Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
27.01.2008, 08:52.24

Topfield 7700 HSCI,kdo prosím poradí?

Připojil jsem již zmíněný přijímač Topfield TF 7700 HSCI k plazmovému televizoru Philips 52PF9631 prostřednictvím kabelu HDMI. V návodu k televizoru jsem se dočetl,že přes toto propojení nebude fungovat teletext televizoru.Propojil jsem jej tedy i kabelem typu scart a zvolil odpovídající vstup na televizoru, ale ani tam jsem se bohužel teletextu nedočkal.Televizor hlásí,že teletext není vysílán.S jiným modelem sat. přijímače tento teletext funguje.Dále jsem si všiml,že přístroj již několik týdnů zobrazuje (kopíruje) na slovenských kanálech (STV1,STV2 a JOJ) EPG českých stanic ČT1,ČT2 a Primy)Poraďte mi prosím,pokud máte nějaké informace ,kde je problém.Děkuji,Matějů Josef,Nové Město nad Metují .
uživatel
Pepa 3
27.01.2008, 09:18.57

RE: Topfield 7700 HSCI,kdo prosím poradí?

Teletext , EPG , funkcna sietovka (pokial je instalovana) su zakladne vyrobcom deklarovane vlastnosti. Pokial prijimac niektoru nezvlada, je vadne fw a vyrobca a nasledne predajca predajom takychto zariadeni porusuju zakon. Mas narok na zrusenie kupnej zmluvy + uhradu nakladov spojenych s reklamaciou.
uživatel
grantec
27.01.2008, 10:00.04

Hi. ja tento pristroj mam ale podobne problemy som neevidoval. skus tam nahrat posledny FW z i-topfield.com cez USB (OTA aktualizacia nefunguje stale hlasi ze mas posledny FW aj ked to tak nie je). A spustas TXT cez ovladac Topfielda? Je to blbost ale co keby... A to EPG mam v pohode ale na Digi takze ak mas Cechlink tak tam to nemam overene. CUSS
uživatel
Speedo
27.01.2008, 11:12.44

Teletext jde vyvolat přes DO a tuto možnost výrobce uvadí.Ani slovo v návodu, že by měl být generovaný na SCART, takže vlastnost výrobku.Co se týče EPG (předpokládám že se jedná o 23.5e), je to nějaká rana na straně provozovatele v identifikaci, protože při přepnutí z EPG např. Čt1 jsou tyto informace zkopírovány do EPG STV1+2 pro SkyLink a Gital, ale STV od TT je prázdné.Toto dělá od té doby, co Gital přidal do své nabídky STV.Zároveň od té doby při kombinaci karet Gital a SkyLink a SMC modulu např. v Homecast zase vybíhá hláška o kartě při přepínání mezi kartami.Takže radu grantec bych ignoroval, asi by to byla neoprávněná reklamace.:))) :)))
uživatel
RAFI007
27.01.2008, 11:17.20

Topfield

Děkuji za odpověď.Teletext na ovladači Topfieldu funguje,ale teletext na ovladači tv ne.televizor informuje,že teletext není vysílán.TV si pamatuje 1200 stran teletextu,Topfield jen jednu,to zamrzí.Přístroj jsem aktualizoval přes USB,nový software,ale nic se nezměnilo.Možná že EPG na slovenských TV je dočasně zkoušeno a přebíráno z českých televizí,jinak si to nedokážu vysvětlit.Díky Pepa.
uživatel
Pepa 3
27.01.2008, 11:18.48

Ahoj.Děkuji za odpověď.Nerozumím vyrazu funkcna sietovka.Teletext na ovladači Topfieldu funguje,ale teletext na ovladači tv ne.televizor informuje,že teletext není vysílán.TV si pamatuje 1200 stran teletextu,Topfield jen jednu,to zamrzí.Přístroj jsem aktualizoval přes USB,nový software,ale nic se nezměnilo.Možná že EPG na slovenských TV je dočasně zkoušeno a přebíráno z českých televizí,jinak si to nedokážu vysvětlit.Díky Pepa.
uživatel
Pepa 3
27.01.2008, 11:26.44

Topfield

Děkuji za informaci,pravděpodobně problém s EPG bude na straně provozovatele,neboť německé EPG funguje spolehlivě.TXT na tv jsem nenašel,s tím se asi budu muset smířit.Ještě jednou díky za info.Pepa.
uživatel
Pepa 3
27.01.2008, 11:32.27

Ze mně neznámých důvodů je zpracování teletextu Topfieldu udělaný tak, že ho umí zpracovat pouze interní dekodér receiveru , nikoliv už připojená TV. Co se týče EPG, nemám s tím žádný problém, vše funguje tak jak mám, pouze se občas předchází a nebo zpožďuje o hodinu
uživatel
King