Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
16.07.2009, 16:05.11

ZDF a ARD HD

Dobrý den.

Mám dotaz. Na základě článků jsem se pokoušel nainstalovat promo ZDF a ARD v HD kvalitě. Po neúspěšných prvních pokusech se mi podařilo programy najít, dokonce i jejich názvy reciever našel, ale i obrazovka je černá a svítí tam nápis "Program není k dospozici nebo je zablokovaný!". Přitom oba bary s úrovní signálu jsou plné červené, tzn. signál tam je. Mám přijímač Topfield TF7700HSCI. Má někdo nějakou radu? Díky.
uživatel
bublinoza
16.07.2009, 16:35.59

RE: ZDF a ARD HD

kazdopadne ty dva staticky obrazky s napisem tam jsou. na erste je i teletext. zatim je to oboji bez zvukovy stopy.
uživatel
vortimond
16.07.2009, 21:27.36

TF sú dosť citlivé na presné nastavenia jednotlivých programov.Daj si tam setting Buko cez SetEdit7000 a pôjde Ti všetko.Mal som problém naladiť ITV HD a v settingu už to bolo urobené,tak isto mi idú aj ErsteHD a ZDF HD.
uživatel
pixla
16.07.2009, 22:45.38

RE:ZDF a ARD HD

Taky mám TF7700HSCI proladil jsem daný transpondér a ARD+ZDF HD jsem naladil bez problému.
uživatel
Saták1
17.07.2009, 23:41.25

Díky za reakce.O čem mluví Pixla nemám ani páru. Jinak stanice mám asi naladěný protože u toho ard mi jde teletext. Ale mám tam místo obrazu jen tu hlášku a černou obrazovku... Tak nevím.
uživatel
bublinoza