Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
02.01.2008, 16:35.25

Alibizmus aneb NOVA PRAVIDLA FORA - Redakce ?!?

Mozte my prosim vysvetlit nove pravidla fora ktore hovoria citujem nasledovne " Je zakázáno vkládat klíče nebo se na ně dotazovat, které umožňují neautorizovaný přístup k domácím platformám (především CS Link, SkyLink, Digi TV a UPC Direct)".
Mam to chapat ako alibizmus spravcu tohto serveru alebo ako NEDOKONALY pokus o pravne osetrernie sa ????
Preco teda redakcia nepostupuje podla znenia zakona a nezakaze AKEKOLVEK vkladanie klucov a nielen DOMACICH PLATFORIEM ? To uz akoze zverejnovanie klucov na nelegalny prijem napr. POLSATU, PREMIERE atd uz je legalne??? Bud teda zakazme zverejnovanie klucov pre akekolvek platformy alebo nezakazujme nic lebo inak to zavana........ Prajem pekny den a radsej sa nevyjadrim cim to zavana :-)
uživatel
satfanusik
02.01.2008, 16:45.39

RE: Alibizmus aneb NOVA PRAVIDLA FORA - Redakc...

Bohužel, jak to tak vidím, drtivá většina osazenstva fóra jsou jen somráci o klíče, bez jakéhokoliv hlubšího zájmu o satelitní problematiku. Pokud by redakce zavedla úplný zákaz zveřejňování klíčů, pravděpodobně by došlo k citelnému poklesu návštěvnosti fóra.
uživatel
D2MAC
02.01.2008, 16:47.47

alibi

bych to neresil stejne je vse na AU a co nevidet bude N3 a ti blbecci co furt otravujou s klicema na Digi daj alespon pokoj
uživatel
iq1
02.01.2008, 17:07.25

to all

Rad by som este pododkol ze som sam odporca SOMRAKOV ktori nevedia nic ine len pytat kluce alebo pisat Digi OK, Digi KO, poslite kluce na XYZ atd.!!!!! Myslim ze vacsina ludi vie aj bez tohto fora najst keys ak potrebuju a preto mi len pride smiesne ako redakcia alivbisticky povoluje a zatvara oci pred porusovanim zakona a povoluje nelegalny prijem zahranicnych platforiem ale domace zakazuje!!!

Som teda za uplny zakaz vkladania klucov alebo za povolenie pre vsetky platformy pretoze podla mna tieto ciastkove riesenia nevedu nikam!!!
Vzdy som si myslel ze redakcii ide ohladom nelegalneho prijmu o nezakonnost ale takto to skor vyzera ze im navadi nezakonost a nelegalnost vkladania klucov na PREMIERE alebo POLSAt ale to ze sa forum zaplna dokola to istou tematikou Digi OK,KO atd..
Hlavnou hodnotou by malo byt podla mna hlavne boj proti nelegalnemu prijmu a nie problem deti ktore sem vypisuju nezmyselne otazky...!!!!
uživatel
satfanusik
02.01.2008, 17:25.34

osobne...

...nemam nic proti tomu, ked tu niekto zverejni keys, len ma stvu ludia, ktori ich bud opakovane vkladaju a najviac ma stvu ti, co tu pytaju kluce... :dead:
uživatel
Marian21
02.01.2008, 17:34.22

Jak dlouho

to ještě budete řešit.Redakce zde určila nějaké podmínky,tak je respektujte,nebo si založte nové forum.Melete furt jedno a to samé dokola,jste stejní jak ti somráci!!!
uživatel
spyko
02.01.2008, 17:42.07

to spyko

Chlapce prepac ale ja tu jedine upozornujem na to ze redakcia podporuje porusovanie zakonov platnych v CR ako aj SR!!!! Alebo podpora a legalizovanie zverejnovania klucov na zahranicne platformy je podla teba legalna???? To aby sme nedopadli tak prevadzkovatela tohto fora zatvoria resp. mu daju mastnu pokutu a zakazu cely server!!!
uživatel
satfanusik
02.01.2008, 18:08.37

RE: Alibizmus aneb NOVA PRAVIDLA FORA - Redakc...

Nemam rad takove lidi, kteri neustale vytvari virtualni problemy jako tzv. satfanusik. Boha co ti porad vadi, nikde neni psane, ze zverejnovani klicu je legalni. Kazdy se ma chovat v souladu s platnym pravnim radem. Pokud ho nekdo porusuje, tak je to jeho problem a nic ti po tom neni.
uživatel
007
02.01.2008, 18:24.11

satfanusik

Takovy chytraci mam nejradsi.Tak proc sem lezes na tohle forum kdyz chces jenom blbe kecat.
uživatel
aries
02.01.2008, 18:31.11

re:

To znamena,ze redakcia iba doplni "svoje pravidla" k platnemu pravnemu poriadku.Pravny poriadok nemusi byt uvedeny v pravidlach fora!Redakcii uplne staci napisat aby ste dodrziavali platny zakon a pripadne doplni,co treba na "viac"dodrziavat na tomto fore.Tak,ze debata skoncila. :)))
uživatel
ucholator
02.01.2008, 22:52.05

@ucholator

jj.hlavně,že se nikomu nic nestalo. :))
uživatel
wale
03.01.2008, 09:36.36

pro satfanusik

nekteri lide nechapou ze internet cenzurovat je vlastne nadlidský ukol to by vlastně fora nemohli vubec existovat. lide jako je satfanusik by učite internet zakázali plosně a jeto . problém je ze fórum je jako kdyz si lide povidaji někde venku ale vše se děje přes určite medium .lidi venku v hospodě také nemůžete cenzurovat nebo spatně v nejlepším pripade dostanete po hubě :-))) ale zakázat co maji rikat a co ne ,co mohou psát a co ne je utopie.
uživatel
marcel