Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
02.11.2008, 17:08.43

smart titanium twin 0,2db

dobry podvecer mam dotaz na zdejsi odborniky.mam pri pohledu za parabolou ctyry konvertory tez smart titanium singl z leva 13 19stred 23 28.potrebuji pro vedlejsi pokoj dat nezavazny pristroj s kartou jen na cs sk prog.chci jen rozdelat ten konvertor na 23 a dat tam misto nej ten twin.bude tam vhodny?zda se mi dost neforemny jako silhajici dost uzke hrdlo.navic jsem koukal ze nema gumovou chranicku pro konektory.dekuji za moc za odpovedi.
uživatel
pomeranc
02.11.2008, 17:31.16

RE: smart titanium twin 0,2db

Prostě ho tam namontuj a zapoj ho.Od této značky sice klasické LNB neberu, ale používám jejich monobloky/jsou v pohodě/.Na nějakou chráničku pro konektory se vyflákni, ty jsou dobrý akorát pro zákazníka puntičkáře.Za dva roky ji UV paprsky totálně rozšrotujou na padrť.
Když uděláš dobře konektor, uplně to vyhoví.Ideální jsou lisovací Cabelcony.
Možná by spíš stálo za úvahu, zda nedát na ohnisko právě tu pozici 23,5e, ale asi budeš mít krátký krk u toho tvého twina.Použij třeba Edision, ten má krk jak žirafa.
uživatel
Saxon
02.11.2008, 18:01.23

dekuji ti.muzes mi doporucit i jednoduchy sat.pristroj hlavne dobra spoluprace s kartou cs linku. ja mam technisat a tam to chce kazdou chvilku aktualizaci.je to pro stareho cloveka.takze jen to zapnout a vypnout.kupuji to v hradci kralove v techsatu.
uživatel
pomeranc
02.11.2008, 18:04.20

Přesně jak ti napsal Saxon, ještě dodám, že delší krky u twinů jsem používal ty edisiony, teď už pul roku i inverta. Protože taky bych dal na střed 23,5.
uživatel
Tomik535
02.11.2008, 18:10.56

Ale záleží, jakou máš vlastně lištu mf, třeba na mascom delší krky netřeba. Zajímavé je, že nechceš technisat, toho by ti Saxon právě pro starší určitě doporučil..ty aktualizace, myslím, že ho špatně vypínáš, jinak zkus třeba mascom-homecast-humax. Nešel bych do strong, opentel, ani6000cr(i když ten mi z nich vadí nejmíň). Už jedou!
uživatel
Tomik535
02.11.2008, 18:12.50

pomeranc: Mascom MC 1100CR
uživatel
BIDLO
02.11.2008, 18:22.45

Mascom 1110crci

smart titanium singl 0.2-x cam ,sky link ,gital-bezproroblémová spolupráce ,jednoduchá obsluha.
uživatel
spyko
02.11.2008, 20:02.41

pomeranč

Ty aktualizace se daji jednoduše vypnout v Menu.Jak aktualizace programů/ISIPRO/, tak aktualizace firmware.
Sám to tak vždy dělam,starým lidem to určitě udělá hodně nepříjemných chvilek a nepříjemných telefonátů montérovi.
Co se týče špatného vypínání - Přijímače Technisat maji tu nectnost,že když je vytáhnete ze zdi při vypínacím režimu/rolující kolečka na displeji/,tak si naloudují tovární nastavení,což jsou v praxi programy ze dvou základních družic.
Přijímač je třeba vytahovat ze zásuvky až když se objeví na displeji hodiny,nebo ho raději vypínat dvoustiskem vypínacího tlačítka.Pak jsou tam hodiny hned.
uživatel
Saxon