Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

Pro vikinga - Canal+ Multipakiet

Ahoj, vcera jsme resili ten Vantage FW 02.58.02, na kterem jede Canal+ Polska. Ja mam ten, co je ke stazeni na vantagefunclub.cz.

RBL
Registrace: 12/2006
Odpověď v diskusním vlákně

pro RBL

Dík za zjištění - nakonec jsem ho tam stáhl také. Ale je stejný, jako ten který jsem stáhl předtím. V Systémových informacích Vantage 8000 S je uveden jinak. Programy od Canal+ Polska stejně nejedou i přes tento fw. Napsal jsem na satsklep jestli mě pošlou zápis.
Takže uvidím. Když jsi jim psal uvedl jsi číslo karty, jméno, typ přístroje včetně fw., nebo ještě něco navíc?
Diablo 2 bohužel nemám.

viking
Registrace: 9/2005

RE: Pro vikinga - Canal+ Multipakiet

Psal jsem jenom cislo karty a sve jmeno (a cislo faktury od nich, pokud by to potrebovali nejak overit), nic vic. Z tech kontaktu na jejich strance jsem zvolil Anetu. Hned vse zaridila (psal jsem polsky, ale asi umi i anglicky). Na ten FW se jeste doma kouknu, protoze mne to ve stroji ukazuje 02.58.02 korektne. Aspon myslim.

RBL

pro RBL

Tak jsem jim napsal po druhé a napsla i číslo faktury a už se mi ozvala Aneta. napsala, že mám nastavit kanál na nějaký Canal + a čekat. Jsem v práci takže uvidím až přijdu.

viking

RE: Pro vikinga - Canal+ Multipakiet

Presne tak to bylo i u me. Vratis se z prace a melo by to jet.

RBL

Pro vikinga - Canal+ Multipakiet

Už Ti to jede !!!

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery
Registrace: 5/2007

@Hery

Hery a RBL dík už je to OK. Přišel jsem domů a vše jelo. Napsal jsem Anetě o zápis na satsklep.pl a za chvíli jsem měl zápis na kartě. Musel jsem samozřejmě mít zaplý na nějaký kanál Canal +. což jsem měl. Z práce, když jsem přišel vše OK.

viking

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra