22.12.2007, 14:26.37 | |
DigiTALkupony v síti Tipsportu???Zdar na fóru.Došly mi včera všechny stírací kupóny od Gitalu a tak jsem zašel včera navečer do Tipsportu a nechal jsem si tam vytisknou kupóny asi za 3 tis. Večer jsem programy bez problémů aktivoval. Ještě večer i dnes dopoledne mi volali zákazníci že chtějí objednat.... Říkal jsem jim, že to není problé, že jim to odpoledne "spustím". Přišel jsem do Tipsportu a průs...švih. Od dopoledne jim tato Gital služba nefunguje a zatím neví, zda to dnes spustí. Nejde to prej v celé síti. Docela jsem na to spoléhal a hrozím se budoucích telefonátů od zákazníků, kterým jsem to tak sebejistě slíbil. Máte někdo dnes podobnou zkušenost? Navrhoval jsem Gitalu super řešení pro montážníky a právě pro takové případy, ale nechtějí o tom zatím ani slyšet. Prý to nejde. Mají kupóny a Tipsport ... Díky za reakce. Jdu ještě makat. Budu tady až večer. Zdar Ládys. |
![]() Ládys |
23.12.2007, 00:49.43 | |
Situace v Tipsportu,byla dnes ve 20h stejná. Dobíjení Gital kupónu v celé síti Tipsportu nefunguje. Mám se pokusit zase zítra, vlastně již dnes.Podle nulové reakce tuším, že máte nakoupené kupóny od Gitalu do zásoby a o Tipsportu nevíte nic. Nevadí, někdo musí být první... Tak DOBROU. |
![]() Ládys |
23.12.2007, 10:49.42 | |
Bin Ládysv pátek jsem byl koupit v tipu za 200 csfilm,vše ok i na netu vše ok,ale doted karta nee :dead: je možné že se mi to pere se zápisem"čeká na uhrazení"...ale prý tu někdo povídal,že zápisy chodí až 48hod.??a jak by to tedy bylo s těmu dvoumy dny??? |
![]() cb21 |
23.12.2007, 21:32.20 | |
Situace v Tipsportu II.Dnes je 23.12.2007 a já jsem v 10h dopoledne zašel do Tipsportu a ... NIC. Slečna mi řekla, že na tom technici pracují a že to odpoledne bude fungovat. Prdlajs!!! V 15h mi další slečna řekla, že to nejde a půjde to až po Vánočních svátcích. V té době mi někteří zákazníci volali, že když něco slíbím, tak bych to měl dodržet a ne si z nich dělat srandu! Řekl jsem si, že to za tu ostudu nestojí a že zajedu do 30 km vzdáleného velkého města a tam koupím ty nešťastné kupóny. Prdlajs!!! Tam to po několika marných pokusech odborná pracovnice na přepážce VZDALA se slovy: Nějak mi to nejde... Děkuji tímto společnosti GITAL, s.r.o., distributoru nejprodávanějších dekódovacích karet pro příjem satelitních programů paketu CS LINK a také společností Allcom, s.r.o., za krásné a ničím nerušené prožití Vánočních svátků. K přání se jistě rádi připojí i "neuspokojení klienti", kterým jsem slíbil předplacení některých placených kanálů na kartách GITAL. :fuming: |
![]() Ládys |
23.12.2007, 23:19.28 | |
RE: DigiTALkupony v síti Tipsportu???no to je blbý Rv |
![]() fido1 |