Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
04.08.2008, 19:27.12

FERGUSON 8800HD

Nemáte někdo zkušenost z přehrátím softweru do tohoto přijímače? Mám v něm verzi hardweru 1.00.00 a při pokusu nahrání nejnovějšího softu 11.09.8 F mi to při pokusu o přenos vypisuje hlášku ERROR! Při nahrátí staršího softu 11.04.8F mi zase nejedou programy německé programy na 23,5 + Cigi Tv.Nepomáhá ani tkzv. czyscik. Díky za každou rozumnou radu.
uživatel
RTVSAT
04.08.2008, 21:40.31

RE: FERGUSON 8800HD

Postup aktualizace softwaru pomocí PC K projení přijímače a PC používáme RS232 křížený kabel. 1. Otevřeme program HDUpgrader. 2. Vybere správný Serial port. (nejčastěji Com 1) 3. V MODE nastavíme DownLoad 4. V TYPE nastavíme Prog, Data. 5. Klikneme na Browse a změníme =Soubory typu:= na =Signed Program Files= a nyní vybereme požadovaný software, který máme uložený v PC. 6. Klikneme na Start a přijímač zapojíme do sítě. 7. Nyní probíhá přenos softwaru. Čekáme až se dokončí přenos softwaru, vše vidíme na obrazovce monitoru. V žádném případě nesmíme přerušit proces nahrávání softwaru. Přerušením procesu dojde k požkození přijímače. Software se nahráva cca 3 minuty. V současné době nejde přehrát zpátky oficiální software z emulačního. Je to dáno tím, že přijímač detekuje verzi EMU software s koncovkou 6F a oficiální je s koncovkou 6A - tedy jakoby starší verze a přijímač ho nepustí. Postup nahrávání klíčů - přijímač je odpojený od sítě 1.Otevřeme program Dream Loader ver 1.02 2.Nastavíme Com port 3.Klikneme na Connect a vybereme soubor s klíči(softcam) 4.Klikneme na Download a zapojíme přijímač do sítě 5.Nyní počkáme až proběhne přenos klíčů do přijímače(cca 10 sekund) 6.Na monitoru opět uvidíme informaci o konci procesu. Editace klíčů Klíče se nacházejí ve skrytém menu. Do skrytého menu se dostaneme volbou MENU - DALŠÍ Najedeme kurzorem na Tovární nastavení a na dálkovém ovládání stiskneme 1234 a dostaneme se do kódovacích systémů a klíčů. Zde můžeme provádět ruční editaci klíčů. Podle toho to musí pochopit každý. Autor: jirc
uživatel
viaces
04.08.2008, 22:07.21

Díky za obsáhlé vysvětlení,vše takto dělám,ale šlo mi o to , že mi hlásí chybu pouze tento nejnovější soft,starší jdou nahrát bez problémů.
uživatel
RTVSAT
04.08.2008, 22:28.49

NAHRAJ: softwareclean.bin soubor a vypni přijímač hlavním vypínačem těsně před hláškou "STB CLEARED". tím se smaže model ID a půjde to tam nahrát.
uživatel
Babui
04.08.2008, 22:51.03

A neodpálím si tím ten přijímač? :((
uživatel
RTVSAT
04.08.2008, 23:09.25

co Ti mám na to říct, riziko je vždy-zkrat-vypnutí proudu-odnese to základní deska, buď jsi konzervativní a doukoupíš si XCAM (v nejlevnějším případě)a prostě to ID přístroje necháš tak, nebo to zkusíš a budeš vidět... v počátku se ptáš na zkušenosti a pak máš obavy BTW:připomělo mi to oblast mého zaměstnání nakupuji a prodávám podílové jednotky určitých fondů a pokud slyším "neprodělám? - tak raději do toho nejdu :)
uživatel
Babui