Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
27.07.2008, 17:36.21

Vantage HD 8000 a CZ/SK karty

Chcel by som sa spytat na skusenosti s tymto prijimacom alebo s prijimacom HD 7100 tiez od Vantage - vsade sa pise, ze maju 2 univerzalne citacky, ale nikde som sa nedocital, ci dokazu precitat aj SK/CZ karty - konkretne mam TaT, Skylink a UPC Direct.

Ci potrebujem k tomu este modul Cryptoworks?

Dakujem za odpoved!
uživatel
tibko
27.07.2008, 17:40.14

RE: Vantage HD 8000 a CZ/SK karty

Pokud má přijímač pouze ci slot, tak modul potřebuješ. Pokud je tam ještě čtečka mělo by to jít bez modulu. Označení ba potom bylo ci cr
uživatel
grupen
27.07.2008, 17:46.20

Jasne - v zakladoch satelitneho prijmu sa vyznam - prvy satelitny prijimac som si kupoval pred 15 rokmi - ale aj tak dakujem za odpoved.

Ide mi o konkretnu informaciu - tieto prijimace maju uvedene cryptovacie systemy zabudovanych citaciek ako Conax, Xcrypt, Crypton, DGCrypt - ani jedno z nich nie je priamo Cryptoworks.

Chcel som vediet, ci na tento prijimac existuje software, ktore zabudovane citacky nastavi tak, aby v nich priamo isli karty TaT, Skylink a UPC?

Dakujem!
uživatel
tibko
27.07.2008, 17:49.56

Všetky prijímače Vantage rady X100,200 a HD majú možnosť EMU softov,kde pri nainštalovaní tohoto softu fungujú CW karty bez problémov. Čítačky sa stávajú univerzálne.Podpora: www.np-ulc.net,crosat.org...
uživatel
vw1
27.07.2008, 17:53.32

Dakujem za odpoved! Presne toto som potreboval vediet.
uživatel
tibko
27.07.2008, 18:39.33

Este dodatocna otazka: Cital som v recenzii na HD7100, ze vie nahravat iba jeden program s kartou (teda nemozem naraz nahravat povedzme z Novy aj z Primy - nakolko mam iba jednu dekodovaciu kartu).

Tzn. ze nemozem sa ani pozerat na iny program? Napr. by som chcel nahravat z Novy a pozerta pritom Primu - to asi tie nepojde, ze?

Ak je to tak, nema potom podla mna vyznam mat 2 tunery ak aj tak je karta blokovana zaznamom a nemozem sledovat iny kodovany program.

Dakujem za odpoved!
uživatel
tibko
27.07.2008, 20:00.09

Jak chces pozerat dva transpondery, kdyz ma Vantage 7100 jen jeden tuner? Jeden tuner = jeden transponder = moznost nahravat a seldovat pouze z nej. Primu a CT1 nahravat a sledovat muzes.
uživatel
Hatori
27.07.2008, 23:45.28

Typ 7100 bol uvedeny len ako priklad - na tento prijimac som totiz nasiel recenziu - ide mi ale hlavne o prijimac Vantage HD 8000, ktory by som si chcel kupit. Popis v anglictine som na tento typ nenasiel, po nemecky neviem. Samozrejme som nenasiel ani ziadnu recenziu v cestine alebo v slovencine. Vsade len same reklamne texty.

Ine prijimace riesia problem pri nahravani 2 kodovanych programov s 1 pristupovou kartou tak, ze jeden program nahraju v odkodavenej podobe a druhy v zakodovanej. To sa potom odkoduje pri prehravani.

Este lepsie prijimace dokazu kartu interne zdielat a tak im nerobi problem nahravat oba programy s jednou kartou priamo odkodovane.

Zaujimalo by ma, ako to riesi ta 8000-ka, nakolko 7100 to podla recenzie nezvlada (viem ze ma iba jeden tuner ale podla popisu je schopna z daneho multiplexu nahravat naraz 2 rozne programy - avsak iba jeden program, ak je k prijmu treba aj dekodovacia karta).

Za pripadnu odpoved najlepsie majitela tohoto prijimaca vopred dakujem!
uživatel
tibko
28.07.2008, 10:40.46

U EMU softwaru umí nahrávat program a zároveň jiný sledovat (oba např. v Gital) - samozřejmě v rámci jednoho transpondéru nebo jeden nahrávat a druhý pouštět z nahrávky (oba kódované). Takže interní sdílení umí. To mi u ofic. SW hrozně scházelo, takže no problem, snad by to zvládlo nahrát i zároveň 2 Gital programy a jiný sledovat, ale v praxi jsem ještě nezkoušel. Když přidáš podporu int. čtečky pro Cryptoworks, pak už tam nic jiného než EMU soft. chtít nebudeš ;)
uživatel
ministr
28.07.2008, 18:51.42

Takze rozhodnute - Vantage HD-8000 S + jeden modul Technisat Cryptoworks - chcem tam dat 3 karty a to UPC, Skylink a TaT - dufam ze svoje rozhodnutie neolutujem ...

Vdaka za informacie!
uživatel
tibko
28.07.2008, 19:27.44

@tibko

aby se ti ty karty v ty vantagi 8000 neroztavily, Vantage 8000 strasne topi, uz o tom psal nekdo na foru, ze se mu karta zkroutila. Zkus a uvidis. :laughing:
uživatel
docdoutnik
28.07.2008, 22:48.58

Vsetky HDTV TWIN TUNER + interny HDD co som pozeral recenzie "strasne hreju" snad az na Technisat Digicord S2 - ale ten zase nema EMU - takze si asi prilis nenavyberam ... alebo mate nejaky dobry tip? Este som neobjednal ale do Olympiady to chcem kupit!
uživatel
tibko
29.07.2008, 12:44.29

ono kdyby Vantage 8000 mela ventilator, jako icord, ktery se vubec nehreje, jenom je trosku slyset, tak ta vantage po softwarovem vylepseni, by byl super pristroj, ale takhle Rv Rv
uživatel
docdoutnik
30.07.2008, 01:30.02

a neda se dobastlit?

to topi i bez HDD nebo jen s HDD?
uživatel
gorro