Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
04.06.2009, 01:15.25

Firmware Technisat MF4-S CC

Zdravíčko lidičky...

Marně se snažím sehnat firmware pro tento satelit: Technisat MF4-S CC - který by podporoval DiabloCAM :(( Nepomáhá ani všemocný Google. Tak to zkouším touto cestou "somrování" :lookaround: Prosím Vás !!! pokud někdo máte zálohovaný firmware nebo znáte někoho komu vše běhá pohromadě - určitě se ozvěte !!! Myslím, že by to pomohlo i jiným lidem. Kontakt: zrehout@centrum.cz

Tadyhle: https://www.parabola.cz/forum/topic-19879/
jsou minimálně dva človíčci, co mají - to co hledám a je to "hdpe" a "lukasz" jenže nikdo nereaguje...
Pokud je znáte, prosil bych kontakt.

A pro "hery"ho z https://www.parabola.cz/forum/topic-33703/
po automatický aktualizaci určitě Diablo chodit nebude... ne teda na mojem stroji. Pořád se hledá CAM modul a nic :((( - přesto uvítám jakoukoli radu...

Děkuji za pomoc !!!

P.S.
Hold mě tatík s nákupem předběhl a nechal se ukecat v obchodě :fuming:
uživatel
miCron
04.06.2009, 10:58.30

Firmware Technisat MF4-S CC

Před dvěma dny jsem měl tu čest opět něco zkoušet s výše uvedeným přístrojem technisat a spolupraci s motorem,což dopadlo ok,a samozřejmě jsem měl sebou diablo verze 2.3 .
Ty hovoříš asi toto:
"po automatický aktualizaci určitě Diablo chodit nebude... ne teda na mojem stroji".
Zkoušel jsi to vůbec?????,vždy to totiž pomohlo .Před dvěma dny kamarádovi u kterého nick na parabole Uai1 a je taktéž od nás z města prováděl montáž motoru a technisat MF4-S CC jsme spolu pak i s modulem diablo 2.3 testovali tak šlapalo vše, tak bude asi chyba u Tebe.
Aspoň zatím jsem rozchodil každou tabatěrku ke vší spokojenosti,žádná mi nedělala potíže ve spolupráci s kartou CSLINK a moduly CAM.Kdybys to nerozchodil-pošli to sem,nebo přivez a uděláme z toho letadlo!!!!!! :8) :8) R^
uživatel
hery
04.06.2009, 12:14.30

RE: Firmware Technisat MF4-S CC

Aby nedopadlo jako poslední airbus nad atlantikem.. :)))
uživatel
Tomik535
04.06.2009, 18:22.38

RE: Firmware Technisat MF4-S CC

Zkousel jsem diablo rev 2.2 a chodil na mem technisatu (MF4 S cc) OK R^
uživatel
Hugo Boss
20.06.2009, 00:06.00

Pro Heryho

je to jedna z věcí, která se provede automaticky (bohužel) pokud jí nezrušíš... hned při instalaci. Jak píšeš: "Aspoň zatím jsem rozchodil každou tabatěrku ke vší spokojenosti,žádná mi nedělala potíže ve spolupráci s kartou CSLINK a moduly CAM" Předpokládám, že máš na Diablu origo softík + kartu, že ? Já si ho kupoval právě k EMUlaci karet pod Underworldem... a tam bude zřejmě zakopanej pes. Až bude možnost, zkusím ještě modul v jiný mašince a uvidíme...
uživatel
miCron