| 31.03.2008, 19:22.01 | |
Derby =S=Tak jim zas černá (nevhodné slovo) pomohla, už se to nelíbilo oboum táborům fandů "S" a bylo po fotbale. A "k" obvikle plácá a plácá. To Drogba dres zahodil ?!?!?!? |
![]() CES |
| 31.03.2008, 19:24.35 | |
RE: Derby =S=Každý klub má být zodpovědný za své fanoušky.Spartu a Baník bych vyřadil z Gambrinus ligy. |
![]() Saxon |
| 31.03.2008, 19:25.56 | |
to co se dělo v oboukotlích nemělo s fotbalem nic společného, měli jim rozmlátit tlamy, až by se pos..., v Anglii to mají aspoň pořádně ošetřené!!! ;P |
![]() poky1 |
| 31.03.2008, 19:33.53 | |
poky1Když se vymaštěnej Sivok vyfotí s gumovou rukavicí ve které drži slavistickou vlaječku a pod.,tak se nemohou ničemu divit.Slyšel si jeho odpověd po zápase??Normálně bych je vyrazil a hotovo!! |
![]() Saxon |
| 31.03.2008, 19:38.27 | |
RE: Derby =S=O tom se zas dlouho mluvilo a čekalo, jak jim obvikle pomůžou. |
![]() CES |
| 31.03.2008, 19:40.30 | |
takovejch provokací už bylo: např.kdo bude chodit kanálama apod., všude samá kamera, stejně zlikvidujou celej stadión, naše soudy výsměch, zásah policie jako vždy směšný, není se co divit, viz. Kačka JAU JAU papoušek Žako, ale pořadatelská služba to nezvládla a hrálo se na Strahově! Nedokážu si představit jít tam s dětmi. Pak to pako s praporkem, škoda mluvit. V každém případě pořadatele dělá každej kdo jde okolo. |
![]() poky1 |
| 31.03.2008, 19:43.50 | |
poky1stál jsem ve Varech vedle našeho kotle a docela jsem se styděl...Bohužel se jedná o nejhrubší odpad naší společnosti. |
![]() Saxon |
| 31.03.2008, 19:48.39 | |
Nejhorší je,že se zase najde pár blbců co je budou chtít překonat. Rv |
![]() poky1 |
| 31.03.2008, 19:52.48 | |
RE: Derby =S=A z tý hry by člověk akorát tak blil. Některým kandidátům na dres repre dělá problém přihrát na tři metry svému spoluhráči. Děs a běs. Fuj. |
![]() polulin |
| 31.03.2008, 19:58.54 | |
narovinuono to dělá problém i některým doživotním členům repre |
![]() poky1 |
| 31.03.2008, 20:04.26 | |
poky1ať se jdou bodnout,jedu domu na sedmý zápas SLA-LIB,dneska to bude v klidu u TV,zítra to bude horší...čus :bomb: |
![]() Saxon |
| 31.03.2008, 20:06.13 | |
RE: Derby =S=Hoši my se více vypíšeme,než se něco stane,ryba smrdí od hlavy!!!!!Topolánek,Paroubek,Čunek,Filip,Bursík v politice,ve fotbale-Mokrý,Karo-MaĎAR,KošTál,Macela stejně,Hokej??Mám psát dál ,je to všude stejné!!!pokud budeme mít premiéra kopající do aut,nezmění se nic,soudy no to je vrchol,do banky donesou falešné -drahokamy-a oni je osvobodí,že v tom nebyl úmysl,a znalec ja schválně ohodnotí jako diamanty!!Nic se nastane pokud nevyhodíme současné politiky,do fotbalu Hašek,do hokeje třeba taky Hašek atd.atd.Pokud to vše bude propojeno Dalíky,Starky,Hadamčíky tak se nic nezmění :fuming: :fuming: :fuming: :fuming: :fuming: |
![]() misut |
| 31.03.2008, 21:16.05 | |
RE:Derby=S=Pražští Pepíci se předvedli v plné parádě.@poky1: tentokrát máš plnou pravdu, policajti to nemají vůbec lehké,vsadil bych se že toho blba s praporkem za bránou oprášili,opucovali mu zelené kolena posadili ho do autobusu a odvezli na staromák. @misut: Jsou to spojené nádoby,bohužel tak to funguje v nášem pupku světa.Už se těším na OH co se bude dít. Sportovci ne,ale politici,to bude!!!! |
![]() zizi |
| 31.03.2008, 21:19.21 | |
@zizimyslíš si,že je letní olympiáda ve správné zemi? |
![]() Saxon |
| 31.03.2008, 21:37.22 | |
@SaxonNechci se pouštět do žádných pol. debat ohledně OH v Číně,ale komu prospěli OH v roce 1980 a 1984.O pořadatelství rozhodla nějaká exekutiva která určila Čínu jako pořadatele OH.Události vTibetu nemohou zastavit pořádání OH v Číně. Zpochybnit se nechá všechno. |
![]() zizi |
| 31.03.2008, 21:41.29 | |
RE: Derby =S=politickou debatu jsem neměl na mysli ani omylem!!Jen bych ještě dodal OH v roce 1936,to se hodí spíš než Moskva či Los Angeles.Já si myslim že je velká chyba udělat OH v Číně,toť vše. |
![]() Saxon |
| 31.03.2008, 22:07.38 | |
RE:Derby=S=Je to Tvůj názor,že by OH neměli být v Číně já ho respektuji ačkoliv můj pohled na věc je někde jinde.Ani Hitler a okolní svět nebojkotoval OH a účast ostatních zemí.V roce 1936. Černoch OWENS.německý boxer SCHNELLINGER atd.To ale neznamená že bych schvaloval nebo obdivoval německý šovinismus a nacionální soc. |
![]() zizi |
| 31.03.2008, 22:26.30 | |
Kluci já strávil 2 třetinyhokeje v hospodě, sport a politika, to nejde dohromady, copak se někdo pozastaví nad tím, že šejk si usmyslí koupit sportovce a bude reprezentovat třeba saudy? Ne, je to každýmu šumafuk, tak aspoň ať nám nedělají ostudu ve světě. Nikdo nenutí Topola jet do Číny, stejně pojede ve stylu, mám to zadara, tak co. Jednou jsou OH tam, musíme se s tím smířit. Jíme mě ještě hrůza jak mleli, že by uspořádali OH u nás, to bych snad i emigroval, ta ostuda! Zadlužený jsme až hamba a vo takový pí..viny se starají. :-/ Pokud jsem se někoho dotknul, je mi líto, tak to vidím já. |
![]() poky1 |
| 31.03.2008, 22:27.46 | |
závěrem bychdodal, Liberec do toho!!! ;) |
![]() poky1 |