![]() |
|
NHL na satelitu?Zdravím! Chci se zeptat, jestli nejsou pro NHL podobné stránky jako např. liveonsat.com pro fotbal? (NHL tam zanedbávají) :)) Děkuji za tipy! |
Marty20
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 140 |
![]() |
|
RE: NHL na satelitu?ano,byla by fajn,nejaka ucelena nabidka,co se kde da v evrope chytnout.prestavam mit prehled kde co davaji.nova sport,sporty 1 a 2,espn europe. |
matador
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 104 |
![]() |
|
RE: NHL na satelitu?http://www.sportslive.sk/ R^AmikoAlien8900/GM Unibox 2
|
bigj
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 2 626 |
![]() |
|
RE: NHL na satelitu?http://sportprogram.mypage.cz/ |
great
Registrace: 12/2005 Příspěvků: 197 |
![]() |
|
RE: NHL na satelitu?na liveonsatu si musis kliknout na other sport/us sport/hockey myslim, ale je to tam urco |
*beda*
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 404 |
![]() |
|
RE: NHL na satelitu?Nej na nhl je zaplatit si službu gamecenter live, 2 litry na celou sezónu, k dispozici všechny mače, letos ve famozním HD /98%, jen někdy neworské kluby jsou v SD, MSG+ např/ jinak vše v HD, letos zvýšili přenosovku už na 3Mbit, mám propojené pc s plazmou 127cm HDMIčkem a obraz byl např. při NHL v Praze na Nově horší /i přes jejich vyšší daťák/ a rozmazanější, než přes službu GAMECENTER live. Předplácím již druhým rokem a letos jsem naprosto nadšený. |
cgyfan
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 287 |
![]() |
|
@cgyfanVím o tom, ale budu se v brzké době stěhovat a nevím jak dlouho nebudu mít net tak to nechci platit zbytečně, ale do budoucna je to v plánu! Je to nádhera :-))A jinak všem ostatním díky! |
Marty20
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 140 |
![]() |
|
RE: NHL na satelitu?Jasně draku, určitě do toho běž. Dnes jsem sledoval své milované plameny, feed byl ze CBC, bylo to v HD, obraz famózní, dnes se k tomu konečně přidal i solidní výkon Calgary :) |
cgyfan
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 287 |
![]() |
|
NHL 2012-2013Nám začne naozaj v poli januára 2013 na Nohe Sport. |
Ufones
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 1 917 |
![]() |
|
![]() |