| 17.10.2008, 17:25.45 | |
Strong 4500CI SkylinkZdravimExistuje vobec nejaky software na podporu modrej skylink karty, posledny je myslym 3.49 a pri tomto neide ct1,2,Prima.Existuje vraj aj nejaky vulcan lenze v tom softe nie je moznost citacky.Uz som prebehol toho na nete dost.aj fora a nic som nenasiel.Vdaka |
![]() Fatalino |
| 17.10.2008, 20:28.28 | |
RE: Strong 4500CI SkylinkA nechápu proč chceš nahrávat softwer do 4500 když máš kartu skylink ??? ten přijimač má oryginál kryptoworks. CHceš to za každou cenu /zkurvit/ ??? nechápu. ;P :zombie: |
![]() koax |
| 17.10.2008, 20:43.02 | |
ahoj..ja mám ten istý problém,všetky programy zo skylinku idú v pohode,ale čt1,čt2,prima po pár minutách zamrznú,aj keď sú zaplatené a zápisy na karte sú...cez strýka googla som sa dostal na nejakú tureckú adresu,kde sa tiež spomínal vulcan,ale nešiel som dotoho,keď jazykové schopnosti sú biedne..nerád by som niečo posr...l, :(( ,a tiež by ma zaujímalo,či niekomu na tom prístroji idú (na skylinku )tie programy... |
![]() happystud |
| 18.10.2008, 06:05.29 | |
Pre koaxTreba najprv poriadne citat, aky ma problem ten Strong. Ta karta na nom neide! Tak asi preto je potrebne don novy SW. Aby som bol presnejsi neidu Ceske programi resp. idu iba niekolko sekund a potom to zamrzne. Ja som to vyriesil tak, ze som dal don modul CW. Inac som to nevedel vyriesit. Vulcan som tam nedaval, lebo evidentne by neriesil ten problem. Vyzera to na nejaky stary a mozno az archaicky modul, co je v tom zabudovany a asi v tom je problem. Tym padom neverim, ze to s inym SW vyriesis. |
![]() Johny |