14.06.2009, 12:08.38 | |
nahrávání na USB-HDDChci se zeptat,jaké máte zkušenosti s nahráváním na USB-HDD u satelitních přijímačů obecně,ale hlavně mě zajímá nahrávání u DVB-S2 přijímače Mascom 2100CR HDCI-USB,zkoušel jsem vše podle návodu,mám HDD Seagate 250Gb,naformátovaný na FAT32,připojený přes převodník do USB,poslední verzi sofware ze stránek Mascom, ale nějak to nemůžu rozchodit,přijímač indikuje nahrávání ale samotný záznam nelze opětovně přehrát,pokud ovšem nahrávám na flash USB je vše v pořádku,prosím o radu... |
![]() hozby |
14.06.2009, 17:44.06 | |
nahrávání na USB-HDDMěl jsem s tím taky problém, můj přijímač (Mascom 2100) se choval stejně, ale potom jsem u tohoto přijímače přišel na spolehlivý (leč trochu zdlouhavý) systém. Nejprve zapnu externí disk, poté vypnu přijímač (vzadu) a znovu jej zapnu. Načte se tam loader a firmware a pak už to jede jak má. Proč tomu tak je nevím. Kdybys chtěl více dej sem třeba kontakt na skype. |
![]() jobra57 |
14.06.2009, 22:15.26 | |
RE:nahrávání na USB-HDDDíky za reakci, jsem mimo domov ale pozítří se na to vrhnu a dám vědět jak jsem dopadl... |
![]() hozby |
16.06.2009, 14:06.38 | |
nahrávání na USB-HDDTakže jsem vyzkoušel výše popsaný postup a celkem to funguje ,ale někdy se stane, že se nahrávka zakousne,vyskočí okénko zkontrolujte externí disk a přijímač se uvede do normálního stavu,nebo se musí celý postup připojení zopakovat...tak přemýšlím,jestli třeba přídavný HDD Seagate 250Gb stíhá zápis a následné čtení...neexistuje na to třeba nějaká finta? |
![]() hozby |
16.06.2009, 14:52.21 | |
nahrávání na USB-HDDTenhle problém jsem nezaznamenal. Pro jistotu postupuji tak jak jsem popsal před nahráváním. Zpočátku to vypadalo jako kdyby si sat. přijímač zvykal na ext.disk a někdy se mi stalo, že se nahrávka při přehrávání sekala (ale v PC nikoliv) čím více nahrávám na disk tak se to neděje. Čím to je nevím. Takže vypnu vypínačem vzadu a znovu zapnu (ext.disk je zapnut a připojen) až naběhne přijímač tak nahrávám. Není to echt, ale funguje to (alespoň u mne). |
![]() jobra57 |