![]() |
|
Sky Deutschland - složitá aktivaceMáte někdo zkušenost a aktivací. Údajně nestačí jenom zaregistrovat na občana Německa s účtem, ale je potřeba i podpis a nahlédnutí do účtu,aby SKY měla jistotu. Mám to zaregistrovaný bez podpisu a nahlédnutí na účet a hlásí mě to Hinweis 309 což znamená, že karta není aktivována. Měli jste někdo podobný problém? Stále to hlásí Hinweis 309 uvidím dnes. |
viking
Registrace: 9/2005 Příspěvků: 499 |
![]() |
|
RE: Sky Deutschland - složitá aktivaceMusíš tam mít povolené inkasní platby. |
polulin
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 534 |
![]() |
|
RE: Sky Deutschland - složitá aktivaceprave kvuli takovejm vecem tezko najdes nejaky zprostredkovani na Sky DE za rozumnou cenu (pokud nemas znamy v nemecku pochopitelne). ale nabidek na Sky UK je plnej internet a pokud nekdo nestoji bud o HD a nebo premiovy nabidky, tak se to da abonovat za docela relativne prijatelnou cenuVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
RE: Sky Deutschland - složitá aktivaceDneska tam jde přítel ukázat výpis z účtu a něco podepsat.Objednal jsem si ty programy 26.7.2010. Tam mě řekli dealer od Sky v Německu přítel byl u toho, že je karta aktivovaná. Dostal jsem ten jejich přijímač s kartou V13. Po příjezdu asi týden od objednání jsem doma nainstaloval v přijímači vše potřebné. Instalace OK. Až na placené programy karta je v módu Hinweis 309. Nutno je asi potřebné zavolat na aktivační linku v Německu dle návodu z příručky od Sky, kde kartu aktivují po zavolání chtěli vidět číslo smartcarty to jsem zadal pak ale bohužel mě spojily s operátorem což bylo špatné nevěděl jsem co říká. Ono totiž na přijímači to píše že budou placené programy otevřené do 30 minut. Bohužel nestalo se tak. Dal jsem to na kanál Sport Info, kde je to popsané v návodu na sky.de ale během 10 hodin trvání na tomto kanále stále nic. Tak jsem poprosil přítele, který včera odjel do Německa z Čech, který když volal na aktivaní linku tak mu právě řekli, že je potřeba něco podepsat a ukázat výpis z účtu tak nevím jak to dopadne. Že by Němci byli takoví puntičkáři. U nás se karty aktivují ihned např. UPC a takové procedury co jsou v Německu kolem toho to je strašné. Uvidím jak to dopadne. |
viking
![]() |
|
RE: Sky Deutschland - složitá aktivacea tos tam volal z Cech? to je docela riziko, mohli by tu kartu klidne bloknout. nemuseli, ale mohli byVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: Sky Deutschland - složitá aktivacezavolas, zadas 0 (nula),potom zadas 1 (=si zakaznik) zadas cislo karty, automat sa ta pyta, ze co chces, ty zvolis 2 (kanaly nie su "freischaltovane", chsec ich aktivovat) a cakas 30 minut, väcsinou ale nie viac ako 5 minut |
laky87
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 66 |
![]() |
|
RE: Sky Deutschland - složitá aktivacepro Vortimonda: doufám, že to neblokli tak hláška je pořád stejná i po zavolání. tj. Hinweis 309. Podle mě jedno jestli se volá z mobilu nebo z telefonu jakéhokoliv. Karta je registrovaná na německého občana a je možnu se dívat kdekoliv a zavolat kvůli aktivaci se může odkukoliv. To mě tedy do klidu moc nedá jestli to mohou zablokovat kvůli jinému telefonu nebo mobilu pokud není německé číslo. |
viking
![]() |
|
RE: Sky Deutschland - složitá aktivacevetsinou se dela to (kdyz se vola na nejaky cizi call centra), ze se bud vypne v mobilu identifikace volajiciho a nebo se pouzivaji nejaky internetovy tel. sluzby. nevim presne co, ja nikam moc nevolam, takze internet na tohle nepouzivamVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
Sky Deutchl.Vtomto by ti poradil Antonín ale bohužel zde už není, ale skus prohledat konkurenční fora tam se to probírá. |
MONY
Registrace: 9/2007 Příspěvků: 601 |
![]() |
|
![]() |