![]() |
|
showboxZdravím všetkých chccel by som zistiť aky je univerzálny pin. kamarat ho zabudol a teraz je showbox nepoužitelný. Ďakujem. |
boban
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 241 |
![]() |
|
RE: showboxpokud si ho nemenil tak 0000.EMU 2580.VU+duo,VU+duo2
|
modrej
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 80 |
![]() |
|
RE: showbox0000 - pin uživatelský2580 - pin EMU 2589 - pin sharing, EMM On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: showboxpraveže ho kamarat menil a nevie si spomenuť |
boban
![]() |
|
RE: showboxKamatátovi prajem príjemné chvíle strávene pri skúšaní všetkych možných kombinácii :laughing: :laughing:Predstavte si to ticho, keby ľudia vraveli len to, čo vedia.
|
johndoug
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 536 |
![]() |
|
RE: showboxNetřeba, stačí nacvakat 1818? Teď si nemohu vzpomenout, kdyžtak mě pls opravte.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
Tomik535Cení se tvá snaha pomoct , ale uvědom si že je to servisní reset PIN a jednomu tady veřejně pomůžeš a stovkám naděláš zveřejněním servisního PINu problémy a zejména těm kteří chtějí např před dětmi zamknout choulostivé programy .Tak to laskavě smaž , dá se to sdělit i jiným způsobem .. |
showboy
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 286 |
![]() |
|
showboytie deti si to na webe najdu rychlejsie ako Vy,tak nerobte z toho super chulostivu informaciuDreambox 800HD Se,Vantage 7100, Technisat DIGIT HD8SX, Samsung PS50C680G5WXXH + Samsung UE32C6000
|
gorefan
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 1 232 |
![]() |
|
@showboymyslím,že Tvá reakce není na místě.Pokud teda "děti" chcou,vždy se toho dopídí třebas jinde na netu-pokud k němu mají přístup a o tom není ani řeč.Přístup je i na ZŠ,takže...Tady šlo o pomoc a myslím,že dotyčný dostal,co potřeboval._________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 3 954 |
![]() |
|
RE: showboxdakujem všetkým |
boban
![]() |
|
RE: showboxmyslim, ze neni problem pro dovozce tento servisni PIN zmenit uz to myslim jedenkrate udelal a na verejnost to opravdu nepatri |
rj45
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 419 |
![]() |
|
RE: showboxMyslím že budoucí zájemci o univerzální pin můžou Tomik535 poděkovat :))) :))) Tohle se fakt nedělá. RvPanasonic vieruška TX-P42, AzBOX elite, atd..
|
Karlos1
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 955 |
![]() |
|
RE: showbox@showboyCením si tvé snahy ochránit naše děti před pro ně nevhodným obsahem vysílání, ale něco mi říká, že z této opravdu přísně tajné informace asi musíš profitovat. Pak mě upřímně mrzí, jestli ti kazím kšefty. Opravdu to riziko, že mě za pomoc uživateli tohoto fóra a zvěřejnění této informace zavřou, risknu. Kdyby se pin u showboxu smazal(nastavil na tovární hodnotu) přehráním sw, nemuseli jse tuto debatu vůbec vést. Jenže to by pak nemohl někdo vzít stovku do kapsy za to, že se ustaranému tatínkovi děti hrabaly v přijímači. Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
![]() |