Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
14.06.2007, 18:37.39

UPC perfekní servis okr. kladno....

Mám po včerejšku s touto společností další velmi pěknou zkušenost. Přišel =podomní prodejce= a nabízel službu UPC direct takovým způsobem, že po dopojení analogového signálu budou oni jediní přes které bude možno sledovat digitální televizi. Celou dobu mlel monolog ani nepustil člověka ke slovu až při podpisu smlouvy. Nevlastní otec po jeho naléhání podepsal. Nicméně máma nepustila techniky druhý den do bytu se slovy, že jsme to zrušili. Nejde mi o to, že oni musí prodat, ale za účelem prodání lžou!!!!. Chápu, že 500,- za každou smlouvu, jsou pěkné peníze, ale takovýto způsob je přinejmenším sprostý. Neznalý člověk podepíše cosi a pak se nevyváže ani kdyby chtěl.
uživatel
alda10
14.06.2007, 19:07.20

RE:

U nás v Kladně na sídlišti otravovali takhle každou chvíli. Jsou přesně jak jehovisti, to je hrozný, co je to na těch školeních učej za způsoby. Vyrazíš je dveřma a druhej den přilezou komínem. Jehovisti se tam objevili tak jednou za půl roku, ale z UPC otravovali minimálně jednou za 2 měsíce A je fakt, že i lžou, protože vím o člověku, kterýmu takhle nakecali, že když si předplatí aspoň na tři měsíce Klasik, tak mu tu kabelovku zapojej zadarmo. Jinak by za to musel platit (on chtěl jenom Mini). No a pak se dozvěděl, že to zapojujou zadarmo úplně běžně i tu základní nabídku.
uživatel
vortimond
14.06.2007, 20:19.16

RE: UPC perfekní servis okr. kladno....

Tak jsme se tu sešli z toho Kladna...Zdravím hoši.
Mě nikdo neotravuje a schodou okolností dnes vyjdu na zahradu a tam pán z paní a masírovali dceru...
Nějakej novej operátor mobilní by tu zase měl bejt??nevím.
Tak sem je hnal svin*ským krokem byli venku raz dva..
Lidi mám rád ale jak jsou vlezlí až moc tak to mám nervy.
uživatel
pat
14.06.2007, 21:51.32

jj... Kladno to je to mesto.
Pripojim i ja sve =kladenske= poznatky. U mne byla pani asi 3x a z toho jednou se dokonce domahala vstupu, ze pry u mne doma maji svou zasuvku. A uz mela nakroceno do bytu. Tak jsem ji kapanek priskripl a pripomnel ze smlouvu se mnou nemaji, protoze ten byt jsme koupil od predchoziho majitele, tudiz pokud skutecne stoji o tu jejich zasuvku, tak at me da 5 minut a ze ji ji odsroubuji a muze si ji odnest. Nejdrive na mne koukala jako kdyz ji ulitly vcely a pak se jen priblble usmala a jeste jednou a naposledy se zeptala, zdali teda skutecne nemam zajem o UPC. Posledni co slysela bylo NE a SBOHEM :-)
uživatel
Chytrolin
14.06.2007, 22:23.57

Já nevim, co jsme mi kladeňáci UPC udělali, že s náma takhle jednají. Mě je blbě jen z toho, že mě zastaví kravaťák od TM nebo Kyslíku a teď se dokonce i satelit koupí na ulici.
uživatel
alda10
14.06.2007, 23:34.21

hehe

Když něco potřebuji umím se to sehnat sám. Reklam a nabídek je všude dost. Pokud mne někdo takový navštíví bez mého výslovného přání a pozvání a je jedno zda je to prodavač UPC nebo O2 nebo pojišťovák nebo prodavač kosmetiky či nějakého časopisu či Jehovista nebo brusič nožů. Je zcela brutálně sražen pěstí ze schodů jen otevře hubu. Zatím mne nikdo za napadení nežaloval a ani se vícekrát již neobjevil.
Podle mne jediný způsob, jak je to odnaučit, počítám, že příplatky za ryzikové povolání neberou.
uživatel
JoséBrtník
14.06.2007, 23:43.38

komu dojdou slova používá násilí,vše jde řešit slovy
uživatel
pierrepetr
15.06.2007, 06:02.00

Koho jste potkali ? Co Vám to nalhali ? Digitální tv jen jeden má ! A to jsem já :o)) od UPC
uživatel
juzek
15.06.2007, 07:03.51

nikoli

To je prevence, slov a argumentace je škoda. Střílet je bohužel v našich podmínkách při neoprávněném vstupu na soukromý pozemek nelze. Ovšem vykopat je a to doslova. Lze.
Čili násilí je použito jako obrané preventivní opatření, tam kde je argumentace slovy zbytečná. Ostatně, když to pochopí včas a dají se na útěk, stihnou to a nic se jim nestane. Když se staví na odpor, mají samozřejmě smůlu. Ovšem to již je jejich problém. Ještě jsem zapomněl připočítat prodejce vysavačů a různých přírodních léčitelských a jiných nesmyslů.
uživatel
JoséBrtník
15.06.2007, 11:48.00

Vždyť myslí jen na vaše dobro . A poskytují to nej co v širokém kraji jest.
uživatel
juzek