| 27.07.2008, 17:36.21 | |
Vantage HD 8000 a CZ/SK kartyChcel by som sa spytat na skusenosti s tymto prijimacom alebo s prijimacom HD 7100 tiez od Vantage - vsade sa pise, ze maju 2 univerzalne citacky, ale nikde som sa nedocital, ci dokazu precitat aj SK/CZ karty - konkretne mam TaT, Skylink a UPC Direct.Ci potrebujem k tomu este modul Cryptoworks? Dakujem za odpoved! |
![]() tibko |
| 27.07.2008, 17:40.14 | |
RE: Vantage HD 8000 a CZ/SK kartyPokud má přijímač pouze ci slot, tak modul potřebuješ. Pokud je tam ještě čtečka mělo by to jít bez modulu. Označení ba potom bylo ci cr |
![]() grupen |
| 27.07.2008, 17:46.20 | |
RE: Vantage HD 8000 a CZ/SK kartyJasne - v zakladoch satelitneho prijmu sa vyznam - prvy satelitny prijimac som si kupoval pred 15 rokmi - ale aj tak dakujem za odpoved.Ide mi o konkretnu informaciu - tieto prijimace maju uvedene cryptovacie systemy zabudovanych citaciek ako Conax, Xcrypt, Crypton, DGCrypt - ani jedno z nich nie je priamo Cryptoworks. Chcel som vediet, ci na tento prijimac existuje software, ktore zabudovane citacky nastavi tak, aby v nich priamo isli karty TaT, Skylink a UPC? Dakujem! |
![]() tibko |
| 27.07.2008, 17:49.56 | |
RE: Vantage HD 8000 a CZ/SK kartyVšetky prijímače Vantage rady X100,200 a HD majú možnosť EMU softov,kde pri nainštalovaní tohoto softu fungujú CW karty bez problémov. Čítačky sa stávajú univerzálne.Podpora: www.np-ulc.net,crosat.org... |
![]() vw1 |
| 27.07.2008, 17:53.32 | |
RE: Vantage HD 8000 a CZ/SK kartyDakujem za odpoved! Presne toto som potreboval vediet. |
![]() tibko |
| 27.07.2008, 18:39.33 | |
RE: Vantage HD 8000 a CZ/SK kartyEste dodatocna otazka: Cital som v recenzii na HD7100, ze vie nahravat iba jeden program s kartou (teda nemozem naraz nahravat povedzme z Novy aj z Primy - nakolko mam iba jednu dekodovaciu kartu).Tzn. ze nemozem sa ani pozerat na iny program? Napr. by som chcel nahravat z Novy a pozerta pritom Primu - to asi tie nepojde, ze? Ak je to tak, nema potom podla mna vyznam mat 2 tunery ak aj tak je karta blokovana zaznamom a nemozem sledovat iny kodovany program. Dakujem za odpoved! |
![]() tibko |
| 27.07.2008, 20:00.09 | |
RE: Vantage HD 8000 a CZ/SK kartyJak chces pozerat dva transpondery, kdyz ma Vantage 7100 jen jeden tuner? Jeden tuner = jeden transponder = moznost nahravat a seldovat pouze z nej. Primu a CT1 nahravat a sledovat muzes. |
![]() Hatori |
| 27.07.2008, 23:45.28 | |
RE: Vantage HD 8000 a CZ/SK kartyTyp 7100 bol uvedeny len ako priklad - na tento prijimac som totiz nasiel recenziu - ide mi ale hlavne o prijimac Vantage HD 8000, ktory by som si chcel kupit. Popis v anglictine som na tento typ nenasiel, po nemecky neviem. Samozrejme som nenasiel ani ziadnu recenziu v cestine alebo v slovencine. Vsade len same reklamne texty.Ine prijimace riesia problem pri nahravani 2 kodovanych programov s 1 pristupovou kartou tak, ze jeden program nahraju v odkodavenej podobe a druhy v zakodovanej. To sa potom odkoduje pri prehravani. Este lepsie prijimace dokazu kartu interne zdielat a tak im nerobi problem nahravat oba programy s jednou kartou priamo odkodovane. Zaujimalo by ma, ako to riesi ta 8000-ka, nakolko 7100 to podla recenzie nezvlada (viem ze ma iba jeden tuner ale podla popisu je schopna z daneho multiplexu nahravat naraz 2 rozne programy - avsak iba jeden program, ak je k prijmu treba aj dekodovacia karta). Za pripadnu odpoved najlepsie majitela tohoto prijimaca vopred dakujem! |
![]() tibko |
| 28.07.2008, 10:40.46 | |
RE: Vantage HD 8000 a CZ/SK kartyU EMU softwaru umí nahrávat program a zároveň jiný sledovat (oba např. v Gital) - samozřejmě v rámci jednoho transpondéru nebo jeden nahrávat a druhý pouštět z nahrávky (oba kódované). Takže interní sdílení umí. To mi u ofic. SW hrozně scházelo, takže no problem, snad by to zvládlo nahrát i zároveň 2 Gital programy a jiný sledovat, ale v praxi jsem ještě nezkoušel. Když přidáš podporu int. čtečky pro Cryptoworks, pak už tam nic jiného než EMU soft. chtít nebudeš ;) |
![]() ministr |
| 28.07.2008, 18:51.42 | |
RE: Vantage HD 8000 a CZ/SK kartyTakze rozhodnute - Vantage HD-8000 S + jeden modul Technisat Cryptoworks - chcem tam dat 3 karty a to UPC, Skylink a TaT - dufam ze svoje rozhodnutie neolutujem ...Vdaka za informacie! |
![]() tibko |
| 28.07.2008, 19:27.44 | |
@tibkoaby se ti ty karty v ty vantagi 8000 neroztavily, Vantage 8000 strasne topi, uz o tom psal nekdo na foru, ze se mu karta zkroutila. Zkus a uvidis. :laughing: |
![]() docdoutnik |
| 28.07.2008, 22:48.58 | |
RE: Vantage HD 8000 a CZ/SK kartyVsetky HDTV TWIN TUNER + interny HDD co som pozeral recenzie "strasne hreju" snad az na Technisat Digicord S2 - ale ten zase nema EMU - takze si asi prilis nenavyberam ... alebo mate nejaky dobry tip? Este som neobjednal ale do Olympiady to chcem kupit! |
![]() tibko |
| 29.07.2008, 12:44.29 | |
RE: Vantage HD 8000 a CZ/SK kartyono kdyby Vantage 8000 mela ventilator, jako icord, ktery se vubec nehreje, jenom je trosku slyset, tak ta vantage po softwarovem vylepseni, by byl super pristroj, ale takhle Rv Rv |
![]() docdoutnik |
| 30.07.2008, 01:30.02 | |
RE: Vantage HD 8000 a CZ/SK kartya neda se dobastlit?to topi i bez HDD nebo jen s HDD? |
![]() gorro |