Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
24.03.2008, 11:49.31

ZÁHADA u TF7700HSCI + modul MultiCrypt + Gital

Tak jsem tu kombinaci spustil ve čtvrtek u kámoše a druhý den jsem si pro to jel?!? Problém je v tom (viděl jsem to na vlastní oči), že při přepínání z programu na program to trvá dlouho, než obraz naskočí. Nejvíce to bylo znát na Nově. Trvalo to 2-3min., nebo se muselo nustále přepínat z něčeho na Novu a někdy až po 35 přepnutí ten obraz naskočil. Indikovalo se to i tím, že na infořádku se stupnice Q neobjevovala až teprve když měl obraz naskočit, tak se "vyplazila" na téměř maximum. Vyměnil jsem modul i kartu, ale závada stejná. TF7700HSCI jsem vypojil a na jeho místo jsem dal TF6000CR a vše OK. Přepínání okamžité. Odvezl jsem to domů, že to pošlu na reklamaci, ale od té doby mi to doma šlape jako hodinky. Že by tomu pomohl "tvrdý RESET"? To jsem tam neskoušel. Taky mě teď napadlo, že to tam je přes DiSEqC pro čtyři LNB. Mám stejný typ doma, tak to jdu odzkoušet. P.S.1. Jinak jsem na tom TF7700HSCI ze zvědavosti naladil volné ruské programy v MPEG-4 na 40,0°E Express AM-1. Je jich tam asi 20 a docela to jde. Zrovna tam dávali přímý přenos zapalování olympíjského ohně. P.S.2. Doufám, že jste všechny baby kolem sebe pomlázkou pěkně vyšukali! Pozor, nezaměňovat s podobným nevhodným slovem...
uživatel
Ládys
24.03.2008, 12:01.30

ZÁHADA u TF7700HSCI + modul MultiCrypt + Gital

Tak jsem to odzkoušel i s tím DiSEqC přepínačem a funguje to normálně. Tak nevím, co to může být za závadu.
uživatel
Ládys
24.03.2008, 12:44.44

Záhada u Topfield7700

Delší prodleva při přepínání kanálů u hdtv přijímačů zejména z sd rozl. do hd je normální, co se týče Vašeho problému tady vždy pomůže tvrdý restart. Jestli se mohu zeptat máte tam nahrán nový fw který umožnuje pvr funkci s připojením ext. hdd prostřednictvím usb?Pokud ano a máte i připojen hdd jaké jsou Vaše zkušenosti s nahráváním?
uživatel
MONY
24.03.2008, 12:58.58

RE: MONY

Topfield 7700 je neupravený s originálním fw tak jak to bylo dodáno z velkoskladu. Doufám, že tomu ten tvrdý restart opravdu pomohl a že to bude dále fungovat bez komplikací . :)
uživatel
Ládys
24.03.2008, 15:28.28

Topfield 7700

No pokud máte ještě starý fw jako měl např. švagr tak tam byl problém s inicializací Cr modulu. Pracoval nespolehlivě a od toho se mužou odvíjet další problémy. Po nahrání předposl. firmw. 10064 vše v pořádku, na Topf. jiný fw než oficielní neočekávejte, případná emulace se děje pomocí program. modulů např. Diablo /T-REX.
uživatel
MONY
24.03.2008, 15:31.32

@MONY

Informace o nahrávání na ex, HDD je pro mně zcela nová, můžeš sdělit podrobnosti, velmi mě to zajímá, Mirko.
uživatel
Mirko.
24.03.2008, 16:05.32

TO MIRKO

Ano podrobnější info najdeš na cssf foru sekce hdtv, jedná se o nový ofic .fw 10072 pvr. má sice ještě nějaké muchy ale podle něm. fora se na tom pracuje, ke stažení je i na jedné naší stránce ,podrobnosti s provozem najdeš právě na tom odkazu nahoře uvedeném jinak je tam nutná reg.
uživatel
MONY
24.03.2008, 16:41.20

@MONY

Díky za odpověď, novy soft jsem stahl na www.topfield.cz , zatím jsem jej neinstaloval. Jde tímto způsobem nahrávat na "flešku"? Případně se ozvi na mirko@karneval.cz
uživatel
Mirko.
24.03.2008, 20:36.33

RE: ZÁHADA u TF7700HSCI + modul MultiCrypt + G...

Ano ide to aj na flash disk. Ale u mna docela problemy - po prepnuti na Telstar 12 (JIM JAM) kompletny reset prijmaca, nefunguje kazdy typ ext sufliku - skusal som 3 a fungoval z nich 1, docela robi problemy aj casovane nahravanie - niekedy nic nenahra, po zapnuti casovaca je na obrazovke info okno - Nastavenie paraboly na prijem ktore nezmizne atd atd... Udajne vsak bude vsetko odstranene v najblizsom update... Radim pockat
uživatel
Speedo
24.03.2008, 21:50.30

RE: ZÁHADA u TF7700HSCI

Ja zas mam poznatek když jsem dal dva moduly cryptovorks/original/ a použil karty Gital a T-T tak mu mrznul obraz na Nově a STV1,STV2.Ty karty se mlatily navzajem nevim jestli je to běžne. Pokud ano je vše v pořadku.Ale zaskočilo mě to.Předevčirem jsem natahnul FW ze satelitu ,jak to natahlo tak to zamrzlo a celou sobotu jsem měl o praci postarano.
uživatel
Hetfild