![]() |
|
redakceto už dobrovoľne je ďaľší na black liste. Teraz má nemá kto nasrať. |
color21
Registrace: 4/2008 Příspěvků: 90 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 36 | |
![]() |
|
RE: redakceno právě. já bych tam na vlastní žádost nikoho nedával. navíc jsem taky žádal (bylo to 21.4.) a nebylo mi vyhověnoVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
vortimondTo je zaujímavý názor. Ešte že si tu zostal. |
color21
![]() |
|
RE: redakcevortimond: ja te tam urcite davat nebudu, kdyz mne o to budes zadat...k uzivatelovy oneeeee: rozpraval som s nim, dovod poznam, ale nepatri mi ho riesit... nech sa dari, ahoj ;) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
![]() |
|
RE: redakcemě se líbí všechno co je bizarní. takže první protekční blacklist v historii musel nutně upoutat mojí pozornostVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
RE: redakceA nieje to náhodou tým ,že sa zmenili admini ? Pripomína mi to kocúrkovo. |
color21
![]() |
|
RE: redakceCo to je za módu na vlastní žádost? Já se vylučuji na vlastní žádost z oblíbené hospody a z manželského lože. |
visper
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 2 038 |
![]() |
|
RE: redakcemne to pride tiez smiesne, ako male deti :))Dreambox DM900, Fuba DAA 110, Moteck SG2100A, Inverto Black Ultra, Sony Bravia KDL-55W805B
|
Marian21
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 2 846 |
![]() |
|
RE: redakceto je komedie, že bych taky zažádal o dobrovolnej banán a pak si vytvořil novej nick, třeba mikrovlná trouba? :laughing: |
trouba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 282 |
![]() |
|
také tomu nerozumím,když tu nechci lézt nebo psát, tak se podle toho zařídím a nedělám ze sebe exhibionistu. Admin to zde očividně nezvládá nebo nechce vidět vulgarity, viz výše.Kdo je kdo a co je co.
|
Janik
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 618 |
![]() |
|
blaclist - hezký pomníkNáhodou je to krásný pomníček pro nick :laughing:Asi taky zažádám. Až nabudeš jakýchkoli vědomostí, bez činu jsi hloupý
|
juzek
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 2 651 |
![]() |
|
Janiksoučasné adminy si do úst neber, ti tu ještě žádné svinstvo nenapáchali. To tu dělal 007 a ten tu už naštěstí není a snad ani nebude ;P |
trouba
![]() |
|
troubo,nejlepší funkce dosáhneš, když budeš zavřená.Kdo je kdo a co je co.
|
Janik
![]() |
|
RE: redakce"Admin to zde očividně nezvládá nebo nechce vidět vulgarity, viz výše."nechapem, ktore vulgarity? nech sa dari, ahoj ;) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
![]() |
|
alfasex"to už dobrovoľne je ďaľší na black liste. Teraz má nemá kto nasrať.PKdo je kdo a co je co.
|
Janik
![]() |
|
Janikteda vy si to predstavujete asi tak, ze ak niekto z diskutujucich pouzije s akoukoulvek intenzitou vulgarnejsie slovo, tak ho admin ma automaticky pridat na black list, s poznamkou NEOBMEDZENE? dufam ze niemoj nazor je, kazdy sa vyjadruje, kona v ramci internetovych for tak ako mu to jeho inteligencne schopnosti dovolia, a hocikomu z nas v ramci emotivnej diskusie slovko "nas..., mag.." moze ujst nech sa dari, ahoj ;) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
![]() |
|
alfasexje to vulgární? ANO-NEKdo je kdo a co je co.
|
Janik
![]() |
|
RE: redakceanolen by ma zaujimalo preco dane slovo neberiete v celom kontexte, ktory je pisany "s nadsazkou" ?... nech sa dari, ahoj ;) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
![]() |
|
Janiknejsme puritáni, takže není :))) |
trouba
![]() |
|
RE: redakceMoc som sa toho nedozvedel. |
color21
![]() |
|
alfasexděkuji. A "nové koště" by mělo lépe zametat.Kdo je kdo a co je co.
|
Janik
![]() |
|
RE: redakceurcite sa niekto z redakcie i k tomuto slovicku vyjadri, moj osobny nazor je, ze pravidlo tykajuce sa vulgarnych vyrazov je skor zamerane na slova:ko... pi.. je... a pod pokial by bolo zamerane i na vyrazy tohto typu (slovo nasrat), tak by to mohlo skoncit stylom ze black list by bol vacsi, ako je pocet aktivnych uzivatelov nech sa dari, ahoj ps: vo vyhladavaci mi dane slovo naslo 29x (to len tak na okraj) Vzdát se je horší než být poslední.
Text zeditoval moderátor alfasex. Datum editace: 16.10.2010, 22:47.31
|
alfasex
![]() |
|
color21na svůj chaotický dotaz odpověď nečekej. Ale ve volných chvílích si přečti pravidla diskuze a směřuj své hloupé dotazy adminovi jinudy.Kdo je kdo a co je co.
|
Janik
![]() |
|
alfasexto mě vůbec nepřekvapilo. Nečekal asi nikdo, že se zde s příchodem nového admina vymaže polovina diskuze.Kdo je kdo a co je co.
|
Janik
![]() |
|
RE: redakce@color21: V minulých dnech byl udělen poslední ban na vlastní žádost. Další se již přidělovat nebudou.@Marian21 / 16.10.2010, 20:25.34: Souhlasím s Vámi. @vortimond: V black listu uděláme pořádek. Vydržte. Uvidíme, uslyšíme :) Snad :)
|
redakce
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 2 279 |
![]() |
|
Janikmozno robim chybu, ale som ochotny viest diskusiu i na temu adminovania (aj ked to robim ani nie tyzden aj s cestou)kazdy, kto by mal moznost robit administratora fora, sa nikdy ale nikdy nebude pacit vsetkym, nikto nie je dokonaly, a v podstate admin ma tu "moc" ze je na jeho zvazeni, ako posudi dany kontext i s danymi "vulgarnostami" posudenie, nie je a nemusi byt prijate vzdy s pozitivnym ohlasom u kazdeho uzivatela, no ale to sa ani neocakava za seba mozem povedat, ze pokial sa v diskusii budu objavovat vulgarnosti na nizsej stupnici a to typu nasrat, tak nehodal davat nikomu citron ani banan pokial sa vsak objavi vyraz pohlavneho organu, respektive suloze, tak ma minimalne odo mna citrona zaisteneho a len tak na okraj, uz teraz viem, ze ste neboli objektivny v ramci jedneho vlakna, ale co uz, clovek je uz raz taky (urcite viete kde, a ak nie, tak hladajte) nech sa dari, ahoj ;) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 36 | |
![]() |
|
![]() |