Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
03.04.2008, 10:01.11

Výpověď Digi

Kolikrát musím poslat výpověď do Digi TV než mě vůbec někdo odpoví.
uživatel
Fandax
03.04.2008, 10:11.58

RE: Výpověď Digi

poslal si to doporučene???tak máš doklad tak prestan plaťit neboj oni sa ozvu
uživatel
hujer23
03.04.2008, 12:49.48

Výpověď Digi

Z jakého důvodu chcete vypovědět službu Digi TV :O vždyť je to, jak zde sleduji diskuze, super služba :laughing: za levný peníz :lookaround: a bezproblémový příjem :laughing: Můžete sdělit důvod?? :((
uživatel
vodnar
03.04.2008, 15:03.09

No asi preto,lebo chce si zapojit dual,alebo načo platit niečo,ked to ide aj zatial ináč a s komplet ponukou.
uživatel
ronyfun
03.04.2008, 16:32.31

vodnar

Ta služba se v problémovosti asi tak rovná (kvalita obrazu, občasný výpadky) slavnýmu UPC Directu. Je to vidět i na tom, že se všude na fórech pořád hádá pár lidí, co z těch dvou platforem je lepší, a nemůžou se absolutně dohodnout. Protože je to fakt těžký, je to tak podobný - tak podobně hrozný - že fakt nevím. Já mám zatím oboje, takže mám taky možnost srovnání. A proč by měli nabízet něco extra, když konkurence je na takový nízký úrovni? HBO, Filmbox a další placený programy na CS LINKU taky vysílaj v podobně příšerný kvalitě. Ne všechny, pochopitelně. Zatím.
uživatel
moonword
03.04.2008, 19:07.06

nereagují

asi neumí číst - dal jsem výpověd v prosinci , doporučeným dopisem, faxem i mailem , poslal opis i kopii podacího lístku a stále nic, strhávají 260,-kč ze SIPA stále , které musím zablokovat . Konečně je již UPC lacinější (499,-) než Digi ( 500,- ). Koupíš si pouze kartu bez sepisování slouvy a dáš do svého jakehokoli přijimače a máš po rozčilování s Digi. Nebo Cs Link za 197,- měs. ( i když méně programů ) ale je tam kvalita .
uživatel
amc
03.04.2008, 20:54.07

Zavolej DEJFovi

on je totiž jejich eskamotér :laughing:
uživatel
MilhausCT
03.04.2008, 21:03.29

Zavolej tam pohroz stiznosti na CTU(regulacni organ, ktery kontroluje telekomunikacni operatory). Jinak nejlepsi se zastavit v Brne a trvat na okamzitem vyreseni vc.vraceni ukradenych penez. Obcas prohodit neco o tom, kde se v Praze nachazi ta Sokolovksá 219 (sidlo CTU) a nebo aspon ta Sumavska 33 (sidlo v Brne). Dale pohrozit podanim trestniho oznameni pro podvod (nebo jak nazvat to, ze Digi samo si dela s klientu bezurocne banky a zcela v klidu si pujcuje bez jejich souhlasu nemale castky).
uživatel
J a
06.04.2008, 14:59.12

Stále se nic neděje.Výpověd jsem poslal doporučeně.Nemám čas se dívat na tv proto to ruším.
uživatel
Fandax