| 19.08.2008, 12:06.30 | |
TechniSat Digit S2 už brzy opět bude!Vzledem k tomu, že tento výborný přístroj na našem trhu zhruba měsíc nebyl (firma OMKO z důvodů špatného softwaru kamion přijímačů z Německa vrátila zpět) nastal problém, musel jsem jej nahradit např.Homecastem S-3000 CR. Do konce tohoto týdne však již OMKObude mít tento jejich nejprodávanější artikl opět skladem, s novým a funkčním softem, hurá a díky! (Digit S2 je opravdu na našem trhu trhák!) |
![]() Dejf |
| 19.08.2008, 15:08.36 | |
RE: TechniSat Digit S2 už brzy opět bude!pěkný shit |
![]() juzek |
| 19.08.2008, 15:13.23 | |
RE: TechniSat Digit S2 už brzy opět bude!juzek zřejmě neví o čem mluví. Dejf naprostej souhlas montujeme jich spoustu a bez problémů. :sly: |
![]() louli |
| 19.08.2008, 16:57.05 | |
RE: TechniSat Digit S2 už brzy opět bude!Díky za podporu. Osobně jsem jich nainstaloval a prodal něco kolem 350ks a ANI JEDNA REKLAMACE!!! Zdravím z Domažlic :) |
![]() Dejf |
| 19.08.2008, 17:52.08 | |
RE: TechniSat Digit S2 už brzy opět bude!Pokud člověk nepotřebuje EMU, tak je to jeden z nejlepších receiverů. Jinak juzek zjevně píše o sobě, na jeho duševní průjmy jsme už zvyklí, nic nového pod Sluncem ;P |
![]() technikTKR |
| 19.08.2008, 18:45.03 | |
RE: TechniSat Digit S2 už brzy opět bude!TechniSat Digit S2 - na to,kolik se jich v Čechách prodá a co vlastně nabízí je docela drahej.Já ho mám ve VO o dvě stovky dražší než Openbox X820....Jinak ho mam taky rád a pokud montuju satelit starším lidem,pak nic jiného nedávám. Mohl by se montovat do plechové skříňky a dodávaný Scart kabel je hodně ostudný.Na druhou stranu potěší přiložená karta Technisat Radio.Reklamoval jsem dva/ze cca stovky/,vždy vadný zdroj. |
![]() Saxon |
| 19.08.2008, 21:25.47 | |
RE: TechniSat Digit S2 už brzy opět bude!@Dejfto byla reklama?? ;P ;P ;P Ale byla!!! Rv To tu jako každý musí hlásit, že ten a ten má na skladě to a to?? A co na to redakce??? :scared: |
![]() Zip |
| 19.08.2008, 22:37.37 | |
RE: TechniSat Digit S2 už brzy opět bude!ano svatá pravda,opravdu dobrý sat.příjmač bez emu.Také je montuji a vůbec všechny od technisatu jsou dobré,kdo nechce emu tak je to idealní volba jednoduché menu,bezproblemové zápisy na kartu a ještě si dotyčný může změřit datový tok.Měl jsem akurát 2.reklamace po uhození blesku ale samozdřejmě zamítnuté.Tak čauky a kvalitním i jiným sat.příjmačů zdar. |
![]() Miroslav B |
| 20.08.2008, 14:21.59 | |
RE: TechniSat Digit S2 už brzy opět bude!Tak jsme si pokecali o trochu dražším (na to, co umí), ale aspoň spolehlivějším a jednoduchém přijímači.No nic, aspoň vím, že jsem si ho měsíc nemohl koupit.. |
![]() Tomik535 |
| 27.08.2008, 19:15.05 | |
Reset receiveru po ztrátě napětí ze sítěCo říkáte tomuto problému.Táké jsme již nainstalovali solidní množství těchto receiverů a u některých dochází ke dvěma problémům.1 při výpadku napájení a jeho opětovném zapnutí a to ale ne vždy ale náhodně po cca 5 až 7 těchto výpadcích je celý receiver vyresetován jako při nové instalaci nebo v menu vybraném nastavení od výrobce.2 problém po zapnutí receiveru pouze sčerná obrazovka a nelze s ním nic dělat jak DO tak přímo tlačítky na předním panelu a jediné možné je odpojit od sítě 230v a opět zapojit a je zase vše ok.Poraďte jak na to.(špatný software?)Díky za reakce. |
![]() Novak |
| 31.05.2009, 10:37.09 | |
Digit S2 už je zpátky!Jak píše Dejf,ten kamion se špatným softem tu máme asi zpátky.Jinak si to neumím vysvětlit,namontoval jsem jich 5,z toho 3 mají velké problémy,1 je total. Nikdy jsem je nedával,až ted co jsem na ně četl většinou chválu. Asi s nima zkončím. |
![]() Veny |
| 31.05.2009, 11:06.57 | |
@veryMůžeš trochu víc popsat ty problémy. Já mám taky problém s jedním kouskem, nechce mi natáhnout nový soft z družice a soft na PC nemohu sehnat. A taky jsem nesehnal funkční setting editor pro tyto přihjímače. Až na tyto problémy jinak fungují dobře. |
![]() sirda |