Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Jiné placené TV

dragon-herry-help

Blue Dragon Card

Iso 7816 Smartcard

Flash 72 kb

Eeprom 72 kb

Crypto:Yes (RSA)

Protokoll:T0, T1, TE

Language:ASM, (C)

Programierbar @ 3,57 mhz koukam herry ze si zde , :))) vraj z aktualnou naplnou nova hellas , dako sa mi nechce verit , ak nie aspon tulipani na 19" ,potreboval by som rozbehnut braskovi koli PM tak ci sa oplati objednat :8) dam si zatim budwarek po praci bodne dik za odpoved :))

WADER
Registrace: 12/2009
Odpověď v diskusním vlákně

dragon-herry-help (# 27)

Má stejné parametry jako Gamma card,I Gamma card jede na Bulsat 39E,víš asi dobře,že to koukám už dva roky,to znamená,že v EMU to jede cca asi 0,5 roku.Popdle parametrů,které na ní jsou,nechala by se naprogramovat i na C+NL,ale jak víš i Ty dobře,je to tak do konce roku.
Kolik je cena této card,jestli je tak o 30 euro méně než Gamma,stálo by to za to!!!

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery
Registrace: 5/2007

dragon

69 eur :lookaround:

WADER

dragon-herry-help (# 27)

Tyto karty gamma a jejich pohrobci jsou již překonané,dovedou pouze jednoho providera,dnes jsou již karty,kde když něco do ní naprogramuješ,zvládnou dle své kapacity čipu 5 až 8 providerů záleží na biosu kodovacího systému pro který jsou určeny.

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery

WADER

To se ti nevyplatí kupovat!!! za ty peníze,Kouknu tady možná nějaký pohrobek zde budu mít,napálím tam BULSAT a pošlu Ti to!!!!

hery

RE: dragon-herry-help

kde si ji koupil za 69 Teuro??

docdoutnik
Registrace: 7/2007

bulsat mu bezi na pstrosa ,skor 0622 nech si uzije aj film 1,1 , neni problem ti poslat dake eura at to nedelas zadara letka30@gmail.com kdyby se povedlo hezky vykend :) 69eur je moc to mas pravdu :((

WADER

docdoutnik

Já jsem tuto kartu v životě nekupoval,koupil jsem jen cca 3 gamma karty a ostatní jsem si podle nich z normál karet vytvořil,co kolegovi nabízím na Bulsat tak maká v AU již cca 2 roky beze změn a je to obyčejná karta pro provoz strojů a zařízení ve firmě Mikroelektronika za pár šlupů,upravená Os GAMMNA,SW GAMMA, a vše OK!!! :8) šlape jak víno,tyto karty dávám i s programy c+NL dobrým známým.

hery

jo, Hery vim,cetl jsem tvoje prispevky, jak jsem ale pochopil,tak si ji WADER koupil za ty vyse uvedene Teuro, nebo jsem uz vypil tolik piv a pletu se?? :laughing: :laughing:

docdoutnik

jeste sem ji nekoupil cekal sem radu od herryho jojo to vase pivecko mame tu v sk nejradsi R^ R^ R^

WADER

docdoutnik

To asi né,já bych to už v životě za ty prachy nekoupil,ty moje jsou obyčejně lacinné,vždy když něco potřebuji,tak jdu za programátorem firmy a on mi balíček ,tak cca 5 až 10 ks strčí do kufříku a já mu za ně dám na pivo :laughing: :laughing: :8) a jsme spokojení oba!!!
Tebe si vážím,proto jsem se tak hloupě rozepsal,jinak víš jak tady do mě ostatní pořád šijou!!!!! :laughing: :laughing:

hery

WADER

kouknu na to zítra před obědem,a určitě tu asi něco pro Tebe bude!!!!!Na sraz paraboláků nejedu,vrátil jsem se od dcery a jsem rád,že si odpočnu!! zatím čau a dobrou noc. Ať se daří!!! :8)

hery

herry

diky za tvoj cas :8) R^

WADER

@hery

no, to s tebou souhlasim, a ze do tebe sijou, nic si z toho nedelej, sranda musi bejt. Jdu si do sklepa pro budvarek.
cusly. :laughing:

docdoutnik

jojo budwarek 12" z 3 schodu :))) :))) R^ kluci cesky :8) uzijte vykend

WADER

hery

Ahoj Hery ak mas este jednu kartu naviac na holandanov tiez kupim,napis mi na skype ten mas,alebo email na Betty5@Orangemail.sk.dik! R^

Ariva 202e

Frankovic
Registrace: 5/2006

na kartu od shellu to jde taky, a jeste se pricitaji navic bodiky

rj45
Registrace: 6/2007

Hery. vdaka za tu namahu ze si memal snahu ani odpísat.
SKY-De som si už zaobstaral cez serioznejsieho pana ako si ty. Rv ;P

fsat
Registrace: 2/2006

Mám na Hery dotaz, pošlete mi na něj kontakt na Svamberger@seznam.cz

Robo39
Registrace: 6/2008

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra