Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
16.03.2009, 14:44.15

UPC upravuje ceny pro kabel i satelit

UPC upravuje ceny:
http://www.radiotv.cz/digital-clanky/5632/upc-prinasi-v-kabelovce-i-na-satelitu-zmeny-cen-i-programove-nabidky.html
uživatel
kvasnak
16.03.2009, 14:57.13

RE: UPC upravuje ceny pro kabel i satelit

Alespon co se tika satelitu ta "akcni nabika" uz leti minimalne rok a je taky jen na rok pak za "normalni cenu"! Rv
uživatel
chocholos
16.03.2009, 15:02.23

Pěkný blábol, nebo tomu měli dát jiný název.. Zmiňovanou akční SAT nabídku mají již několik měsíců a o žádné úpravě DIRECTu se nezmiňují.
uživatel
Jackal
16.03.2009, 15:02.59

Aha, chocholos byl rychlejší :)
uživatel
Jackal
16.03.2009, 15:05.36

ne, oni po tom roce ti nabídnou prodloužení tý akce, když projevíš nezájem. jsou v situaci, kdy si musí cenit zlatem každýho abonenta. jiná situace, když budeš trvat na zrušení. pak ti okamžitě po vypršení těch 12 měsíců naúčtujou plnou cenu, kdyby se mělo jednat třeba o dva dny. a zruší to skoro každej, protože ta kvalita je čím dál horší, jak tam cpou příležitostně další a další zbytečný programy navíc. teď se chystají tam někam vmáčknout primu kůl
uživatel
vortimond
16.03.2009, 15:13.59

Ale kdyz se to tak vezme, uz tam s tou Primou kuul bude vice cesky dabovanych programu, nez feferonskych :-D
Ale i tak, UPC Direct nebrat! :-D
uživatel
faust
16.03.2009, 15:46.05

@vortimond

Ano pokut se ozves a ukecas je tak muzes mit jinou cenu ale pokut se neozves mas automatocky plnou cenu bez jakehokoliv varovani! Rv
uživatel
chocholos
16.03.2009, 16:30.39

já jsem to vypověděl písemně dost brzo, víc jak dva měsíce před koncem. po pár dnech mi volal na mobil callboy z jejich zákaznickýho centra a zajímal ho důvod. hned oznámil, že jestli se jedná o navýšenou cenu po skončení roční vázanosti, tak že to není problém a můžeme se dohodnout. já mu povídám, že kvalita obrazu mi začala silně vadit po několika málo dnech a od tý doby to nepoužívám. tak uznal, že to nemá význam a oznámil mi, že mi pošlou potvrzení výpovědi. ale nelze prý zrušit službu přesně k datu, ke kterýmu byla uzavřená. musí se to využít do konce kalendářního měsíce. takže jsem zaplatil ten poslední měsíc docela slušnou sumu (rovnejch 1000,- Kč)
uživatel
vortimond
16.03.2009, 16:49.06

jo a ještě mi oznámil, že příčinou toho nekvalitního obrazu je televize s větší úhlopříčkou, než 50cm. zvláště prý, pokud se jedná o LCD nebo plazmu. s tím jsou prý problémy a upc s tím v současné době nemůže nic dělat
uživatel
vortimond
16.03.2009, 17:38.01

JAasně že nemůžou, UPC má na orbitu plno pí..in a aby se tam všechny vlezly, tak musí hold zku..t signál, nebo přikoupit kapacitu (haha) Jen si nějak nevšimli, že dnes jsou již i jiné typy TV. Příčinou nekvalitního obrazu není televize s úhlopříčkou větší než 55 cm (něco podobného mi řekli vloni na podzim, to snad mají ty opice nacvičené), ale osekaný PAL s mizerným bitrate. Taky jsem je v minulý týden poslal k šípku. Zajímalo by mě, k čemu nabízejí HD přijímač, spíše by měli nabízet LD (low definition) :)
uživatel
Jackal
16.03.2009, 20:40.11

UPC LD R^ :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing:
uživatel
PetrT
17.03.2009, 10:57.05

UPC robí aj horšie veci v BB svojvolne znefunkčňuje STA (spoločné tel. anteny v panelákoch. Vraj sú STA neoprávnene napojené na ich ich KDS. UPC ako nastupca Kabel Plus by mal uviesť STA do pôvodneho stavu, lebo Kabel Plus sa neoprávnene pripojil na STA rozvody v bytových domoch. Vtedy im STA boli dobre, teraz im prekážajú v kšeftoch. Jedná sa o stovky poškodených, ktorí su bezbranní proti tomuto pirátstvu.
Neostava in nič len kupovať individualne TV anteny!!!
uživatel
yyyno
17.03.2009, 11:15.16

UPC robí aj horšie veci

Pozri vyšie
uživatel
yyyno