01.02.2009, 19:42.41 | |
TechniSat DIGIT MF4-S CC - Skylink + GITALNevíte někdo náhodou, zda přijímač TechniSat DIGIT MF4-S CC přepíná bez problémů při použití karet GITAL (registrováno v ČR) a Skylink (registrováno v SK) mezi slotem a modulem? Na www.omko.cz píšou, že s tím jsou problémy a když jsem se jich ptal, tak najednou nikdo nic neví. Další modul Twin totiž již nechci (to už by bylo moc peněz) a kartu GITAL jsem ještě nekoupil (nechci ji koupit a pak zjistit, že to nefunguje). V některých diskuzích píší, že možná pomůže software 2.33.13.3. Modul mám Cryptoworks - SCM/Irdeto (http://www.omko.cz/?kod=COMMCRSCM). Máte s tím prosím někdo zkušenosti? Předem moc díky. |
![]() mmatyas |
01.02.2009, 19:53.05 | |
@mmatyasstáhni si aktuelní software z družice 19,2E ASTRA1/nastav v menu přístroje/ za 5min ok, a bude Ti chodit i třeba diablo,otvírá to pak vše dobře.Rozchodil jsem tak cca 8 - 10 ks těchto tabatěrek: :8) :8) |
![]() hery |
01.02.2009, 21:22.55 | |
RE: TechniSat DIGIT MF4-S CC - Skylink + GITALBudu moc rád, když se dozvím na jakým kmit. a pol. jde ten soft. stáhnout, zkoušel jsem jich několik a žádný nešel. Díky Láďa |
![]() lada69 |
01.02.2009, 23:14.00 | |
RE: TechniSat DIGIT MF4-S CC - Skylink + GITALMáš ho uvedený přímo v menu přístroje. Je to tuším 12,605/H 22000. |
![]() BIDLO |
02.02.2009, 09:27.38 | |
RE: TechniSat DIGIT MF4-S CC - Skylink + GITAL... takže nebudu muset jednu kartu vždy vytahovat ...?... asi se prám natvrdle, ale je to důležité ... Díky. |
![]() mmatyas |
02.02.2009, 09:38.56 | |
RE: TechniSat DIGIT MF4-S CC - Skylink + GITALSamozřejmě že ne. |
![]() BIDLO |
02.02.2009, 09:39.02 | |
RE: TechniSat DIGIT MF4-S CC - Skylink + GITALMožná je to OT, ale já provozuji v MF4: vyměněnou SL kartu (SK nabídka) a v cryptoworks modulu mám novou TT kartu (cz nabídka).Když jsem s tím začínal, měl jsem problém se sekáním obrazu a pomohla až výměna CW modulu, proto doporučuju nějaký origoš. Od té doby bez problémů. |
![]() kaspi |
02.02.2009, 09:48.45 | |
RE: TechniSat DIGIT MF4-S CC - Skylink + GITALA ještě k tomu sdílení, osobně taky mě to láké, ale ne kvůli tomu, že ušetřím za jednu kartu (těch patnáctset není dnes taková hrůza), ale hlavně kvůli případnému předplatnému balíčku Multi, kdy platíš jednou a sleduješ na dvou TV. R^A ještě jed důležité si ověřit, jak je na tom daný přijímač s EPG, opět Technisat je na tom podle mě, ze všech značek nejlépe, ale je třeba si to fakt ověřit o těch ostatních. |
![]() kaspi |
02.02.2009, 10:32.45 | |
TechniSat DIGIT MF4-S CC - Skylink + GITALprovozuje to kolega,kterému jsem to dělal s diablem verze 2.2 na digi TV a s dvěma kartami v diable.1./velká čtečka diabla 1x karta, 2./Malá čtečka diabla vylomený čip karty 3./a ve čtečce přístroje polskou kartu TVN a vše běhá v pohodě,tak nevím co se tu pořád dohadujete o tom co půjde a nepůjde/ještě jednou Vše jde v pohodě/ :8) :8) :8) až jsem se divil co ten mikroprocesor téhle tabatěrky stíhá načíst v pohodě. |
![]() hery |
02.02.2009, 15:14.57 | |
Technisat digit mf4-s ccZdravím. Já používám kombinaci Skylink sk v čtečce a skylink cz v modulu Cryptoworks Technisat a bezproblémů. Jinak požívám i modul Easy tv od Mascomu, v něm mívám vylomenou skylink cz a velkou skylink sk a ve čtečce gital a no prooblem.... |
![]() libor129 |
02.02.2009, 18:05.51 | |
RE: TechniSat DIGIT MF4-S CC - Skylink + GITAL... díky, ale spousta z Vás skončí s tím, že používá Twin modul. Ano, s tím to je bez problémů, přepíná vždy pouze na jednu kartu. Na www.omko.cz však píší, že právě bez toho Twinu (např. Easy.tv) to nefunguje a to mne zajímá. Mirek |
![]() mmatyas |
02.02.2009, 18:09.51 | |
Techisatjo máš pravdu, ale já jsem psal že to používám i bez Twin, a je to bezproblémový příjem. skylink sk i cz i gital a to i v normální čtečce Cryprtovorks. Mám to osobně ověřeno. |
![]() libor129 |
02.02.2009, 18:12.29 | |
technisatTakže i s pokudmožno origošem Cryptoworks modulem nebudeš mít problémy, maximálněě občas stáhneš nový soft anbídnutý od provozovatele-Technisat, ale ku prospěchu tvému |
![]() libor129 |
02.02.2009, 19:36.14 | |
RE: TechniSat DIGIT MF4-S CC - Skylink + GITALDíky za odpověď. Já totiž Technisat modul nemám, ale jak jsem psal mám Cryptoworks - SCM/Irdeto (http://www.omko.cz/?kod=COMMCRSCM). Takže snad to tedy bude fungovat, jak píšeš. Ještě jednou díky. |
![]() mmatyas |