![]() |
|
Anténa-směrováníDobrý den. Nevím si rady s natočením antény. Chci přijímat digitál z Krásného a i když mám velikou anténu (asi 1m) tak nic nejde chytit. Dřív to na ni prý normálně fungovalo (dostal jsem ji), všechny programy na ni frčely. Nevíte jestli není s tímhle vysílačem nějaký problém nebo co? |
Semtele
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 95 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4 5 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 109 | |
![]() |
|
RE: Anténa-směrováníTa anténa je rozměrově v pořádku na digitální vlny a má větší výkon než ta malá síťová, kamarád měl obraz jako víno, v tom problém není. Jen ji nemůžu nastavit na ten vysílač. |
Semtele
![]() |
|
RE: Anténa-směrováníhttp://www.digitalnatelevizia.sk/informacie/dvb-t/kanaly-a-kmitocty-prevod.html?sablona=tisk tuná máš frekvencie,vľavo máš kanál,celkom vpravo! je to udané vo frekvencii.Openbox S2 HD, SS2,
|
jank
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 919 |
![]() |
|
RE: Anténa-směrováníjank: A k čemu mi to je, já potřebuju úhly nebo ty dílky, kvůli směru. |
Semtele
![]() |
|
napiš kde bydlíš (město)Pak se ti dá pomoct. |
lkfreak
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 310 |
![]() |
|
semteleKvuli neznalosti jistě ne, ale až budu mít zlomenou nohu, nebo zánět slepého střeva, tak s tím pujdu tam, kde to umí vyřešit. Blbec bych byl v případě, že si to budu kurýrovat doma sám, když o tom nic nevim. Tak jsem to myslel...On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
parametry pro natočení paraboly najdeš třeba tadyhttp://www.digiprijem.cz/view.php?cisloclanku=2008010001kdybys bydlel v Brně, tak už to jen odečteš a nastavíš. |
lkfreak
![]() |
|
RE: Anténa-směrovánílkfeak: Mám pocit že hodně nedorozumění vzniká proto, že nečtete co jsem psal. Psal jsem, že jsem z Týnce nad Labem. |
Semtele
![]() |
|
RE: Anténa-směrováníSaxon: Máš snad pocit, že všichni, kteří jsou laici a mají problém s něčím z anténařiny nebo obecně příjmu TV, hned běží do speciálky? |
Semtele
![]() |
|
RE: Anténa-směrovánílkfreak: Díky, ale tam jsou nějaké cizí vysílače, Krásné tam není. |
Semtele
![]() |
|
RE: Anténa-směrovánínazaciatku som sa rehlil ale ku koncu to je uz do placusemtele ty si sa mal zaregistrovat ako semvuul |
funtomas
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 699 |
![]() |
|
RE: Anténa-směrovánífuntomas: A copak je ti k pláči? Bezradnost druhého? Tak to jsi borec. |
Semtele
![]() |
|
RE: Anténa-směrováníJi.sat: Kanály nikde nevidím, jen frekvence.Chci přijímat digitál z KrásnéhoKrásné vysílá 32 a 39 kanál. Preto. Openbox S2 HD, SS2,
|
jank
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 919 |
![]() |
|
RE: Anténa-směrováníAnténa širokopásmová,natoč směrem na Hlinsko32K 558-566 MHz = 562 39K 614-622 MHz = 618 To bys mě zvládnout |
Ji.sat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 804 |
![]() |
|
RE: Anténa-směrováníJi.sat: A jaké úhly nebo dílky jsou ten směr Hlinsko? |
Semtele
![]() |
|
rozhodni se, jestlichceš použít jako anténu parabolu, nebo síto.Parabolu na příjem z vesmíru, síto je vhodné na příjem z Krásna... |
lkfreak
![]() |
|
RE: Anténa-směrováníLepší a výkonnější je ta parabola, navíc ji už mám, nemusím nic kupovat. Síto jsem měl na analogové vysílání, ta už je v kontejneru. |
Semtele
![]() |
|
RE: Anténa-směrováníA v čom je tá parabola výkonnejšia? |
lolofon11
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 69 |
![]() |
|
RE: Anténa-směrováníNo má přece velkou odraznou plochu a směřuje energii do toho válečku a tam se ještě zesiluje. Vlna má asi půl metru a tak ji metrová anténa spolehlivě zachytí. |
Semtele
![]() |
|
RE: Anténa-směrováníAle to by chtělo váleček s větší dírou. Půlmetrová vlna tam neproleze. |
visper
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 2 038 |
![]() |
|
RE: Anténa-směrováníTak, ked má vlna pol metra a parabola meter, tak nemusí byť až tak presne naštelovaná. To tam doď len tak od oka a ono to určite pojde. Pol metra hore - dole. |
lolofon11
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 69 |
![]() |
|
RE: Anténa-směrovánía mas uhlomer ked tak moc zobronis o tie uhly? |
funtomas
![]() |
|
RE: Anténa-směrovánívisper: Však se odrazí z více míst a kumuluje se přeci v tom ohnisku.lolofon: To jsem si taky myslel, ale nejde to. Fakt to má být naštelované na milimetry přesně. |
Semtele
![]() |
|
RE: Anténa-směrovánífuntomas: mám busolu a na posun nahoru a dolů je tam ta stupnice. |
Semtele
![]() |
|
RE: Anténa-směrováníco si behal orientacny beh? ma ta buzola aj lupu? |
funtomas
![]() |
|
RE: Anténa-směrováníZkus se podívat tou trubkou jestli uvidíš ten Krašov. Ale nekašlat, jinak jseš bez oka. |
visper
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 2 038 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4 5 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 109 | |
![]() |
|
![]() |