07.04.2008, 09:59.31 | |
Prepaid karty UPCtoš kurňa , to hned UPC smlouvu ruším. Když platím litr a na prepaid kartě to vyjde za 500 toš to sa vyplatí !! Myslím že by v tom neměla být žádná klička, zaplatím roční platbu a za rok další. |
![]() ZED |
07.04.2008, 10:07.33 | |
RE: Prepaid karty UPCzrus smlouvu a nabudnou ti podobne podminky |
![]() bublajs |
07.04.2008, 10:13.06 | |
RE: Prepaid karty UPCJo a dokonce to nemusíš ani předplácet, když nechceš, ono se tím zase tolik neušetří. Můžeš uzavřít novou smlouvu a tam máš na výběr akci za 500/měs. HBO+Cinemax+Rodina. |
![]() moonword |
07.04.2008, 10:20.36 | |
RE: Prepaid karty UPCAle všechno tohle zvýhodnění je omezený na ten jeden rok. Pak to musíš nějak zase vyřešit, nejspíš zrušit a zase znova objednat. UPC se tímhle asi jistí, protože prostě nemaj zatím nejmenší tušení, co se za ten rok bude vlastně dít, a jak to s tou konkurencí vlastně budou do budoucna dorovnávat. |
![]() moonword |
07.04.2008, 11:13.48 | |
RE: Prepaid karty UPCNeviete ako sa aktivuju tieto predplatene karty na UPC. Cital som niekde ze je nutne zavolat na cislo uvedene na karte a zaregistrovat sa. Ale v clanku na parabole je doslova napisane ze netreba osobne udaje. Tak ako to je? |
![]() PEPE8989 |
07.04.2008, 12:07.27 | |
RE: Prepaid karty UPCnic neni potreba. davat jim je nemusis. to je jen kontaktni informace az ti budou pred vyprsenim karty chtit nabidnout nejaky dalsi moznosti. |
![]() bublajs |
07.04.2008, 15:01.46 | |
PEPE8989Zavoláš tam že chceš aktivovat kartu,oni se Tě zeptaj jestli anonymně,řekneš ano,povíš číslo karty a oni aktivují. :) |
![]() petr47 |
07.04.2008, 15:58.43 | |
HBO HDmyslite ze bude tato karta obsahovat neskor aj HBO HD ak by sa v baliku Direct objavilo?Doteraz vzdy bolo ze dalsie kanaly HBO dostal zakaznil zdarma,ale neviem ci to bude aj u HD verzii. |
![]() mercedes77 |
07.04.2008, 22:02.05 | |
@mercedes77no ja by som typoval ze HBO HD bude dostupne len v nagre, lebo jedine tam davaju HD prijimace |
![]() Vlado Fogo |
07.04.2008, 23:22.48 | |
RE: Prepaid karty UPCbublajs: To jsem si naivně myslel se současnou 6M kartou. Tedy myslím si to pořád, ale dnes mi volal cápek z UPC a po tom, co jsem mu nedokázal vysvětlit, že nové karty na 12 měsíců opravdu na webu nabízejí, jsem řekl, že to tedy ukončíme, že současnou kartu vyhodím a koupím si tedy novou. Načež kontroval, že pokud ji vyhodím, tak ji budu muset zaplatil a když jsem se mu vysmál, řekl, že si mám lépe přečíst smlouvu. No z jednoho pohledu to je pozitivní - pokud bych náhodou měl skončit pod mostem, ukecal bych lidi z UPC, ať mne pustí na 14 dnů k telefonu a byl bych hvězda. :-) Ale ono to není jen tam - v Okay kluk nepozná projektor, v K+B neví o tiskárnách ani ň, v Datartu mi tvrdí, že základna bezdrátového sluchátka nemusí být zapojená v el. síti ... no nic. :-) |
![]() eduard |
08.04.2008, 07:51.02 | |
RE: Prepaid karty UPConi chtej kartu vratit ? dalsi nabidka nebyla ? |
![]() bublajs |
08.04.2008, 11:44.03 | |
RE: Prepaid karty UPCKončí mi to myslím dnes, nejen, že se neozvali a kontaktoval jsem já je, ale ještě mi týpek z infolinky vyhrožoval, že když kartu vyhodím, že ji budu muset zaplatit a když jsem se ohradil, že to sotva, tak řekl, že si mám přečíst (nepatrná poznámka - neexistující) smlouvu. Přitom to, že jim chci ušetřit peníze a nabídl jsem jim možnost (pokud to pochopitelně lze), aby mi roční předplatné nového tarifu aktivovali na staré kartě byla moje dobrá vůle. Kdybych neměl občas ekologické myšlení a nevěděl, že peníze nerostou na stromech, tak se na to vybodnu, hned ji někde objednám, starou vyhodím a je po ptákách. Jak je vidět, UPC nelze brát jako normální firmu, která působí v Evropě v roce 2008. Už mi mělo napovědět to smlouvání o výši paušálu, ale asi jsem nepoučitelný. |
![]() eduard |
08.04.2008, 11:52.32 | |
RE: Prepaid karty UPCbublajs: Ještě doplním. Na další nabídku nečekám. Pokud mi nějaké pako na infolince tvrdí, že předplacená karta na 12 m, kterou lze koupit samostatně neexistuje, je můj čas drahý na to, abych pokračoval v hovoru, takže jsem se rozloučil a zavěsil. Kdyby nebyl arogantní, neřeknu ani slovo, v klidu jsem mu říkal, na jaké si má najet stránky, ale dělal machra, že to zná a ví. No a před tím napoprvé mi nabízeli slevu z Rodiny na částku asi 450 Kč, na což jsem odpověděl, že děkuji za nabídku, ale v tom případě vezmu raději předplacenou kartu, kde to výjde (pokud jejich web nelže) na nějakých 434 Kč a to včetně HBOs a Cinemaxu. Ale i kdybych chtěl jen Rodinu, mám to za 350 bez smlouvy. Jak jsem psal několikrát, jsou to paka. Kdyby měli jednoduchou jasnou nabídku, nesmlouvali s každým jak na tureckém trhu a ještě rozumné ceny (třeba teď ty karty za rozumné považuji, nečekám plnou palbu za 99, i když bych se nebránil), tak jsou vysmátí ještě víc, než teď. Takhle akorát slušné lidi odradí. Já se s nimi nervovat nebudu - napsal jsem jim, ať mi nevolají, čekám buď na potvrzení objednávky a info že odeslali kartu, nebo na číslo účtu, kam pošlu peníze a oni mi to nahodí na staré kartě. Pak tam budu volat jen kvůli aktivaci, jinak nemám co řešit. Je to proboha jen blbá televize, nedohaduji s nimi stavbu přehrady!!! |
![]() eduard |