, sekce: Skylink |
|
Skylink karty na UkrajineDnes som bol na Ukrajine a zistil som, že sa tam predávajú už aj Skylink karty a za super ceny. To ich kšeftárstvo tu už asi úplne položí normálne firmy na východe slovenska. A to som si naivne myslel, že to skončí spolu s pádom emu. |
silverosbd
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 269 |
| Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30 | |
|
|
RE: Skylink karty na UkrajineProč to dělat jednoduše, když to jde složitě...Dnes mi přišla nabídka z ověřeného sat obchodu v ČR, kde jí nabízejí za 1299,- Kč vč. DPH (http://www.elt.....cz/dekodovaci-karty/karta-skylink-standard-cz)- Multi + HBO na 2 měsíce zdarma. GI XPEED LX3, DM800 clone, motor SG2100
|
milev1
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 197 |
|
|
RE: Skylink karty na UkrajineTo isté dostaneš aj na SK aj na CZ,problém môže nastať v situáci ako bola olympiáda.Treba si to premyslieť. |
TOMAšKO
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 378 |
|
|
RE: Skylink karty na UkrajineAkorat ku***te ceny. Cena je jasne dana od skylinku 1999 kc za skylink standard. Co clovek neudela pro par korun... |
Hypnos
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 946 |
|
|
RE: Skylink karty na Ukrajineneviem co tu diskutujete ja ju mam za 51euro a 1300kc je omnohoviac.a k tomu si priratajte este omnoho drahsie prepravne a balne ved tak to firmi robia cenu znizia ale za postovne a balne zapltite doplatok k ich cene.vidim ze sa dost malo pohybujete v internetovom obchode.Aked si chcete prist pre tovar osobne tak to sa neda!ja sa pred nikym neskryvam.Co sa tyka registracie tak aj slovak si moze hned dat cesky region.mimochodom teraz od vas vyzaduju 4 miestne cislo pri registracii.a to pochybujem ze ho budete mat na karte ktoru kupite cez net resp.na ukraine,takze aj nato pozor,lebo bez tohoto cisla ju nezaregistrujete! |
1romeo1
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 196 |
|
|
RE: Skylink karty na Ukrajinelen blazon na slovensku ju bude registrovat na region SK.vsetko potrebne ma na DVBT,jedine markiza treba analog a to smiesne Doma to ani za televiziu nepovazujem.mimochodom od juna aj markiza pojde DVBT |
1romeo1
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 196 |
| Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|