![]() |
|
Pro vikinga - Canal+ MultipakietAhoj, vcera jsme resili ten Vantage FW 02.58.02, na kterem jede Canal+ Polska. Ja mam ten, co je ke stazeni na vantagefunclub.cz. |
RBL
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 176 |
![]() |
|
pro RBLDík za zjištění - nakonec jsem ho tam stáhl také. Ale je stejný, jako ten který jsem stáhl předtím. V Systémových informacích Vantage 8000 S je uveden jinak. Programy od Canal+ Polska stejně nejedou i přes tento fw. Napsal jsem na satsklep jestli mě pošlou zápis.Takže uvidím. Když jsi jim psal uvedl jsi číslo karty, jméno, typ přístroje včetně fw., nebo ještě něco navíc? Diablo 2 bohužel nemám. |
viking
Registrace: 9/2005 Příspěvků: 499 |
![]() |
|
RE: Pro vikinga - Canal+ MultipakietPsal jsem jenom cislo karty a sve jmeno (a cislo faktury od nich, pokud by to potrebovali nejak overit), nic vic. Z tech kontaktu na jejich strance jsem zvolil Anetu. Hned vse zaridila (psal jsem polsky, ale asi umi i anglicky). Na ten FW se jeste doma kouknu, protoze mne to ve stroji ukazuje 02.58.02 korektne. Aspon myslim. |
RBL
![]() |
|
pro RBLTak jsem jim napsal po druhé a napsla i číslo faktury a už se mi ozvala Aneta. napsala, že mám nastavit kanál na nějaký Canal + a čekat. Jsem v práci takže uvidím až přijdu. |
viking
![]() |
|
RE: Pro vikinga - Canal+ MultipakietPresne tak to bylo i u me. Vratis se z prace a melo by to jet. |
RBL
![]() |
|
Pro vikinga - Canal+ MultipakietUž Ti to jede !!!Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,
|
hery
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 6 052 |
![]() |
|
@HeryHery a RBL dík už je to OK. Přišel jsem domů a vše jelo. Napsal jsem Anetě o zápis na satsklep.pl a za chvíli jsem měl zápis na kartě. Musel jsem samozřejmě mít zaplý na nějaký kanál Canal +. což jsem měl. Z práce, když jsem přišel vše OK. |
viking
![]() |
|
![]() |