| 06.03.2009, 18:22.32 | |
pre hery DDR fuzak a lakAhojte a dakujem Vám za vaše prispevky.Som ešte len začiatočník apreto by som sa pokúsil laicky zhrnuť vaše poznatky.Prosím keby som sa mýlil tak ma opravte.Nato aby som mohol sledovat športove programy pomocou DIABLO 2.3 si musim zakupiť tento modul bud naprogramovaný programatorom CAS3 alebo Diablo modul a+ programator CAS3.Pochopil som ze vzhladom že mam Ilusion M5 nebudem mať možnosť sledovať HD.Ked už budem mať tento modul tak ho zasuniem na svoje miesto a napríklad mi už pojdu na 1W skandinavske programy ktoré sú kodované v Conaxe.Alebo som na velkom omyle a treba ešte niečo urobiť.Alebo ako budem zapisovať kluče alebo sa mi automaticky prepišu atd.Keby som vas s tým otravoval alebo som až tak velmi blbý tak to ignorujte a nehnevajte sa.Ahojte. |
![]() zaragoza |
| 06.03.2009, 18:32.26 | |
RE: pre hery DDR fuzak a lakpopisal si to spravne, kluče sa ti sami prepisovať nebude , je lepšie mať programator pretože maš občas subory keys bin alebo data bin a s programatorom si ich prehraš rychlo-zvladneš to nie je to zložite |
![]() par32 |
| 06.03.2009, 18:47.35 | |
RE: pre hery DDR fuzak a lakVieš pre mna je to ešte zložité stále nakolko som nič podobné ešte nikdy nerobil.Pravdepodobne budem musiet niekoho pohladať aby mi urobil školenie ohladom suborov keys bin a data bin .Aj internet mam ešte len 1 mesiac.Ale aj tak ti dakujem pomohol si mi dosť.Zato už nemožeš že som ešte na nízkej úrovni ohladom týchto vecí.Ahoj. |
![]() zaragoza |
| 06.03.2009, 19:09.49 | |
zaragozaano,přesně tak,ten programátor CAS3 musíš mít abys mohl vždy rychle aktualizovat né jen UNERWOLD,ale doplňovat keys bin a DATA bin,ručně třeba na DIGI tv je magořina,to dělají jen šetřílci a neumějí přitom využít celou škálu diabla,třeba úpravou keys přes fausto a znovu přehrát přes CAS3 do diabla. |
![]() hery |
| 06.03.2009, 19:45.42 | |
RE: pre hery DDR fuzak a lakProsim ťa keby si mi mohol napisať aspoň približnú cenu diablo modulu + programator CAS3 v eurach alebo v Kč po pripade sk.Dakujem. |
![]() zaragoza |
| 06.03.2009, 19:55.54 | |
RE: pre hery DDR fuzak a lakhttp://www.aerial.sk/eshop/index.phptu je cena :necele 2stovky za komplet , ak chceš školenie byvam na vychode slovenska pri KE |
![]() par32 |
| 06.03.2009, 20:14.12 | |
RE: pre hery DDR fuzak a lakTo potom nie sme ani daleko od seba lebo ja som od Rožňavy.Mohol by si mi poslat tvoju mailovu adresu?Stretnutie ohladom skolenia by mohlo byť z mojej strany asi o mesiac ja by som k tebe prisiel a ty by si mi tieto veci ukazal.Ked s tym suhlasis. |
![]() zaragoza |
| 06.03.2009, 20:17.51 | |
RE: pre hery DDR fuzak a lakv pohode , adresa : 25klokan@post.sk |
![]() par32 |
| 06.03.2009, 20:41.20 | |
RE: pre hery DDR fuzak a lakpar32 uz som ti poslal mail. |
![]() zaragoza |
| 06.03.2009, 20:52.17 | |
RE: pre hery DDR fuzak a lakok idem pozrieť |
![]() par32 |
| 06.03.2009, 23:31.42 | |
zaragozaAhoj jsem rad ze ste se dohodli abych ti rekl pravdu nejsem moc velky zastance diabla ja se spise zajimam o linux pro me osobne to ma vetsi moznosti nez diablo.Tim samozdrejme nechci hanit diablo ,vim ze se s nim zatim daji delat velice zajimave veci.Lukas |
![]() lak |