jednou děkujem.
uživatel
Carak
19.12.2007, 17:19.28

RE: redakce

Nepomohlo vůbec nic, např. TY, naprosto stejné vlákno dnes již poněkolikáté!!! :fuming:
uživatel
poky1
19.12.2007, 17:48.47

Ohledně zakládání stejných témat - @redakce

Vyloučit někoho za založení stejného tématu, třeba i náhodně????? A proč nepřipouštíte diskusi k tomuto tématu? Jestli Vás štvou nekonečné rozpravy na téma Digi, Premiere apod, tak to tady zavřete, protože ať se tváříte sebepokrytečteji, tak bez tohoto tohle fórum zahyne a jeho admin bude bez práce /alespoň tady/. Já si myslím, že kdo tyto vlákna nechce číst, tak je číst nebude. Souhlasím s tím, že některé příspěvky mohou být (nevhodné slovo)ní, ale hned za to vyhazovat???? Slušelo by se veřejně naznačit přispěvateli, že jeho vlákno je zbytečné, ale nechat na ostatních přispěvatelích rozhodnout jestli zbytečné je, nebo není. Na základě tohoto pak udělit důtku, event důtku s výstrahou, poslední varování před popravou a t.d. :-). Howgh.
uživatel
gaston
19.12.2007, 18:10.08

gaston: a dat mu tu dutku do sobni karty aby zasran vedel zac je toho loket.....at zije %%%...s %%% na vecne casy... atd.
Zacinam se za vas stydet....Diskuse je podle mne diskuse a ne trestani!!!!! :fuming: ;P :zombie: :dead: :scared: :ogre:
uživatel
kos
19.12.2007, 18:15.46

@kos

Za koho se začínáš stydět? Doufám, že na redakci a ne na mě. Mě se tahle ultimáta taky protiví ;P
uživatel
gaston
19.12.2007, 18:25.58

kedze reakcie ta redakciu sy teraz tabu ,tak aspon sem ,forum treba ozaj sprehladnit ,staci vytvorit viacej sekcii ako je to na inych forach ,ktore sa venuju satelitnej tematike,kazdy pojde len tam co ho zaujima ,takto ked mam zistit co je tu za i den treba prelistovat mnoho stranok
uživatel
Duzu
19.12.2007, 18:29.15

já taky

musím být hodný,nebo mne (jisté ID) vyhodí(dá ban) takle to tu funguje :lookaround: myslím,že sem tu podal vcelku hodně informací a za to pak budu mít ban.Nejlepší je,když někomu nepadneš do oka a je to jasný.A ještě větší sranda: Ti co se ozývají že já vim prý h...o,tak většinou neumí o moc víc nežli já....je to smutné.... Rv
uživatel
cb21
19.12.2007, 18:31.53

@gaston

Zatím jsme nikoho za náhodné založení nového tématu nevyloučili. Chceme od Vás, čtenářů, abyste případně diskutovali k téže problematice ve vláknech, které již existují. Ono, když jsou za sebou (!) tři vlákna na totéž, tak už to vypadá na zlý úmysl.
Jak správně a trefně uvedl uživatel s nickem kos, tak diskuse je o tom vést diskusi na témata, které se týkají problematiky satelitního, pozemního a kabelového vysílání a příjmu, nikoliv o trestání.
Na jedné straně chcete, Vy naši čtenáři, aby byl v diskusi pořádek, když to zde admin "usměrňuje", tak se Vám to zase nelíbí a v krajním případě ho označujete za cenzora. Samozřejmě takové napadání přináší více škody než užitku.

PS: Vlákno, které jsme vyvěsili ohledně vkládání témat, je pouze informační, proto u něj není diskuse otevřena.
uživatel
redakce
19.12.2007, 19:40.27

@Duzu

kedze reakcie ta redakciu sy teraz tabu...mohl bys to vyjádřit nějak srozumitelně ,
uživatel
Tondach